RadiantChildPic

Anthorr üzenete

Anthorr - az Azték Birodalom vezető szellemének üzenete

 

 - Földön élők, tudnotok kell, hogy a változások hamarosan elérnek benneteket! Sokféle energia létezik Földetek erőterében, és ezek az energiák mind az aktiválódás és egyesülés folyamatában vesznek részt. Míg az emelkedés energiái nem rezegnek megfelelő szinten, a felemelkedést segítő erők szunnyadó állapotban várakoznak. Hitetek, akaratotok és felelősségetek felismerése ébreszti fel ezeket a várakozó energiákat! A ti együttes döntésetek az, ami kaput nyit az erők összekapcsolódásához. Ismerjétek fel a felelősséget és az összefogás szükségességét! Sok letűntnek vélt korszak él bennetek és veletek. Ami itt a Földön valaha is életre kelt, az energiamintát hagyott bennetek. Anyaföldetek őrzi erejét, hogy a megfelelő időben a ti teremtő akaratotok mozgósítsa azokat.

 

- Halljátok üzenetem! Az Andok lábánál van egy bejárat egy kristálybarlangba. Az ott élő kristályok olyan energiát rejtenek, ami Földetek energetikai-magnetikus teréhez képes kapcsolódni, mikor aktiválódik. Mikor eljön a megfelelő idő, ezek a kristályok „felébrednek" és energiájukkal összekapcsolódnak más Civilizációk által épített hasonló erőterekkel. A hegynek az a része akkor, az aktiválódás pillanatában, a sötétben derengeni fog, mintha fluoreszkálna, és rajta minden élőlény ugyanígy világítani fog az energiától. Mikor felemelkedésetek utolsó hulláma elindul, ez az energiatároló akkor kel életre!

 

- De ne aludjatok el! Tudatosan készüljetek a változásra! A kiszabaduló energiák átalakítják fizikai testetek rezgésszámát és anyagsűrűségét. Ennek birtokában lesztek képesek alkalmazkodni az Új feltételekhez. Ez az energia-evolúciós folyamat. Mikor fizikai szintetek rezgésszámát lélekminőségetek energiatartományához igazítjátok! Minden fizikai változás ezen alapul. Minden fejlődés, mi történt és történik veletek, a nektek „láthatatlan világok" üzenete - a megújulás és emlékezés folyamata. Visszatérés a tudatos létforma világába!

 

- A Földön zajló változás, tudatos döntésetek velejárója. Fejlődésetek sosem áll meg! Az egyik változás előidézője a következőnek, mely előremutatója lesz jövőtöknek. A most éledő erők újra egyesülni vágynak veletek a tudatosság isteni szintjén. Segítsétek magatokat a változás elfogadásával, és törekedjetek arra, hogy az energiaáramlást megérezzétek. Az Új Energiák atomi szinttől rendezik át testetek rezgéseit, hogy újrastrukturálódva létrejöhessen megjelenésetek emelkedett formája.

 

- Kapcsolódjatok össze ezzel az Új Energiatérrel! Adjatok teret az Új Élet evolúciójának!

 

Anthorr szólt, ki szellemi erejével segít benneteket a változás és fejlődés elfogadásában

 

 

Pusztai Orsolya
Kristálycsakra

 

 

aztec pyramid