sacred water

Üzenet a vízben – egyedi kristálykódjaink aktiválása

 

Az Univerzum legcsodálatosabb információtároló és továbbító rendszere a KRISTÁLYTUDAT.

A Kristálytudat egyedi rendszerekbe szerveződő, Fénymátrix-okat alkotó tudati energia, melynek rezgése leírja és mozgásban tartja az adott létezés folyamatosságát, azaz az Élet Kerekét.

E tudatosság, mint áradó fénytér mindenhol jelen van, áthat minden életet, és szubsztanciája megtalálható minden anyagi és nem-anyagi létezésben is.

Benne kódolva megtalálható a Létezés minden szintjének információja, a Teremtés minden energiája, de olvasni és értelmezni azokat csak egyedi létezési kódokkal lehet.

Ezért mindenki sajátos módon és értelemmel képes kapcsolatot teremteni ezzel az erővel, a Végtelen intelligenciájával.

Az anyagi világban a látható, anyagiasult, mondhatjuk, hogy tárgyi és a láthatatlan, levegő jellegű, fizikai érzékszerveinken túl működő szellemi energiák közötti kapcsolatot és átjárhatóságot, a folyékony, víz elemi szubsztancia biztosítja.

Ebben az erőben tudjuk leginkább megérteni az emberi és a szellemi világ azonosságát, a víz a Kristálytudat egyik legerősebb hordozója Földünkön. A ki-kristályosodott tudás tárolására pedig a legalkalmasabbak az ásvány-kristályok.

A víz erején keresztül vagyunk képesek kapcsolatot teremteni a Kristálytudattal, hacsak nem vagyunk már beavatottak a Kristálytudatosság rendszerébe.

A víz képes számunkra értető formába önteni az információt. Ez azt jelenti, ha fizikailag is kapcsolatot teremtünk a vízzel, mely hordozza a tér-idő-tudat információit, olyan felismerések birtokába juthatunk, melyek eddig bár jelen voltak rendszereinkben, nem tudatosíthattuk őket.

Gondolj csak egy forrásra, melynek tiszta vizéből iszol. A vízzel való kapcsolat valamit elindít benned (azon túl, hogy frissít és jól esik a szomjúságban), valamilyen érzés kialakul benned a víz által. Ezt akkor veszed észre, ha figyelsz magadra. Mikor lenyeled a vizet, melynek selymes áramlata szétterjed benned, nem áll meg a gyomrodnál: információáramlata azonnal továbbterjed energia-információként mindenhová, azaz benépesíti belső univerzumodat.

A Kristálytudat információi szétáradnak tested sejtjeibe a véráramon és a testi folyadékáramlások rendszerein keresztül és energiarendszered hullámain át információtartalmukkal megnyitnak benned, a Kristálytudati-rendszeredben egy kiskaput. Ez a kapu most már belátást enged olyan összefüggésekbe, melyeket eddig nem értelmezhettél és felismeréshez, majd gyógyuláshoz vezet.

szent víz

Minden területről a legtöbb információt az ott található vizek hordozzák (szent források és tavak), így kapcsolatba kerülve velük feltárulhatnak benned eddig rejtett tudások. Így indulhat el egy gyógyulási folyamat a testedben, a szükséges információ felismerésével, a víz ereje, azaz a benne lévő tudati kód segítségével.

A tudás ugyan el van rejtve az avatatlan szemek elől, de feltárható. Ehhez saját kódodhoz való hozzáférésedet kell először biztosítanod.

Amint saját kristálytudati rendszeredet képes vagy értelmezni, az feltárja neked a többi információt is.

A Kristálytudat egy összefüggő teremtési rendszer, azaz rácsatlakozva minden információt elérhetünk amire engedélyünk van. Az engedély mértékét tudati rezgésszinted határozza meg: ez a SZÍVTUDAT.

Saját kódod tudati aktiválásához egy természetes vizet kell keresned. Patakot, forrást, tavat, tengert stb. Ezzel a vízzel kapcsolatot kell létesítened: belefekszel vagy kezeidet és lábaidat belemártod.

Ezzel bekapcsolod magad a Kristálytudat földi rendszerébe, mely kapcsolatban áll a Naprendszer és ezen keresztül e teremtési szegmens Kristálykódjaival.

Most magadra és a benned lévő vizekre figyelj… a Kristálytudat rendszere összekapcsolódik általad.

Érezned kell, hogy testi vizeid részei a természet vizeinek és azt is, hogy a természet vize átárad rajtad, benned folyik: feloldódsz a tudatosságban!

Kagaya art water girl

Most adj hangot jelenlétednek, hogy felismerd saját kódodat. Ezt úgy tudod megtenni, ha halkan egy zümmögő hangot hallatsz a torkodban (mmmmm….), mellyel átrezegteted belső vizeidet. Érezd, hogy ez a rezgés szétterjed és „megrezegteti” a benned élő Kristálytudatot. Vidd ezt az egységes rezgést a testi határaidig és add át a veled kapcsolatban lévő víznek… érezd, hogy a rezgés átterjed a vízbe és tudatossága felismer téged: azonosít egyedi rezgésed alapján.

Most egy feléd irányuló áramlás fog elindulni és a Kristálytudat megmutatja egyedi hangodat, amivel aktiválod kristálykódodat szívedben: szétterjed benned egy hangrezgés, melyre most érezz rá. Próbáld magadban a saját hangoddal visszarezegni (mmmmm….), keresd meg a hangmagasságot vagy hangszínt és rezegtesd át vele belső vizeidet.

Érezni fogod amikor megtaláltad ezt az egyedi kristályrezgés-kódot, mert szétárad benned, mint az állóhullám, oda-vissza. Olyan érzés, mintha újra megismernéd (felismernéd) önmagad egy más aspektusból. Jééé ez én vagyok!

Belső vizeidben kikristályosodik a megértés és bekódolódik szívedbe a hangminta.

Most szívedből egyedi kódodat szétrezegtetve és a víz erején át a Kristálytudatba kapcsolódva képes vagy információkat, gyógyító erőt kérni magadba.

Ennek tudatosítására mond el többször a Kristálytudatba kapcsolás invokációját:

Víz ereje Szellem fénye kapcsolj be a teremtésbe

Eggyé válok szent Létemmel Istenember életemmel

Tudatom most fénylőn árad kristályerők csillogása

Feltölt itt most értelemmel kristálytiszta Szeretettel

Hangom Kristálytudat hallja, kérdésemre választ adja

Szívem érti, lelkem látja: hallgatok most a szavára!

 

Teret adva most magadnak, csak engedd, hogy az információcsere megtörténjen. A szívedre figyelve tudd, az információ már ott van benned, adj időt magadnak feltárni és értelmezni. Szíved rezdülései vezetni fognak, bízz magadban.

 

víz univerzum

 

Ugyanezzel a technikával már te is írhatsz információkat a vízbe tudatoddal. Az összekapcsolódás után beletehetsz a vízbe gyógyító képeket, segítő erőket csak rá kell gondolnod és érezned, hogy az egységes áramlat átrezegte azt a vízbe. Így vagy képes programozni példádul egy üveg vizet arra, hogy segítsen abbahagynod egy rossz szokásodat, vagy enyhítse egy testi tünetedet…

Fogj a kezedbe egy pohár vizet és képzeld el azt a bizonyos dolgot vagy erőt amit szeretnél. Most énekeld szíveddel a kódodat, így egyedi kristály-hangoddal folyékonnyá változtatod az elképzelt, dolgot, erőt, vágyat, és ezután átáramoltatod a kezedben tartott pohár (palack) vízbe. Ott látod (elképzeled), hogy a kép visszatükröződik, a Kristálytudatba olvasódik.

Ekkor megköszönöd, és a programozást beaktiválod:

 

Kristálytudat erőiben legyen benne minden

Mire szükségem van testi-lelki szinten

Teljesedjék akaratban tudati egységben

Szeretetnek erejében gyógyítson segítsen!

 

Ahogy megiszod a vizet tudd, hogy a Kristálytudat információi már dolgoznak benned. Te szerető elfogadásoddal és hiteddel támogasd erejét.

Érdemes a programozást többször elvégezni, a változást hozó dolog nagyságának függvényében.

Csodás megtapasztalásokat kívánok!

Szeretettel

Pusztai Orsolya

Kristálycsakra

 

 light within Art by Mary Southard

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés