szívmandala1

A SZÍV- háló rendszere

Az Univerzumban áramló fényinformációk folyamatos kapcsolattartásának rendszerei egyfajta fraktális erőtereken keresztül működnek.

 

Ezek a rendszerek olyan hálózatokat alakítanak ki, melyek egyedi kódokon keresztül de mégis egységes törvényszerűségek alapján működnek.

Ezek a fényháló rendszerek (divatos szóval mátrixok) hologramként tartalmazzák az egység információ-mintáit, mégis saját rezgéstartományukon belül végzik feladatukat.

Ezek a rendszerek fényháló szerkezetük mintázata alapján azonosíthatóak. Ezzel foglalkozik a szakrális geometria tudománya. Az alapelemeket már az „őskorban” ismerték, mi Platóni testekként tanultunk róluk. Ezen arányok kombinációi mintegy titkosírás, megmutatják nekünk az isteni tartalmat egy adott dologról.

5 ilyen szabályos  testet ismerünk. Ezek elnevezései oldalaik száma szerint történik, és mindegyik az Univerzum egy-egy őseleméhez tartozik:

4 – Tetraéder – Tűz

120px-Tetrahedron-slowturn

 

6 – Hexaéder – Föld

Hexahedron

 

8 – Oktaéder – Levegő

 200px-Octahedron

 

12 – Dodekaéder – Éter

Dodecahedron

 

20 – Ikozaéder – Víz

 Icosidodecahedron

 

Ezek a szakrális erők mindig egy térbeli alakzatba kapcsolódnak (úgy, hogy egy gömbben egyesülnek) és éleiken, csomópontjaikon keresztül hálórendszer szerűen fényinformációkat áramoltatnak, mint az Élet Kereke.

Már korábban írtam róla, hogy a Földön és a Föld energetikai terében is több fényenergia-háló dolgozik. A Krisztus-hálót mindenki ismeri, mint a tudati kapcsolódás segítő dimenzióját. Ennek a hálónak az alaprendszere az Éter minőségével, dodekaéder mintázattal dolgozik. Ez az energetikai tér teszi lehetővé, hogy krisztusi tudatunkkal összekapcsolódva megélhessük az Öntudatra ébredés lehetőségét, azaz híd Isten és Ember között.

Létezik egy emberek közötti Fényháló is, amit én Szív-hálónak vagy Szívszeretet-hálónak hívok. Ez az energetikai kapcsolat minden Földön élő ember között fennáll. Érzelmi Fénytestünk középpontjából kiindulva, emberi szívünk és tiszta szeretetünk érzéseihez bekapcsolódva, finom fényszálakkal kötődik minden ember szívéhez. Ez a Szeretet-háló átszövi emberi létünket, megvalósítva a teljes kapcsolódást szeretetünk által mindenkihez. Ez a hálórendszer a Víz őselem alapján ikozaéder minőségben rezeg.

Minden ember fizikai szíve körül, a szívcsakrával összekapcsolódva egy ilyen térbeli szívgömb van (ez nem maga a szívcsakra, de abban létező tér). Ide kapcsolódik be a Szívháló rendszer, mely az egész Földet behálózza és ugyancsak egy ikozaéder gömböt hoz létre a Föld asztrálsíkjában.

Ezen keresztül működnek egymással kapcsolatos megérzéseink, a szeretet energia küldése, a távgyógyítás, a közös ima és minden, ami az embereket összeköti a szeretetben.

Mindenkinek egyedi szívfrekvenciája van. Olyan ez, mint az ujjlenyomat, vagy a hangazonosítás. Szívfrekvenciánk lelkünk energiáit rezgi, lélekdalunk ritmusára van behangolva.

Bár a műszerek nem tudják kimutatni ezt a leheletnyi különbséget a szívek hangja között, de ez egy azonosító, amivel a te szereteted megismerszik.

Ennek a frekvenciatartománynak a rezgéseit használod emberi, lelki és szellemi szintjeiden. Mikor emberi érzéseket táplálsz, akkor szívhangod az emberi frekvenciatartományokat rezgi érezhetően benned.

Mindez hallható a beszéded hangmagasságán, lágyságán vagy keménységén is.

Mikor átkapcsolsz az önzetlen szeretet, az isteni érzelmek frekvenciaszintjére, a szívedben olyan érzések jelennek meg, melyeket nem lehet emberi érzésekként megélni, sőt igazából elmondani, leírni sem. Jóval többek annál… sokszor értelmetlen hangokként, dallamokként nyilvánulnak meg a „beszéd” által. (Ezt hívjuk lélekimának, mikor a lelked szól a szádon át, nyelvileg talán értelmezhetetlen szövegeket, de rezgésében isteni kódokat.)

De mindez megélhető általad… és teremtő erődet befolyásolja. Ugyanis az ember a Szeretetminőségből teremt. Amilyen lökést ad teremtésének, amilyen energiaminőségből indítja, olyan erővel valósul az meg.

Itt az idő felismerni és tudatosan irányítani szív minőségünket, Szeretet-frekvenciánkat.

 

universal mind

 

Ahhoz, hogy Szív-hálónkat tudatosan bekapcsolhassuk az isteni frekvenciák Szeretetrezgéseibe és megérezzük a teljes összetartozást, érzelmi terünket kell megtisztítanunk, de legalábbis rendet raknunk benne, hogy tisztán lássunk, azaz érezzünk…

Az emberi érzelmek elhangolódtak a történelem folyamán, és az isteni kapcsolódás helyett fizikai személyekhez, dolgokhoz, tárgyakhoz, a birtoklás megéléséhez kötődnek. Egyfajta áruként kezelik nagyon sokan az érzelmeket: ha te is… én is. Szeretlek én, de mit adsz cserébe? Megteszem neked ezt a szívességet, de…

Ezeknél a mondatoknál a de utáni rész már csak ego, amit az ember valójában gondol, ami az elmét motiválja (ami igazából a lényeg az emberi vágyak teljesülése céljából).

Ezeket az érzelmeket kell megtisztítanunk a sallangoktól, a felesleges ragaszkodásoktól, a dolgokhoz való kötődésüktől, hogy csak maga a tiszta érzés maradjon (önzetlen szeretet, odaadás, együttérzés stb.). Ez az, ami visszakapcsol bennünket az isteni minőségbe, érzelmi Fénytestünkön keresztül.

Ehhez azonban emberi létünkhöz tartozó érzelmi kódokból kell kiindulnunk, melyek érzelmi testünkben rezonálnak…

Érzelemtestünkön található információk rezgései, tudatalatti jelzéseket küldenek agyunkhoz és szívünkhöz, ami a külvilág felé olyan érzéseket generál bennünk, melyet mi tudatos érzésként, illetve ebből következő cselekedetként érzékelünk. Itt a Szív-háló tudatos, tanult frekvenciáit érzékeljük.

Ezek előző vagy mostani fizikai létünkben szerzett, ill. megoldatlanul maradt érzelmi kódok. Kiéletlen vagy ragaszkodás által magunkhoz kötött érzelmek, vagy érzelmi vágyak.

Tudnunk kell azonban azt is, hogy olyan magasabb rendű aspektusok (is) irányítanak minket, melyek isteni létünk velejárói és lehet, hogy függetlenül a megélésektől, illetve azok mellett, tanítani kívánnak minket (ezeket érzelmi Fénytestünk rezonanciái küldik számunkra), ezeket Szív-hálónk tudattalan, isteni frekvenciáin keresztül érzékeljük magunkban.

Azért vagyunk most itt, fizikai testünkben, hogy minden részünket harmóniába hozva felismerjük önmagunkat, és tudatos választásokon át fejlődjünk.

Ezek a magasabb rendű célok ugyanolyan fontosak, mint fizikai létünk megélései. Ha ezeket összhangba tudjuk hozni, és a fizikai szintet bele tudjuk illeszteni a magasabb célok energiáiba, akkor fent és lent, kint és bent egyaránt megtaláljuk önmagunk egyensúlyi pontját.

De ehhez valahonnan el kell indulnunk… ahhoz, hogy felemelkedjünk a szellemibe, el kell rugaszkodnunk a földről. Ebben segít emberünk és emberi tudatunk. Innen kapunk kiindulási alapot, útmutatást, merre is haladjunk tovább. Ezért hát becsüljük és szeressük testünket és emberi valónkat, mert nélküle nincs tudati fejlődés.

Emberi akaratunk, odafigyelésünk, meghatározott célunk utat mutat tudatunknak, hol is kell dolgoznunk, tanulnunk.

Így emberi érzelmeink is mind útmutatók. Felismert energiáik kiindulási alapok a szellemi utazáshoz. Ehhez viszont elfogadással és megértéssel kell önmagunkhoz állnunk.

Így kapcsolhatjuk össze magunkban Szív-hálónk tudatos és tudattalan szeretetrezgéseit…

Aki úgy gondolja, van egy rész, ami benne rossz, mert „csúnyákat” érez, vagy gondol, és harcol ellene, az ott sosem jut el a Fénytest kapcsolat megismeréséig, hiszen ki nyer vagy veszít, ha önmagunk ellen küzdünk?!

Ha nem veszünk róla tudomást, ugyanúgy nem jutunk előbbre. A tagadás eltávolítás, így csak még messzebb kerülünk a megismeréstől.

Ezek az érzelmek olyanok, mint a karácsonyfadíszek, amiket régi újságpapír rétegekbe göngyölünk, hogy megóvjuk őket, mert tudjuk értékesek számunkra. Attól, hogy kívül porosak, vagy csúnyának tetszők a csomagolás miatt, attól még mindig magukban rejtik az isteni igazságot, csak félelmeink, megéléseink, vágyaink már az idők során át elrejtették őket.

Egy bölcs ember azt mondta egyszer, hogy az ember feladata a Földön, hogy megtanuljon elméből érezni, és szívből gondolkodni.

Talán itt az ideje...!

 

 

icosahedral sm

 

Gyakorlat:

Először is meg kell határoznunk valamilyen érzést magunkban, melyet nem tartunk igazán „jónak”, vagy „helyénvalónak”.

Ha felismertük mi az, menjünk bele,mintha egy sötét szobába lépnénk be, ahol valami derengés mégis van középen, és határozzuk meg hol kapcsolódik érzelmi terünkbe, azaz hol bánt minket életünk mely területén (családban, barátok között, munkaterületen, saját magunkkal kapcsolatban). Mikor a kapcsolódási területet megtaláltuk, hívjuk Fénytestünk tudatosságát, hogy segítsen nekünk. Érzelmi Fénytestünk ugyancsak egy háló-rendszer, mely auránkban csatlakozva körbeveszi fizikai testünket, mint egy palást.

Gondolatban lásd meg magad körül érzelmi Fénytested energia-oszlopát… érezd meg védelmező energiáját, lásd meg színeit. Olyan, mint egy csodálatos, fénylő szappanbuborék, szivárványos, örvénylő energiákkal…

Kérd fénytested tudatosságát, mutassa meg, mi az amit tanulhatsz, felismerhetsz ezáltal az érzelem által. Mit akar mutatni, milyen pozitív dolgot akar felébreszteni benned?

Fogadd most el minden érzésedet szeretettel, hiszen te hoztad létre őket… az elfogadással már nem harcolsz ellenük.

Legyél hálás minden információért és tanításért, amit e gyakorlat során kapsz, sőt köszönj meg minden érzést és küldj beléjük szeretetet, ezáltal elismered őket és akkor nem akarnak tovább ilyen intenzíven jelezni neked.

Engedd magad vezetni és ne akarj semmit görcsösen megváltoztatni, hiszen már maga a felismerés és elfogadás is oldja ezeket a rögzültségeket.

Ha felismered, mi az a rejtett belső érzelem, isteni érzésminta, ami mind e mögött jelen van (pl. irigység mögött együttérzés, amit akkor nem tudtál megélni, mert szíved nem találta a helyes rezonanciát és mással helyettesítetted), akkor tudatosítsd magadban és engedd, hogy átragyogja az eddig téged bántó területet…

Így átérezve a téged segítő, igaz érzéseket Fénytested ragyogása által begyógyíthatod érzelemtested sebeit.

Mikor felismered ezt a benned rejlő pozitív, segítő érzést, a tér, melybe beléptél és az elején talán sötét volt felfényesedik… benned pedig a Szeretet és a Szabadság érzése árad szét…

Maradj ebben a csodálatos Fényben és szívd magadba az erejét, majd oszd meg mindenkivel a Szív-hálódon keresztül.

Érzed, ahogy bekapcsolódsz az áramlatba… minél többet adsz, annál többet kapsz! Érezd az Egységet mindenben Magadon át.

Egységes Szeretet Vagyok!

 

Áldott Szeretet-kapcsolódást kívánok!

Pusztai Orsi

www.kristalycsakra.hu

 

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés