crystal-of-enchantment

ÉN-kapcsolati harmonizáció

(Fénymesteri tanítás)

 Tudatos lények vagytok! ÉN-tudattal rendelkező isteni entiások!

Folyamatos kapcsolat áll fönn Én-eitek között. Ezek az Én-ek az isteni minőségből kiindulva, tudati szinteken át ereszkedve, egyre zártabbá váltak, így elvesztették a tudatos összekapcsolódás csatornáit, mely egy Fényoszlopban köti őket össze.
De az Én-tudatok elszakadni nem tudnak, mert a kapcsolat örök energiaként mindig rezeg közöttük.
Az emberi és Isteni ÉN-t a Felsőbb Én aspektusai kötik össze tudatrezgések frekvenciáin (fokozatain) keresztül.

Ezért minden kapcsolat az isteni minőséggel ezen tudati szinten keresztül, azaz a Felsőbb Én-be helyezkedésen keresztül érhető el. Minden tudatszint felsőbb aspektusa egy Becsatoló Energia. Olyan, mint a vezeték (Fénycsatorna) végén a csatlakozó, ezen át kerül a rendszer energiája betöltésre… ez a magasabb frekvenciákhoz való hozzáférés.
Ez azt jelenti, hogy tudati rezgéseteket az alsóbb ének frekvenciáin túlemelve a Magasabb rezgések fényeibe helyezve, tudatosan ki kell alakítsátok a Fénykapcsolatot, a Tudat-csatornában. Ha ezzel eléritek a Becsatoló Energia minimum-szintjét, rácsatlakozhattok tudati teretek szélesebb aspektusára. Így fejlődhettek tovább tudatos Én-eitek összekapcsolása révén.
Ez a Fénycsatorna az adott tudatszintek rezgéseit generálja a Fényoszlop felfelé és lefelé forgó spirálenergiájaként. Minden tudatszint összeköttetésben áll egymással, de Én-ed azt tartja magára vonatkozónak, amelyik szintjén rezeg: azt tudja „olvasni”.

Tudatodat képzeld egy fénysávnak, mely oszlopként tart az Isteni Minőség Fénytudatából az anyagi világ tudatszintjeibe. A Fényoszlop te magad vagy, Fénytudat minőségedben. Ez a Fénytudat folyamatos spirálörvény-mozgásban van, visszacsatolások által, mert Tudatenergiáid tartják mozgásban.
A megismeréssel egy szakasz átfedését és tudati bekötődését éred el. Azaz olvasási engedélyt kapsz azon részekhez is.

Mintha csigalépcsőn haladnál fölfelé a vár tornyába… ami mellett elhaladtál, ott már ismered a „járást”, oda bármikor visszatalálsz, ha szeretnél. Az ismeretlen szakaszok még tudati szinted előtt állnak. Rezgésed emelésével és tudatos felismerésekkel folyamatosan lépsz egyet-egyet fölfelé.
Ez a fénycsatorna felfelé táguló örvénylést mutat, tölcsérszerűen áramló Fénnyel, mely lent beszűkül. A táguló tudat energiái örvénylenek e módon, hiszen rezgéseikkel tágítják megismerési területüket. Ezért a táguló tudat egyre nagyobb tér-idő egységeket fog át és egyre több dimenzióban kapcsolódik tudatosan össze.

A Felsőbb Én képes a Fényörvény középponti tengelyén haladva bekötődni az adott Tudatszintre, de ez a bekötődés mindig rezgésszint-függő.
Most hiába is akarnál Felsőbb Éneden keresztül Isteni szintedbe kötődni, ha jelenlegi tudatrezgésed nem képes befogadni azt. Nem értenél semmit, csak Határtalan Fény és tértelenség venne körül addig, amíg frekvenciáiban megbírsz maradni…
Hidd el, az sem jó, ha valami túl kevés, de a túl sok sem járható út. A pont jó, neked:).

Ezért mindig a Felsőbb ÉN a vezérlő. Pontosan tudja, mit bír el tudati rezgésed, milyen szinten vagy képes megértéssel fejlődni.

Első lépésként így vele kell kapcsolódnod. Tudati bekötési pontjaidon keresztül, lelki tereden át.

Nyugalomba helyezkedve, lelki rezgéseidbe emelkedve a szellemi szférákból szólítsd magadhoz Felsőbb ÉN-ed és kérd, kapcsolódjon tudatilag össze veled, hogy irányíthassa alacsonyabb éneidet.
Ő magához emel és rezgéseid behangolásával harmonizálja ÉN-energiáidat.
Nem szabad ragaszkodnod az alacsonyabb rezgésekhez, hogy le ne kösd magad túlzottan az alsóbb szintekhez. Nyílj meg a Felsőbb Én Tudata előtt és engedd magadba Fényeit.
Ha megnyitottad magad fenntartások nélkül, akkor Ő képes magába emelni téged és átrezegni tudatod. Ezzel aktiválja azon csatornáidat, mellyel tudatosíthatod magadban energiáit, azaz elfogadod a Felsőbb Én szellemi irányítását.

Csak engedd, hogy bekötődhessenek a tudati erők… közben figyelheted a csatlakozási pontokat az energiatereden. Finom fényszövedékek járnak át, fénylő energiák töltenek ki…

Amint érzed tudatodat tágulni, mint térben, dimenzióban és a dimenziós időben, tudhatod, sikeres kapcsolódási pontok jöttek létre.
A kapcsolódás nem minden esetben alakul ki tökéletesen az első hangolásnál. Gyakran kell megismételni, mert számos energiablokk állhatja útját. A tudati energiák is blokkolódhatnak hiedelmekkel. Ezek feloldása nem mindig sikerül elsőre.

Ezért javaslom, a Felsőbb Énnel való kapcsolódást és az ÉN-tudatosító gyakorlatot addig ismételd meg, míg semmilyen gátat nem érzel már a csatlakozásban, a kapcsolatban.

Felsőbb Én-ed pontosan tudja, mi kell neked a fejlődéshez, ezért akkor teszel legjobbat magadnak, ha rábízod az irányítást és hagyod dolgozni.

Kapcsolódás után ÉN-tudatod már aktív benned, így ráhangolódva vezethet téged fejlődésed, tudatosodásod útján, ha rezgéseiddel képes vagy benne maradni…

Tudatos munkát, Fény-re ébredést

Hiranus
Pusztai Orsolya

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés