celestial love by tjsgrimm daqxa5v 250t

Elengedő és befogadó meditációMielőtt magát a meditációs gyakorlatot elkezdenéd, kérlek az alábbi mantrát mondd el hangosan legalább kilencszer!

 

Kegyes Napban rejlő erő

Tudásomként jöjj most elő

Kegyes Holdban élő Lélek

Legyél bennem teljes élet

 


Miután a mantra hangjai átrezegtek téged, készen állsz arra, hogy elvégezd a gyakorlatot.

 

Kérlek helyezkedj el kényelmesen, lehetőleg ülő pozícióban, hogy a hátadat egyenesen tarthasd.

Csukd be a szemed, és figyelj magadra... kezdj el lélegezni finoman, az orrodon be, és az orrodon ki, lágyan és puhán, csak a lélegzetedre figyelj...


Miközben lélegzel, érezd, hogy az áramló levegő megnyugtat, ellazít, és magadra hangol.

Lélegezz finoman, és érezd a beáramló, és kiáramló levegőt... figyeld meg a belégzés és a kilégzés hosszát, és tudatosan állítsd be a lélegzetedet úgy, hogy harmonikus és teljes legyen számodra. Figyeld és érezd, ahogy magától beáramlik a levegő, és érezd, ahogy magától kiáramlik. Nincs benne semmilyen erőfeszítés vagy kényszer.

Most megtartva a lélegzés egyensúlyát, képzelj el magad előtt egy fehér kört.  Ez a kör lélegzeted harmóniája. Ha ez a kör egyenletes, szép és tiszta, a lélegzeted tökéletesen harmonikus.
Ha ez a kör előtted lapos, életlen, vagy homályos, a lélegzeted még nem harmonikus benned... akkor figyelj tovább és lélegezz egyenletesen addi, amíg ez a kör tiszta és fényes lesz, tökéletesen kerek előtted.

Amikor ez megtörténik, kezd el a lélegzeteddel feltölteni...


Lásd, képzeld el, hogy ez a teljes kör előtted fehér fénnyel töltődik fel, ahogy lélegzel... belefújod a harmóniátdat, a békédet, és a nyugalmadat.

Ahogy ez a kör betöltődik hófehér, ezüstös színű fénnyel, Holdanya arca jelenik meg benne.

 

8336854 ma mere la lune


Hold anya rádmosolyog szeretettel, jóindulattal, és te így szólt hozzá:

- Drága Holdanya, tisztelettel kérlek, ragyogd rám most a te tiszta fényed! Tisztítsd meg most engem jóságos erőddel, távozzon most minden teher énbelőlem!

 

Holdanya pedig rádragyog csodálatos ezüstös fehér fényével, átvilágít téged, és megmutatja, hol vannak benned gátak, akadályok, kényszerek és ragaszkodások.

Engedd, hogy ezeket ő elvegye tőled, add át neki ezeket a nehézségeket, és figyeld ahogy a helyüket feltölti az ő szeretetteljes, nyugodt és békés fényével.

Érezd, és tudatosítsd, miket tudtál átadni és elengedni. Érezd a könnyebbséget...


Most búcsúzz el Holdanyától, és engedd Őt vissza a magas égre.

 

 

Most újra hangolódj magadra, és figyeld a lélegzetedet... most úgy lélegezz, hogy az orrodon beszívod a levegőt, a szádon pedig kifújod.

Hangold össze a lélegzetedet úgy, hogy neked kényelmes legyen.


Ha úgy érzed, erőteljesebben kell kilélegezned, tedd meg. Szívd be a levegőt az orrodon, és fújd ki a szádon, míg azt nem érzed, hogy egyenletes eneriájú, energikus, és figyelemteljes vagy.


Most folytasd a lélegzést, és képzelj el magad előtt egy újabb kört... ennek most arany a szegélye... figyeld meg, mennyire szabályos, és lélegez addig egyenletesen, míg szabályossá, és határozottá válik.

Most kezd el betölteni a lélegzeteddel ezt a kört aranysárga fénnyel. Ahogy lélegzel lásd, ahogy töltődik aranysárgává válik...
Ahogy beteljesedik és betöltődik, egy bölcs arc jelenik meg előtted, Napatya arca.

 

sun

 

Mosolyogva rád néz, és te így szólítod meg őt:

- Nap atya tisztelettel kérlek, áraszd reám a te igaz tiszta fényed! Tölts fel most úgy engem segítő áldással, melyre szükségem van itt, a földi világban. Köszönöm!


Most engedd, hogy Nap atya beragyogjon téged aranysárga fényével, és megajándékozzon azokkal a képességekkel, energiákkal, hittel teli erőkkel, melyek segítik utadat, és fejlődésedet.

Lásd, és érezd miket kaptál.


Most búcsúzz el Nap atyától, engedd őt vissza égi útjára...


Te pedig figyelj önmagadra, a lélegzetedre, engedd hogy visszaálljon a saját ütemére,  tudatosítsd a tested, a teret, az időt, önmagadat, és megtisztulva, feltöltődve nyisd ki a szemed!

Kívánok csodás, teljes, tiszta életet neked!

 

 

Áldással, Pusztai Orsolya

 

www.kristalycsakra.hu

 

 

sunmoon

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés