light jana parkes

Elengedő gyakorlat

 

Ülj, vagy feküdj le, lazítsd el magad, hunyd be a szemed és lélegezz mélyeket ...

 

Kérd meg szellemi segítőidet, legyenek veled ebben az érzelmi, energetikai megtisztulásban.

 

Kilégzéskor gondolj arra, hogy mindent kifújsz magadból, ami számodra nem kívánatos. Lazán, erőlködés nélkül minden csalódottságodat, félelmedet, fáradtságodat engedd kioldódni magadból, és lélegezd ki.

Itt az ideje, amikor meg tudsz szabadulni régi életmódodtól, mindattól, ami rosszul szolgál téged. Képzeld el, hogy régi sémáid, beidegződéseid, másoktól átvett mintáid és a céljaidat gátló tényezők elhagyják testedet, minden egyes lélegzéskor.

 

Elengedsz, és ragaszkodás nélkül átadsz az Univerzum gondoskodásának minden régi sérelmet és negatív érzelmi mintát, programot...

 

Akár láthatod is őket fizikai alakzatokban, vagy színmintaként távozni testedből. Minden kilégzéskor apránként lazítod régi kötelékeidet, és ezáltal egyre több teret adsz magadban az új számára. Érezd már most, mennyire megkönnyebbülsz általa…


  
  Amikor már néhány perce csinálod ezt a gyakorlatot, képzeletben gondolj arra, hogy minden egyes belégzéskor a legfőbb életenergiát - az Univerzum lét-energiáját - szívod magadba.

Ebben a lét-energiában minden, amire szükséged van, vagy amit kívánsz, benne van: szeretet, szerelem, erő, egészség, szépség, akaraterő, bizalom, bőség. Szívd be minden lélegzetvétellel, és érezd, ahogy részeddé válik! Képzelj egy olyan új világot, amely fel fog épülni, vagy már éppen épül is, s fogékonysággal, elevenséggel, vitalitással és energiával tölt el téged.

Nyugodtan hitesd el magaddal, hogy életed máris olyan, amilyennek magad is szeretnéd. Képzeld azt, hogy ez az új élet máris létezik, és ízlelgesd! Hagyd eltűnni a régit és élj az újban.
  
  A meditáció végeztekor tudatosíts jelenlétedet, óvatosan nyisd ki a szemed és térj vissza a szobádba.

Figyeld, hogy meg tudod-e őrizni magadban az újfajta látásmódot.

Ne felejtsd el, hogy egy folyamatban vagy, amelynek köszönhetően új élet épül fel számodra.

Aminek a kezdete te vagy!

 

 

Áldással, Pusztai Orsolya - lélekgyógyász

 

www.kristalycsakra.hu

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés