heart22

 

Szívháló meditáció

 

Létezik egy emberek között egy Fényháló rendszer, amit én Szív-hálónak vagy Szívszeretet-hálónak hívok. Ez az energetikai kapcsolat minden Földön élő ember között fennáll. Érzelmi Fénytestünk középpontjából kiindulva, emberi szívünk és tiszta szeretetünk érzéseihez bekapcsolódva, finom fényszálakkal kötődik minden ember szívéhez. Ez a Szeretet-háló átszövi emberi létünket, megvalósítva a teljes kapcsolódást szeretetünk által mindenkihez. 

Minden ember fizikai szíve körül, a szívcsakrával összekapcsolódva egy ilyen térbeli szívgömb van (ez nem maga a szívcsakra, de abban létező tér). Ide kapcsolódik be a Szívháló rendszer, ezen keresztül működnek egymással kapcsolatos megérzéseink, a szeretet energia küldése, a távgyógyítás, a közös ima és minden, ami az embereket összeköti a szeretetben.

woman in circles gustav klimt

 

A Gyakorlat:

A szívháló rendszer kapcsolódását akkor vagyunk képesek teljesen aktiválni, ha érzéseink a "pozitív" befogadó és átadó frekvenciákon működnek. Ehhez "át kell kapcsolnunk" a zavaró frekvenciákat (bántó érzéseket) Szeretet-módba.

Először is meg kell határoznunk valamilyen érzést magunkban, melyet nem tartunk igazán „jónak”, vagy „helyénvalónak”. Figyelj magadra és tudatosítsd, hol bánt valami... határozd meg azt egyetlen érzésként (pl. harag).

Ha felismertük mi az, menjünk bele,mintha egy sötét szobába lépnénk be, ahol mégis van valami derengés középen.

Most figyeljünk és határozzuk meg hol kapcsolódik érzelmi terünkbe, azaz hol bánt minket, életünk mely területén (pl. családban, barátok között, munkaterületen, saját magunkkal kapcsolatban vagy egy szerettünk viselkedése váltotta ki).

 

Mikor a kapcsolódási területet megtaláltuk, hívjuk Fénytestünk tudatosságát, hogy segítsen nekünk. Érzelmi Fénytestünk ugyancsak egy háló-rendszer, mely auránkban csatlakozva körbeveszi fizikai testünket, mint egy palást.

Gondolatban lásd meg magad körül érzelmi Fénytested energia-gömbjét… érezd meg védelmező energiáját, lásd meg színeit. Olyan, mint egy csodálatos, fénylő szappanbuborék, szivárványos, örvénylő energiákkal…

Kérd fénytested tudatosságát, mutassa meg, mi az amit tanulhatsz, felismerhetsz ezáltal az érzelem által. Mit akar mutatni, milyen pozitív dolgot akar felébreszteni benned?

Fogadd most el minden érzésedet szeretettel, hiszen te hoztad létre őket… az elfogadással már nem harcolsz ellenük.

Legyél hálás minden információért és tanításért, amit e gyakorlat során kapsz, sőt köszönj meg minden érzést és küldj beléjük szeretetet, ezáltal elismered őket és akkor nem akarnak tovább ilyen intenzíven jelezni neked.

Engedd magad vezetni és ne akarj semmit görcsösen megváltoztatni, hiszen már maga a felismerés és elfogadás is oldja ezeket a rögzültségeket.

 

Ha felismered, mi az a rejtett belső érzelem, isteni érzésminta, ami mind e mögött jelen van (pl. irigység mögött együttérzés, amit akkor nem tudtál megélni, mert szíved nem találta a helyes rezonanciát és mással helyettesítetted), akkor tudatosítsd magadban és engedd, hogy átragyogja az eddig téged bántó területet… lásd, ahogyan fénytested odaküldi szeretet-sugarát és felfényesíti, gyógyítja azt a területet benned.

 

Így átérezve a téged segítő, igaz érzéseket Fénytested ragyogása által begyógyíthatod érzelemtested sebeit.

 

Az eddig téged bántó érzés átminösül valami mássá... egy téged segítő, igaz érzéssé, mely eddig elrejtőzött a sötétben.

 

Mikor felismered ezt a benned rejlő pozitív, segítő érzést, a tér, melybe beléptél és az elején talán sötét volt felfényesedik… benned pedig a Szeretet és a Szabadság érzése árad szét…

Maradj ebben a csodálatos Fényben és szívd magadba az erejét, majd oszd meg mindenkivel a Szív-hálódon keresztül... gyógyítva ezzel mindenkit.

Érzed, ahogy bekapcsolódsz az áramlatba… minél többet adsz, annál többet kapsz! Érezd az Egységet mindenben, Magadon át.

Áramoltasd a szeretet érzését, a fénylő ragyogást szíved hálóján át az egységas Szeretet-háló mezőjébe. Érezd, ahogyan kapcsolódsz minden Szeretet erejébe, minden érző lény szívén át...

Mondogasd a mantrát: Egységes Szeretet Vagyok!

 

Mikor úgy érzed eggyéváltál a Szeretettel, és az áramlás a Szívháló rendszeredben fényes és felemelő, tudatosítsd magad a Szeretet részeként, és térj vissza emberi valódba, fénylő minőségeddel.

Ragyogj tovább!

 

Áldott Szeretet-kapcsolódást kívánok!

Pusztai Orsolya - lélekgyógyász

www.kristalycsakra.hu