Luunar

Bizalom gyakorlat

 

Helyezkedj el kényelmesen és figyelj magadba…

Érezd meg tested biztonságát, annak a helynek a védelmező erejét, ahol most vagy. Nézd végig minden testrészedet, lassan, ne siess, és érezd meg, biztonsággal kitöltöd-e tudatoddal, jelenléteddel ezeket a területeket? Ha szükséged vigyél jelenlétet arra a területre…

Most érezd meg, biztonsággal kapcsolódsz-e az életeddel? Otthon vagy-e benne? Képes vagy-e irányítani, döntéseket hozni, és azokat felelősséggel elfogadni? Ha igen, örülj neki. Ha nem, földelésre van szükséged.

Gondolatod erejével engedj gyökereket a földbe és kapaszkodj bele Földanya biztonságába. Érezd meg, képes vagy-e megnyitni magad az ő szeretetének? Elfogadod-e tápláló erejét, amit a gyökereiden küld fel neked?

Most finoman, apró kicsiny területeket átadva, nyisd meg magad Földanya szerető energiáinak és cseppenként engedd magadba addig, míg bizalmaddal teljesen megtudod már nyitni neki magad. Töltődj fel…

Most tekints gondolatban a csillagos égre. Milyen érzéssel tölt el? Biztonságos vagy félelem teljes? Érzed, hogy az Univerzum része vagy? Ha igen, örülj neki. Ha nem, akkor égi kapcsolódásra van szükséged.

Gondolatban nyisd meg a koronacsakrádat és mint egy csodálatos fa, növessz ágakat a magasságba és kapaszkodj bele a csillagok fényébe. Érzed meg képes vagy-e megnyílni Égatya csodálatos gondviselésének? Elfogadod-e tápláló erejét, amit az ágaidon keresztül küld le neked?

Most finoman, apró kicsiny területeket átadva, nyisd meg magad Égatya szerető energiáinak és cseppenként engedd magadba addig, míg bizalmaddal teljesen megtudod már nyitni neki magad. Töltődj fel…

Érezd és tudd, Föld és Ég benned védelmez téged. Biztonságban és szeretetben vagy. Adj bizalmat most magadnak, hogy mindezt elfogadd. Örülj ennek a biztonságnak!

Most nyisd meg a szívkapudat és szólítsd meg a bizalom erejét Földön és Égen. Kérd, segítsen neked saját bizalmadat megtalálnod.

Előtted most egy tiszta és fényes tér látható… Ezen a téren emberek állnak és rád várnak. Akár ismerősek neked, akár ismeretlenek, azért jöttek, hogy bizalmaddal összekapcsolódj velük. Bármilyen helyzetben voltatok együtt, bárhol és bármikor, most itt a lehetőség, hogy újra kapcsolódjatok, egy másik minőségben.

Egyenként lépj az alakok elé és szíveden át ismerd fel őket. Elég csak a velük való kapcsolatot érezned, a személy kilétét nem szükséges. Nézz rá a most előtted állóra és figyeld meg az érzéseidet… csak engedj teret nekik. Hagyj időt magadnak, hogy megnyilvánuljanak. Érzed a kapcsolatodat Földanyával és Égatyával. Tudd, ők segítenek és bizalmukkal tartanak téged. Engedd, hogy ez a bizalomerő betöltsön és kezdj el bízni abban, hogy képes vagy csupán a bizalom ősi erejében kapcsolódni, minősítések és elvárások nélkül.

Most nyisd meg a szívedet és csak engedd, hogy ez az újrakapcsolódás megtörténjen. Figyelj és tapasztalj! Légy szeretetben és bizalomban! Éld meg és tudatosítsd! Kapcsolódj a bizalom végtelen erejében magaddal és vele újra!

Bármi is történik, csak engedd…

Akkor léphetsz tovább, ha a bizalom összekötött titeket egy biztonságos és szeretetteljes erőben… akkor lásd meg a következő személyt, aki előtted áll és adj teret újra az érzésnek és a bizalomnak.

Ezen a téren annyi személlyel, dologgal, helyzettel találkozhatsz, amennyivel csak képes vagy. Nincs okod a sietségre, hiszen ide bármikor eljöhetsz, ha úgy érzed.

Ha úgy érzed megtetted amire itt most képes voltál, gondolatban lépj vissza a szíved terébe és érezd a benned áramló bizalom-erőket. Engedj egy-egy sugarat ebből a bizalom-fényből életed minden területére és érezd, ahogy a bizonyosság összeköt titeket. A te kezedben a gyeplő, biztonsággal irányítasz!

Tudatosítsd hát biztonságodat magadban, az életedben, a világban és élj tovább ebben az erőben!

Szavazz bizalmat Magadnak!

 

Áldással: Pusztai Orsolya - lélekgyógyász

www.kristalycsakra.hu