aranypiramis

Aranypiramis lehorgonyzása a szívünkbe - meditáció

 

Idén, 2013. december 21-én, a felkelő Napból egy csodálatos aranyfényű piramis jött le a földre. Azért kaptuk, hogy szívünk Fényét védelmezze és méltó helyére emelje. Szívünk Templomába tartozik, ezért be kell engednünk a szívünkbe.

A meditáció alatt be kell lélegeznünk magunkba ezt a csodálatos isteni ajándékot addig, míg meg nem érezzük, hogy szívünkben is felépült ez az Aranypiramis, és benne középen ott lobog az Örök Láng!

 

Egy hegy tetjén állsz... körülötted az éjszaka... feletted a csillagos ég.

Csend, béke és szeretet honol a szívedben... áhítat jár át.

A csendben és a nyugalomban érzed, valami történik... mélyen benned tudod, csoda vár rád.

Egy belső hang szól, most figyelj...! Előtted előbukkan egy fénysugár... a látóhatárt áttörve érkezik a nap fénye.

Lágyan beteríti és megvilágítja a tájat... majd követi őt egy pirosló, sarlószerű, emelkedő fény. A Nap kel fel éppen...

Először vöröses sarló... majd pirosas-narancsos félkör, végül aranyló napkorong...

Belenézel a felkelő napba... szemed káprázásán túl, egy örvénylő, spirális csatornát veszel észre a nap közepében. Feléd árad, egyre nő, míg végül elér és összekapcsolódik veled...

Nyisd meg magad a Napnak, a születés Fényének, az Új Reménységnek!

A fénycsatornában egy aranyló út köt össze téged a Nappal. Ez az aranyút a te szellemi fejlődésed útja... nézz végig rajta és láss meg az úton egy fénylő csillagot... saját szellemi bölcsességedet.

Látod, már ennyit fejlődtél az utadon. Most lépj az aranyútra és menj oda szellemi tudásod fényéhez. Válj eggyé csillagoddal és érezd, magadhoz veszed szellemi tudásod, iseni bölcsességed.

Ahogy innen belenézel a Nap közrpébe, egy aranypiramist látsz, melynek kapuja nyitva és benne az Örök Láng, a Szeretet lobog!

Most engedd, hogy ez a Fény bölcsességeden keresztül, csillagodon át elérjen az emberhez... lépj vissza magadhoz, és most nézz újra a Napra...

Kérlek, képzeld el magad előtt a felkelő, aranyló napkorongot... lásd, ahogy fénye piramis alakban hull a földre. Most lásd meg magát, a földre ereszkedő aranyfény piramist… gyönyörködj benne.

golden-pyramid-light

 

Nyisd meg a szívedet, mintha egy ajtót tárnál ki magadon, és fogadd el az ajándékot.

Hálás szívvel mondd ki: elfogadom az isteni ajándékomat, aranyló Fénypiramisomat!

Most pedig kezd el lélegzéssel befogadni… érezd és lásd (képzeld el), hogy minden egyes lélegzettel aranyló energiát szívsz magadba a nagy aranypiramisból… érezd, ahogyan a szívedbe árad és ott felépül benned. Érezd, lásd, képzeld el, hogy a szívedben felépül egy pontosan olyan aranypiramis, mely a Napban áll. Szíved templomának közepében, szeretetlángodat védelmezőn és átölelőn...

Mikor teljesen felépült, lásd meg benne, a közepében szíved lángját és lobogtasd fel! Mondd ki többször egymás után, mantraszerűen az invokációt:

-        Szívem lángja, lobbanj, lobbanj, ragyogd be a Létem! Legyen egység Istenszellem velem itt e térben! Aranyló piramis védelmezd szívemet, fényed igaz utamon Krisztusban vezessen! Legyen Isten akarata bennem!

Most már veled és benned Egység és Szeretet van, Isten Akaratában.

Lásd a lángot a szívedben lobogni, érezd az aranypiramist ezt a lángot aranyló fényben szétszórni, és érezd magadban a Szeretet mindent betöltő erejét, és engedd, hogy az aranypiramis nyitott kapuján át áradjon a Fény!

 

Áldott vagy testvérem!

 

Szeretettel adom át neked annak a hangtálmeditációnak a felvételét, melyet 2013. december 22-én éltünk át, mikor befogadtuk ezt a csodálatos erőt magunkba. Kívánom, hogy legyen örömöd benne:

Aranypiramis meditáció

A meditáció letöltésénél, a megjelenő ablakban a szürke "download" feliratú gomb alatt találsz egy kis négyzetet, amiben egy "pipa" van. Mielőtt rákattintasz a szürke letöltő gombra, kérlek kattintsd ki alóla ezt a jelölést a kis négyzetből, ezután már tisztán letöltheted az mp3 fájlt.

 

Szeretetettel és Fénnyel:

Pusztai Orsolya

Kristálycsakra

 

 

YOGA-DOOR-PYRAMID

 

 

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés