sunshine

Bölcsesség meditáció

 

Lazítsd el a testedet és keresd meg magadban a békét, a csendet és a nyugalmat…Ezt a békét és csendet amit most megteremtettél tartsd meg magadban…Érezd, hogy ez az állapot nagyon jó most neked…

Érezd, hogy feletted egy csodálatos és fényes kristályfehér kupola ragyog… a Teljesség teremtő sugara. Hívd le most az atyai teljesség fényéből a Bölcsesség energiáinak Sugarát, áradjon most le, fogjon körbe, majd, mikor betöltött téged, áradjon tovább le teljesen Földanya szívébe. Mondd közben az invokációt, míg a fény teljesen be nem kötődik:

- Bölcsesség hatalma, vezérlő ereje, segíts tisztán látnom, létem elfogadnom!

 

Lásd, ahogy a fény lefelé halad Földanya szívét körbeöleli, mert ez a Bölcsesség minden szinten itt és most van.

Egy újabb csodálatos aranyfénynyaláb leérkezik most hozzád a kristálykupolából… Körbeölel… átjár, betakar, megmelenget… majd továbbhalad a Föld rétegein át egyre lejjebb és lejjebb a Földbe. Érezheted és láthatod, ahogy Földanyánk fénylő szíve összeköti az Isteni és Istennői energiákat az Atyai és Földanyai erőt a Bölcsesség Fényével.

Most kérlek téged, borítsd be magad ezzel az arany fénnyel, mint egy palástot, vond magadra a Bölcsesség energiáit mindenhol, simítsd el magad körül a fejeden, a kezeden, válladon, testeden, lábaidon… Legyen mindenhol a bölcsességnek fénye, engedd, hogy átjárjon.

Töltekezz fel most a bölcsesség sugarával. Érezd, ahogy eltölt téged… feltölti a lábadat, combodat, csípődet, hasadat, mellkasodat, hátadat, törzsedet is… megteltél a fénnyel. Karjaidat átjárja a bölcsesség ereje… és tovább… a nyakad és a fejed is teljesen megtelt a Bölcsesség Sugarának fényével.

 

Most mondd:

Kérlek Téged Bölcsesség Szent ereje, emelj fel fényeddel a Bölcsesség terébe az Isteni Bölcsesség energiáiba, hogy találkozhassam a Bölcsesség Mesterével, tőle tanítást kaphassak és magamhoz vehessem szellemi bölcsességem erejét, amire szükségem van utamon, feladataimhoz, fejlődésemhez. Köszönöm.

 

Nem kell semmit mást tenned, csak legyél jelen és érezd, ahogy a Bölcsesség Fénye benned és körülötted van…

Emel téged… ebben a csodálatos fénynyalábban ami a Bölcsesség isteni energiáiból árad, egyre feljebb emelkedsz…, érezd ahogy elhagyod fizikai tered…

A Bölcsesség olyan dimenziókba röpít téged, hol lelki és szellemvilágok vesznek körül téged. Emelkedsz tovább… feljebb.

Feletted nézd, ott egy csodálatos fény-nyaláb. Arany fények kavarognak benne, halld a hangjukat… Most ez a Fénysugár, mint egy fénykapu spirális erővel megnyílik előtted. Nézd, kör alakban szétnyílt a fény… forog körülötted… te emelkedsz vele, és kilépsz egy csodálatos térbe.

Mindenhol fény fogad. A Bölcsesség ereje vesz körbe téged. Érezd át mily csodálatos és megnyugtató, lágyan simogató…

Ez már egy földfeletti dimenzió.

A Bölcsesség Sugara ezen a téren keresztül éri el a Földet, és te most felemelkedtél ide, hogy átérezd és magadhoz vedd. Most kérlek, nézz magad elé és láss egy fényajtót előtted, rajta fénykilincs és a te neved…

Lépj oda s olvasd el a neved. Arany betűkkel van írva.

Ez Szellemi bölcsességed hová beléphetsz… Az ajtó mögött egy Mester vár téged. Nyomd le a kilincset s tárd ki az ajtót. Lásd a Mestert, ahogy ott vár mögötte.

A bölcsesség Mestere fogad téged. Figyeld meg, milyen alakban jelenik meg előtted… Hajolj meg és köszöntsd őt… lásd, ahogy ő is üdvözöl téged. Összeteszi a kezét s meghajol előtted… Int neked, hogy lépj be Bölcsességed fényébe. Vezet téged egy fényúton… egy csodálatos fénylő terembe érkeztek. A Bölcsességek termében vagytok. A Bölcsességnek tárháza ez. Mit nem emberi bölcsesség, de az isteni Fény alkotott.

 

A Mester most szembe áll veled és így szól:

Tudom miért jöttél ide. Isteni Bölcsességre van szükséged, hogy megvilágítsa szíved és átjárja elméd. Most megkaphatod tőlem amire vágysz, ha tiszta szívvel akarod, megnyitod előtte magad és befogadod azt. Hinned kell, hinned, hogy ereje eltölt téged. Elengedned minden fenntartásodat mi az ellenállásod útja, mert nem fogadod el saját magad. Hát most figyeld magad. Lásd magad a fényben, most itt vagy a Bölcsesség termében. Érezd át nagyságod, isteni léted… Fogadd el hatalmas szellem vagy a teremtésben.

S most ha megnyitod magad előttem, a Bölcsesség Sugarát szívedbe helyezem. Megmutatom neked, csak most neked, hogy mit kapsz tőlem. Mi az mit szívedbe teszek. Mert ez bölcsességed forrása, lásd, itt van kezemben. Ismerd fel! Ez a te isteni Bölcsességed csak elfeledkeztél róla, mert nagyon fizikai szinten éltél. A szívedre nem mindig figyeltél. De most, hogy megmutattad magad előttem, lásd, belehelyezem azt most, és újra életre kel szívedben a Bölcsességnek Sugara. Így felismered, hogy mindig benne volt, benned marad.

 

A Mester szívedbe tette ajándékát, érezd és ismerd fel önmagad és bölcsességed…

Itt, egyet kérdezhetsz a Mestertől. Ő válaszol neked… ha most nem is érted, a válasz ott van a szívedben. Ha itt az idő mindent megértesz…

Köszönd meg neki az ajándékot és a tanítást… ő visszavezet téged az ajtóig hol beléptél a Bölcsességek termébe. Hajolj meg újra köszönetképpen. Köszönd meg Istennek és a segítőidnek is hogy felemelkedhettél a fénybe…

Lépj ki az ajtón a Bölcsesség Fényébe. Kérd a fénysugarat, hogy kísérjen vissza téged… Szívedben az ajándékkal, Bölcsességed Fényével ereszkedj most a sugárral lejjebb és lejjebb…

Isteni Bölcsességed senki el nem veheti tőled. Csak te vagy az ki elfeledkezel magadról, mert önmagadban Istent megtagadod, de ha felismered örök fényed, meglátod, megtalálod isteni Bölcsességed.

 

Ereszkedsz lejjebb és lejjebb… már a Föld terébe értél.

Érzed, ahogy leérsz a Föld dimenziójába, az itt és most-ba. A földi tér-idő rendszerbe…

Haladsz lefelé egyre lejjebb. Érezd, egyre közelebb vagy már a testedhez. Ereszkedj még, és érezd magad. Lásd, ahogy magad alatt ott vagy.

A Bölcsesség Sugarával ereszkedj testedbe itt és most bele. Egyesülj fizikai valóddal s legyél újra test, lélek, szellem egysége. Tudatosítsd magad, fizikai léted, és köszönd meg a Bölcsesség Sugarának, hogy segített az utadon… Köszönd meg a Fénynek és engedd útjára, de magadban itt van, érezd meg…

Érezd meg magadban az Egységet… Érezd meg magadban fizikai erődet… Érezd meg magad, és ha úgy érzed kész vagy rá, fejezd be a meditációt.

 

Üdvözöllek Bölcsességedben!

 

Pusztai Orsolya

Kristálycsakra

 

mind-stillness

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés