Archangel Michael

Megtisztulás Szíved Templomában

Ezt a csodálatos lelki gyakorlatot Mihály arkangyal mutatta, és azt tette még hozzá, hogy látogassunk el erre a helyre, mely Bennünk létezik, minél gyakrabban.

Ez a hely, Szívünk Temploma minket tükröz, mert fényessége megmutatja, mennyi a Szeretet bennünk. Legyél itt, ameddig jólesik és szeretettel ápold kapcsolatodat Fényeddel!


Tiszta szívedet nyisd meg köszönettel az Ég felé és kérd szellemi vezetődet segítsen megnyílnod. Emelkedj Szív Szintedre, a Szeretet dimenziójába....

Szólítsd most meg Michael arkangyalt, a tiszta Fény szavával. (Ez a szívből kimondott szó, mely isteni Valódon át nyilvánul meg benned.)

- Michael arkangyal, tisztelettel kérlek, jöjj el hozzám, és védelmi erődnek Fényét irányítsd rám! Tisztíts meg engem Isten kegyelmi Erejével, és árassz el tiszta Energiájával! Vonj engem védelmi körödbe, mely sugárzóan öleljen itt most körbe minden Létben! Köszönöm!

 

Amint ezt tiszta szívedből kimondod, ez a tisztító és védelmi erő, szétsugárzik a dimenziókba, s ott is megtisztítja és védelmi erejébe fogja ottani megtestesüléseidet, minden isteni megnyilvánulásodat.

Krisztusi megváltó erő sugárzik mindenütt, keresztül lelkeden, szíveden, testeden. Érzed a Fényt, amint áthalad rajtad és szétárad benned.

Aurádba épül, s körbefon téged.

Ez a hatalmas Fényesség, ami átjár, általad sugárzik tovább, a Földre, az emberekre, más Univerzumokra, így kötve össze téged a Mindenség Isteni Erejével.

Ez a Szeretet-Erő elvisz most Szíved Templomába. Egy gyönyörű és fénylő térbe, melynek közepén szíved oltára áll, hol Isten szól hozzád.

Az oltár előtt letérdelsz.

Az oltáron 3 fehér gyertya ég. Figyeld meg lángjukat, és szeretettel lobbantsd fel őket, üdvözlésül.

Szíved virágait, szíved szeretetét helyezd az oltáron lévő vázákba, jobb és bal oldalon.

Az oltár feletti két oldalon lévő üvegablakokból fehér fény árad be, s az oltárt egy fénykupolával vonja be.

Ragyogó fényességben jelenik meg Szűzanya és Jézus. Balról Mária, jobbról Jézus lép melléd. Egyik kezüket a fejedre rakják, szabad tenyereiket pedig összeérintik, így alakítva egy kört.

De nem is kör ez, hanem egy szív, melynek ők a csúcsai, te pedig a csücske.

Elmondhatatlan szeretetérzés és hála járja át minden részedet...

Kegyelem, megbocsátás árad beléd. Szeretetük átjár, megtisztít és feltölt téged. Szíved megnyílik a kegyelem előtt, és befogadja azt.

Érezd át végtelen szeretetüket és éldd át te is ezt a feltétlen érzést irántuk, mindenki és önnön léted iránt.

Hatalmas fényesség támad újra, ahogy a Szívek egyesülnek. Engedd magadba ezt a tisztaságot, hogy útmutatásként szolgálhasson életedben.

Ők eltűnnek a Fényben és te Szeretetként ragyogsz Önmagadban! 

Mondj hálát, és áldást kérve lépj ki a szentélyből.

Ahogy kilépsz, a templom kapuja Fénnyé válik. A Szeretet fénye őrzi, mi beenged minden isteni Szeretetet, hogy akadálytalanul áramolhasson szíveden át, de távol tart mindent, mi nem állja ki a Szeretet próbáját.

Krisztusi Szeretet, Isten Fénye, ami védelmez téged, ha erejüket magadba engeded.

Nyilvánítsd most ki igaz hittel: Köszönöm. Elfogadom.

Pusztai Orsolya
Kristálycsakra

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés