insp85

Csakratisztítás fényvízzel

Ezt a meditációt az angyalok küldték általam. Egy nagyon kedves és jópofa módja a 7 főcsakra megtisztításának. Nem kell mindent úgyanígy csinálni, kísérletezzetek ti is bátran, mert teremtő képzeleteteknek nincsenek korlátai...

 
Helyezkedj el kényelmesen és vegyél egy mély lélegzetet… most engedd ki magadból nyugodtan, hagyd, hogy eltávozzon belőled a feszültség.
 
Szívd be magadba mélyen a levegőt, áraszd el magad nyugalommal és fújd ki lassan, szeretettel…
 
Vegyél egy újabb mély lélegzetet és engedd át magadon a levegőt, érezd, ahogy kitisztít és megnyugtat téged… Most érezd, ahogy a tested ellazul ettől a tiszta békességtől… ellazulsz lassan lábujjadtól fejtetődig… érezd, hogy egy szeretetteljes erő körülvesz téged, átölel szeretettel, fénnyel.
 
Most érzed, ahogy a bal kezedben egy vödröt fogsz. Nézd meg és lásd, ott van a kezedben… és most pillants a jobb kezedre… nézd, egy szép fehér szivacsot fogsz benne… vizsgáld meg mekkora, nyomogasd meg, milyen puha…
 
Most előtted egy kis utat látsz, ami egy kúthoz vezet. Indulj el ezen az úton a vödörrel és a szivaccsal a kezedben… lépkedj rajta bátran, egyre közelebb és közelebb érve a csaphoz.
Mikor odaérkezel, tedd a vödrödet a csap alá… és nyisd meg a csapot. Most lásd, ahogy a csapból aranyló tisztító víz folyik a vödrödbe… Folyékony aranyfény, szeretettel teli, tisztító energia.
 
Töltsd meg a vödrödet, s mikor megtöltötted, zárd el a csapot… Emeld fel a vödröt és érezd, hogy alig van súlya, hiszen szeretettel, tisztító vízzel van tele…
 
Most indulj el vissza az úton, melynek a végén ott állsz te, várakozol önmagadra, hogy találkozzatok. Lépkedj önmagad felé szeretettel és lásd, ahogy mosolyogva várod magad. Odaérkeztél magad elé… mosolyogj önmagadra és tedd le a vödröt.
 
Merítsd meg benne a szivacsot és itasd át ezzel az aranylóan fénylő, tisztító vízzel. Mikor a szivacsod beszívta a vizet és aranylóan fénylik, kezd el vele megtisztítani gyökércsakrád vöröslő színét, fénylő tölcsérét.
 
Tedd bele a szivacsot, mosd az oldalát körbe-körbe ezzel az aranyló tisztító vízzel. Lásd, ahogy a szivacs mindent lemos róla s teljesen megtisztul, körben, a szélein, a belseje. Nézd, ahogy a szivacs letisztítja s fénylik a színe… gyönyörű vörös, forgó, fénylő, élettel teli.
Ha látsz benne más színeket, fényeket is, csak kérdezd meg a szívedet:
- Jók nekem ezek a fények itt?
Ha szíved igennel felel, továbbléphetsz...
 
Most mártsd meg a szivacsot a vödörben, mosd ki és újra töltsd meg ezzel az aranyló, tisztító vízzel. S most szakrális csakrádat elöl, ezzel a tisztító szivaccsal töröld át. Narancssárga fényét szikráztasd fel, színét élénkítsd és törölj ki belőle minden port, minden sötétséget, mindent ami rátapadt,… töröld át, lásd, ahogy tisztul, lásd, ahogy lemosol róla mindent… gyönyörűen fénylik narancssárgán.
Ha látsz benne más színeket, fényeket is, csak kérdezd meg a szívedet:
- Jók nekem ezek a fények itt?
Ha szíved igennel felel, továbbléphetsz...
 
Most a szivacsot újra mosd ki a vödörben és fordítsd meg magad előtt önmagad, és a hátsó szakrális csakrádat is narancssárga színűre tisztítsd meg. Moss ki ott is minden lerakódást, foltot, távolítsd el belőle és sikáld meg ott is. Látod, ha ott van egy kis folt, töröld le szeretettel a szivaccsal körbe-körbe.
 
Mosd ki újra szivacsod a vödörben és fordítsd meg magad. Most napfonatcsakrádat, hasi csakrádat elől aranyló sárgára tisztítsd meg. Mosd át ezzel a fényszivaccsal, és lásd, ahogy húzod rajta, hogy felfénylik a sárga, eltűnik minden por, lerakódás. Nézd, ahogy megtisztult, ahogy fénylik, ahogy forog.
Mosd ki újra a szivacsot és fordítsd meg önmagad és hátul is tisztítsd meg napfonatcsakrádat. A tiszta, fénylő szivaccsal, a tisztító aranyvízzel mosd át, és lásd, ahogy forog-forog tiszta színnel. Lásd, ahogy tisztítod, ahogy mosod… megtisztul, eltávozik róla minden lerakódás és por.
Ha látsz benne más színeket, fényeket is, csak kérdezd meg a szívedet:
- Jók nekem ezek a fények itt?
Ha szíved igennel felel, továbbléphetsz...
 
Újra mosd ki a szivacsot ebben a tiszta vízben, s fordítsd meg önmagad. Most szívcsakrád következik… elöl zöld fényét, rózsaszínben játszó teltségét mosd át ezzel a szivaccsal. Töröld át, hogy fénylő és szikrázó legyen. Lásd, ahogy elsimítod rajta, megtisztítod… fogd erősen a szivacsot, ne félj tőle… húzd rajta körbe-körbe. Lásd, ahogy tisztul, fénylik s forog… csodálatos, jó érzés…
Ha látsz benne más színeket, fényeket is, csak kérdezd meg a szívedet:
- Jók nekem ezek a fények itt?
Ha szíved igennel felel, továbbléphetsz...
 
Mosd ki a szivacsot újra a vödörben, töltsd meg tisztító aranyvízzel. Fordítsd meg önmagad és hátul is mosd ki most vele a csakrádat. A szivacs eltüntet mindent onnan… minden lerakódást, gátat, minden rossz érzést és feszültséget, minden koszt és sötétséget. Most a szivacsot, ahogy húzod rajta, felélénkül a színe és szikrázik zöld-rózsaszín fénye. Lásd, ahogy forog ékesen és tisztán… örülj, hogy megtisztítottad és érezd a szeretetet áramlani benne.
 
Most merítsd meg újra a szivacsot a vödörben… kicsit úsztasd benne s forgasd meg. Szívja be újra a tisztító fénylő energiát, a folyékony aranyvizet. Újra fordítsd magad szembe, s most torokcsakrádat elől tisztítsd meg vele. Lásd kékségét forogni, s ahol folt van rajta, sötétség vagy por, azt töröld el a szivaccsal és mosd át… megtudod tenni. Látod, ahogy tisztul kezeid nyomán, te tisztítod olyanra, amilyennek Isten megteremtette. Fénylőre, forgóra, tökéletesre… megtisztult immár elől. Öblítsd ki a szivacsot a vödörben s fordítsd meg magad, s a szivacsot a kezedbe fogva újra, hátul is tisztítsd meg torokcsakrádat s töröld ki belőle, amire nincs szükséged. Minden igaztalan szó most a szivaccsal eltávozik belőle… tisztaság, fény és a te igaz hangod, mi rajta át szól és megnyilvánul. Megtisztítod a szivaccsal, átmosod fénylőre, igaz energiával kéklőre. Lásd, milyen tiszta és fényes… örülj neki, mert az isteni szó, mi benne zeng.
Ha látsz benne más színeket, fényeket is, csak kérdezd meg a szívedet:
- Jók nekem ezek a fények itt?
Ha szíved igennel felel, továbbléphetsz...
 
Most fordítsd meg magad és a vödrödbe mártsd bele szivacsodat. Újra merítsd meg az aranyló, tisztító fényben, a vízben, melyben megtisztítod most indigószínű homlokcsakrádat. Helyezd bele a szivacsot és körkörösen tisztítsd meg… lásd, ahogy fénylik, vibrál, forog színe. Érezd, ahogy kitisztul előtted egy kép és gyönyörű fényesség, mi megérint.
Ahogy tisztítod, egyre fényesebb előtted ez a kép, s látod ragyogni magadban lelked erejét. Mosd tovább, lásd, ahogy kezed a szivaccsal tisztítja, engedd, hogy tisztán lásd mivoltodat fénylőn és szeretettel, hogy mindenre elfogadással és megértéssel tekinthess. Most merítsd újra a szivacsodat a fényvízbe és fordítsd meg magad, hogy hátul is kitisztíthasd csakrádat. Lásd, ahogy indigó színe ott is örvénylik, s látod, van egy-két lerakódás…mosd ezt ki a szivaccsal, hogy ne befolyásolja semmi tisztánlátásodat. Mosd át és lásd, ahogy eltűnik a fénnyel, a szivacs lemos mindent a tisztaság erejével. Tisztítsd meg és lásd, ahogy fénylik és forog…tiszta és a fény rajta áthatol, s belőled jő ez a fény, Istennek fénye, mert te vagy az Ő szívének dicsősége.
Ha látsz benne más színeket, fényeket is, csak kérdezd meg a szívedet:
- Jók nekem ezek a fények itt?
Ha szíved igennel felel, továbbléphetsz...
 
Most merítsd meg újra szivacsodat a vízben, s lásd, ahogy vödrödben fénylik a tisztaság energiája, s ez a víz újra a szivacsodban van tisztítón, fénylőn. Most koronacsakrádat, mely lila színű s fejtetődön forog, tisztítsd meg. Felérsz oda, ne félj, hisz bármikor föléd tudsz emelkedni, saját magad fölé és felülről tisztítod… látod a fényét, ahogy forog… tisztítsd, mosd át, ne hagyj rajta semmilyen koszt vagy lerakódást. Tisztítsd, mosd... látod, ahogy tisztul és fénylik…s a lila kristályban és fehérben játszik. Ahogy mosod, kristályosan csillog fénye… mosd át a széleit is körbe-körbe. Lásd, ahogy forog, ahogy fénylik, s lásd, ahogy belőle egy fényörvény megnyílik és összeköt téged az isteni Fénnyel. Érzed magadban lelkedet a teljességben.
Ha látsz benne más színeket, fényeket is, csak kérdezd meg a szívedet:
- Jók nekem ezek a fények itt?
Ha szíved igennel felel, továbbléphetsz...
 
Minden csakrád gyönyörűen fénylik… állj magaddal szemben s nézd: alul gyönyörű vörös, gyökércsakrád. Fölötte sugárzón narancs, szakrális csakrád. Fölötte napfonatcsakrád aranylóan sárga, nap sugároz belőle, s erődet adja. Fölötte szívcsakrád gyönyörűen fényes, árad benne a szeretet és érzed elönt téged. Fölötte torokcsakrád kékje, tiszta szó, mi hallik belőle. Harmadik szemed homlokodon ékes, indigó fénye látod, szórja szét erejét, hogy lásd az igazságot körülötted, s benned. S most érezd, hogy nyílik fölötted a koronacsakrád fénye, lásd ahogy fénylik erőd teljessége. Kérd Atyádat, töltsön fel téged és csakráidat azzal a Fényszeretettel, mire szükséged van utadon... és hagyd, hogy így legyen...
 
Most angyalok jönnek és körbevesznek téged… tedd a szivacsot a vödörbe és add át nekik szeretettel. Kérd, vigyék el, Istennek ajánlod… integess nekik és lásd, ahogy elviszik a vödörrel és a szivaccsal mindazt, mi csakráidban a lerakódás volt. Köszönd meg, hogy megtisztulhattál fényesen, lásd magad fénytől ékesen, s térj vissza testedbe boldogan, szeretettel, fénylőn, teljességben, energiában.
 
Mozgasd meg most tagjaidat, érezd az erőt körülötted. Tudd, itt vagy teljességben, s ha érzed magad testedben, lassan nyisd ki a szemed.
 
 
Pusztai Orsolya
Kristálycsakra

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés