3246653-3-the-four-elements

Lehorgonyzás az Őselemekkel

Ez a meditáció segít nektek, hogy test - lélek - szellem egységeteket megőrízve szilárdan és harmóniában legyetek földi valótokban. A 4 Őselem és az éteri energia segítségével egy univerzális földelést érhettek el, megvalósítva az égi-földi összetartozást ebben a dimenzióban.

 

Helyezkedj el kényelmesen és vegyél egy mély lélegzetet… lassan fújd ki a levegőt és engedd el magadból a feszültséget.
Vegyél egy újabb mély lélegzetet és engedd át magadon a levegőt, érezd, ahogy kitisztít belőled minden feszültséget… Érezd, ahogy a tested ellazul ettől a tiszta békességtől mit most belélegzel…ellazulsz lassan lábujjadtól fejtetődig…
Ebben a békés nyugalomban képzeld magad az Univerzum tágasságába… ott vagy a nyugalomban, a teljességben… körbevesz a csend, az Univerzum békéje…
 
Most határold be magad előtt, mögött és mellett az égtájakat. Előtted Északot, jobbra Keletet, mögötted Délt, s balra Nyugatot… kösd össze az égtájakat fényvonalakkal. Így alakíts ki magad körül egy szabályos négyzetet, mely fényből áll és csúcsai előtted, mögötted és melletted vannak.
 
Most lásd az északi csúcsban a Föld őselemet megnyilvánulni. Érezd az erejét és jelenítsd meg magad előtt fizikai formájában és színében is…
Kösd most erejét a szívedhez egy fénynyalábbal… érezd magadban a földet…
 
Most lásd a déli csúcsot mögötted, és érezd benne a Tűz őselem erejét. Lásd most a tüzet lobogni benne. Lásd és érezd az energiáját. Kösd össze ezt is szíveddel egy fénynyalábbal. Rögzítsd magad hozzá… érezd a tűz erejét benned.

 

Most a nyugati csúcsban, tőled balra, érezd a Víz őselemet… az erejét, energiáját és jelenítsd meg fizikai formájában is a vizet. Lásd csillogó fényét, ahogy lágyan ring… és kösd össze vele magad az energiafénnyel. Érezd magadban a vizet…

 

Most tőled jobbra a keleti oldalon megjelenik a Levegő őselem ereje. Érzed az energiáját… most lásd fizikai formájában is… ha úgy jobban eltudod képzelni, lásd felhő alakjában, vagy könnyű füstként. Érezd  a levegőt és kösd össze magaddal, a fényfonállal ezt az őselemet is. Szívd magadba, szívedbe az erejét és ismerd fel…

Most te vagy most a négy Őselem középpontja!
 
Összpontosítsd energiájukat a szívedben, és érezd erejüket először külön-külön: a Földet…a Tüzet…a Vizet…a Levegőt, és most érezd őket együtt. Érezd a föld tömörségét, a tűz melegét, a víz lágy hűvösét, a levegő frissességét.
 
Most mind a 4 őselemet gyúrd össze szívedben egy energiagömbbé, és küldd le lelki síkodon át, fizikai testeden és csakráidon keresztül… áramoltasd lefelé addig, míg el nem éri napfonatcsakrádat.
Ott a hasi központodban tudatosítsd magadban az erőt és az összeköttetést… majd küldd tovább lefelé a földbe őket az energianyalábbal és lásd és érezd, ahogy a 4 őselem újra szétválik, és a Föld energiamintájában (a mindenkori itt és most-ban) megszilárdul Földanya szíve körül ugyanolyan négyzetben, mint ahogyan az Univerzumból elindult.
 
Északon a Föld kapcsolódik most a Földhöz.
Délen a Tűz kapcsolódik most a Földhöz.
Nyugaton a Víz kapcsolódik most a Földhöz.
Keleten a Levegő kapcsolódik most a Földhöz.
 
 
Ez a földi energiaminta, a 4 Őselem fizikai megtestesülése. Érezd, ahogy fizikailag is hozzákötődsz az energiafonalakon át, most ezek az Őselemek a te gyökereid. Egy szakrális geometriai hasábalakzatban horgonyoztál le, mely szilárd alapot képez neked és erejével szeretetben tart téged.

Ebbe a szilárd alapba áramoltasd most az éteri ötödik elemet, hívd az Univerzum Teljességét, és érezd, ahogy harmóniába fogja a teremtő erőket, és rajtad keresztül az Univerzumból megszilárdítja energiáidat a fizikai síkon és a Föld energiamintázatában is.

Érezd magadban az erőt… érezd, ahogy egyensúlyban, harmóniában és összeköttetésben vagy… Éggel és Földdel…biztosan, erőben és szeretetben…

 

Rögzítsd magadban ezt az érzést, és köszönd meg az őselemeknek, az univerzumnak, és Földanyának azt, hogy segítenek és támogatnak téged.

Lassan tudatosítsd magad, érezd a fizikai testedben megnyilvánulásod, mozgasd meg tagjaidat és lassan, ha úgy érzed visszatértél, nyisd ki a szemed.
 
 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés