84093484 fuJQzNO9

Út Szívünk Templomába 

Raphael arkangyal vezetése alapján

 

 
 Drága lelkek, figyeljetek!
 
Az út szívetek templomába a szeretetben vezet. Ezért keressétek és megtaláljátok a szeretet érzését már most.
 
Szívetek közepére fókuszáljatok, s ott egy fénylő pontot találtok. Az a bejárat templomotokba, de nyugodtnak kell lennetek, hogy bejussatok oda.
Ezért, Gyermekek, engedjetek el mindent, zavaró gondolatot és feszültséget. Lássátok ez úton más nem vár, mint szeretet s fényesség szívetek oltárán.
 
Testeteket most nyugalomba helyezzétek, s lélegzeteteket így figyeljétek. Érezzétek hogy lassul ki-, és belégzéstek, s hogy testetek megnyugszik e szent pihenésben.
 
Most kitisztul minden érzéstek s bennetek a boldogság lobban fel, ekkor induljatok szívetek felé, s lássátok magatokban az ösvényt. Mindenkinek sajátja, mert szívének útja, s hogy mi van mellette azt most megtudja, ha menet közben szétpillant és látja, mi nő útja szélén lankásan. Menjetek nyugodtan, lassan és szépen, szívetek hívó szavát kövessétek. A Fényt, mi előttetek egy pontból megcsillan, mert oda érkeztek el bizonyosan.
 
Lábaitok előtt kövek hevernek, az úton végig ezen mentek. Lássátok színeit és formáit, bennük a fény csillanásait. Halljátok lépteitek alatt hogy csikordul, milyen az üteme, mi lassan dalba fordul, s daloló köveken haladtok immár, mely felveszi szívetek dobbanó ritmusát.
 
Most egy sziklakapuhoz értek, melynél végződik szívetek ösvénye. Hajoljatok most meg, hogy beléphessetek, hogy szívetek ajtajához beengedést nyerjetek. Ha meghajoltatok, a bejárat felfényesedik, s egy lépcsősor előtűnik. Lefelé vezet, fokai 21, ezen most lassan, szeretettel indulj el.
 
Lépj és számold meg lépteidet, mert ha leérsz, e szám lesz, mi megnyitja neked majd az ajtót, ha leértél és végül kimondod. Menj bátran, haladj hittel, szívvel, mert ami lent vár az csodás reményed: a te Szíved Temploma, mi kitárul előtted, s beléphetsz hogy meglásd mit lelked épített.
Mikor leértél s a számot(21) kimondtad, feltárul egy csodaszép kapu nyomban, s elönt a Fény, mely bentről kiárad, lépj be bátran Szíved Templomába!
 
Mikor beléptél, hajtsd meg újra fejed, s mondj Atyádnak igaz köszönetet, s kérd, lakja be Szíved Templomát, mert lényeged az örök ragyogás!
 
Indulj a Fénybe, s előtted feltárul szíved oltára, melyen Szent Láng lobog. Istennek szent Lángja, Szeretetnek Léte, Benned kitörölhetetlen a Fénynek Egysége! Ez, mit te táplálsz igaz szeretettel, s ha teszel róla fellobban az Egekbe, mert a szeretet az, mi ha benned éled, a lángodat táplálja, s tőle leszel fényes!
 
Nézd a Lángod s szeresd benne Léted, mert isteni tűz, mi téged éltet. Beragyogja szíved, tested és a lelked, Egységbe hoz lángja Örök Isteneddel!
 
Most pillants hát körül, nézz szét templomodban. Mit látsz, az szívedben él Benned, Itt, a Most-ban. Őrizd meg emlékét, meríts erőt belőle, ami kitart addig, míg visszatérsz ide.
Ha úgy gondolod, mondj el egy imát, mert ez felszenteli Szíved Templomát. Kérhetsz ide bárkit segítségnek, mert szíved templomába minden Fény beléphet! Ha kell, őrangyalod imádkozik veled, segíti szavaid, s megszenteli veled.
 
Ha feltöltődtél s nyugalom van benned, köszönj el a Lángtól, mi fényeskedik Benned, s őrizd meg magadban, hogy felszínre hozhasd, mert ha reá gondolsz, fellobban nyomban!
Most meghajolva lépj ki templomodból, s a lépcsőn felfelé indulj vissza most.
Számold visszafelé az 1-ig őket, mert visszatérésed így lesz újra teljes. Ha felértél és látod a sziklakaput előtted, mögötte feltűnik köves ösvényed, lépj tovább újra köszönetet mondva, mert alázatos szíved mindezt meghallja.
 
Indulj szíved útján visszafelé lassan, hallgasd az éneket lépő talpad alatt, s mikor elandalít, s eltűnik minden, lassan térj vissza világodba, az Itt-be.
 
Figyeld a tested, hogy kering a véred, szíved ritmusát, ahogy dobol benned, lélegzésed erejét és mélyét, ahogy tested éled s felpezsdül, hogy visszatérj.
 
Tudatosítsd hol vagy, újra a szobában, a szabadban vagy házban, s mosolyogj, mert mit láttál s átéltél, benned való léted, Isteni élmény.
Most újra Itt vagy, nyújtózz egy nagyot, s tedd széppé Fényeddel ezt az Új napot!
 
 
Gyermekek! Szívetek Templomába bármikor elmehettek, hogy ott nyugalomra, békére és szeretetre leljetek. Mit ott imádkoztok, bezengi egész létetek s átalakítja további éltetek.
 
Ajándékom ez az utazás nektek, keljetek hát útra!
 
Raphael szólt
 
 
Pusztai Orsolya
Kristálycsakra

 

20heart

 

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés