temple2

A Nap Templomában – meditáció

 

Nyugtasd meg tested és elméd… tárd ki a szíved. Lélegezz tisztán és felszabadultan. Engedd, hogy minden lélegzetvétellel az Univerzum éltető ereje és Isten kegyelme, gyógyító szeretete töltsön el…

Hívd most magadhoz Jézust és Szűzanyát…

Kérd magadhoz szeretettel a Fényt és lásd, ahogy a Mennyei Atya leküldi áldását és egy csodálatos fénysugárral lelki és szellemi tereiden át, mellyel most átölel Téged. Ez a Fény simogat, átjár és felemel téged oda, hol magadhoz veheted a Szeretet Fényét.

Nem kell mást tenned, csak engedned, hogy emeljen a Fény…

Miközben lágyan emel a Fény… érzed, hogy minden szinten amin áthaladsz, átemelkedsz, ajándékba egy csodálatos Fényköpenyt kapsz… ragyogó kéket…tiszta fehéret… csillogó aranyat…
 
Érezd, hogy már magasan vagy. A tiszta Fényben, szellemi léted határain. Most keresd meg, ennek a térnek a középpontját a feltétlen igaz szeretetben.
 

Tudd, Fényszíved ott világít létezésed minden középpontjában. Isteni minőségedben. Keresd meg ezt a mélységes békét és nyugalmat benne.

Mielőtt továbbhaladsz az úton, tudatosítsd most magadban azt a három csodálatos ajándékot, a három Fényköpenyt, amit nemrég kaptál.

 
Érezd most magadon Isten Anyának gyönyörű kék oltalmazó fényét, ahogy csodálatos köpenyként Rád terül, védelmez és óv téged…
Engedd, hogy az ereje emeljen. Emeljen abba a térbe ahol most lenned kell.
 

Egy út áll előtted, csodálatos, fénylő út. Maga a Tejút csodája, kristály tiszta csillagok fénye. Haladj rajta és közben érezd második köpenyed Krisztus Urunk ajándékát egy kristály tiszta fehér fényből álló szeretetből szőtt, igaz Szeretet-köpenyt. Érezd, ahogy Rád terül, vállaidat simítja, beburkol mindenhol, védelmez…

Haladj tovább az úton, csak lépj finoman és lásd, csodálatos fényesség felé tartasz.
Most érezd meg magadon a Mennyei Atya csodálatos Fényköpenyét az ő aranyszínű energiáját, ami körbe vesz az Ő áldásával és kegyelmével. Mindig szeretetben tart, mindig fényében tart, mindig tenyerében hordoz...

Érezd, hogy ez a köpeny átöleli az összes többit és vele egész létezésed, minden részed. Átjár most a Mennyi Atya szeretete és igaz szellemi magasságokban jársz.

Felkészültél a találkozásra?

Szívedet nyisd meg most arra, ami rád vár, és ahogy szíved hajlandónak mutatkozik befogadni mindezt, feltárul előtted a tér…

Feltűnik egy csodálatos épület, a Napfény Temploma.

Az isteni Fényesség, mely a Nap isteni sugarából épült. Csodálatos tornyai felérnek egész az isteni Fényig. Oldalai fényből vannak, arany oszlopai között csodálatos arany lépcsősor vezet fel a kapuig.

Lépj rá az első lépcsőre és érezd, érezd meg, hogy itt kell most lenned, ide hozott szellemi erőd, ide hozott szíved, és a Mennyei Atya szeretete.

Indulj el felfelé… lépj feljebb, feljebb, még tovább. Menj egészen fel a kapuig… már a Nap Templom kapuja előtt állsz. Nézz fel rá! Lásd, milyen csodálatos!

Csodálatos, fehér faragott ajtó áll előtted rajta aranyozott jelek. Üdvözlet Atyától mindannak, aki ide jön. Isteni köszöntés. Hajtsd hát meg magad te is a kapu előtt, és mond el, hogy miért jöttél ide. Azért, hogy beléphess, hogy megmutasd magad igaz valódban, hogy felvállald önmagad, feladataidat és találkozz azzal ki üzenetet hoz neked.
 
Nézd a kaput és kérd Mennyei Atyát, tisztítson meg minden olyan gáttól, ami megakadályozná, hogy belépj ezen az ajtón.
Kérj bebocsátást, kérj tisztelettel engedélyt, hogy beléphess.

Ha úgy érzed, kérj bocsánatot Atyádtól mindenért…

Érezd a tisztítást...

 
Kinyílik a kapu és bebocsátást nyersz... olyan ősi energiák közé, melyek már akkor is léteztek mikor még test nem volt.

Hajtsd meg fejed, lépj be és lásd, milyen hatalmas ez a templom. Figyeld az energiákat, ahogyan mindenhonnan csodálatos fények sugároznak rád. Közben ősi mesterek állnak a falaknál csodálatos ruhában. Nézz körbe, mert mindegyiknek igaz tiszta tekintete rád szegeződik és köszöntenek, ahogy elhaladsz mellettük.

Meghajolnak előtted. Tisztelegnek mindaz előtt, ami vagy.

Neked kell már felismerned igaz nagyságodat.

Ahogy haladsz befelé, meglátod a szentélyt… A Mennyei Atya fénye öleli körbe és körülállják hatalmas Arkangyalok, és Fénymesterek.

Lépj beljebb és állj a belső körbe, aminek közepén egy csodálatos arany fénytálban az Áldozat Tüze ég.

Lángjai felcsapnak egészen a kupoláig és egy csodálatos fénnyel üzennek Mennyei Atyának. Ő mindent lát és hall, ami történik és elhangzik. Minden szó és gondolat hozzá szál.

Lásd milyen hatalmas ez a kör, milyen hatalmas ez a templom. Hajtsd meg fejed újra, köszönd meg, hogy itt lehetsz, és kérd meg Mennyei Atyát adja, hogy megláthasd, megérthesd mindazt a minőségedet ami Te vagy. Mindazt amit vállaltál, mindazt amit kértél, mindazt amit kiosztottak rád. Érezd, hogy ez a minőség túlmutat minden téren és időn. Egy ősi szellemiség energiája ölel körbe téged… olyan energia amely az idők kezdete óta létezik és azon túl gyökeredzik.

Akkor született, mikor egy volt minden Istennel és akkor vetted magadhoz mikor Te is egyként éltél vele.

Most keresd meg magadban mindazt a gátat, ami nem engedi, hogy ezt a minőséget befogadd és felismerd magadban… Érezd meg, hol van az az energia, ami megakadályoz abban, hogy elhidd magadról ezt a csodát és felfedezd magadban ezt a minőséget.
 
Most lépj oda ehhez a Tűzhöz, lépj az aranytálhoz melyben az Áldozat Tüze ég, tiszta Isteni minőségben. Szíved szeretetével ajánld fel mindazt, ami vagy. Ajánld fel magad, ajánld fel gátjaidat, ajánld fel szeretetedet, elfogadásodat, a létedet, mindenedet Mennyei Atyának. Kérd, hogy segítsen mindent beletenned most a tűzbe, amire nincs már szükséged, ami akadályoz a fejlődésben és a felismerésben.
 
Ne sajnálj semmit, akár mit látsz most a kezedben, tedd bele a tűzbe! Tedd bele és hagyd, hogy elégjen és felszálljon Atyához, és eggyé váljon vele. Tedd bele, és nézd ahogy elég…

Nézd, ahogy a Mennyei Atya elfogadja és magához veszi felajánlásodat.

Elfogad Téged.

mester1

 

Állj vissza a körbe és Mennyei Atya feltölt most egy olyan fénnyel, feltölt most egy olyan minőséggel ami Te vagy, hogy kitöltse minden teredet és ne férjen hozzád más csak ez az Isteni minőség. Érezd, ahogy a Tűzön át egy fénysugár megérint Téged. Megérint a szíveden át, és teljesen átjár. Átjárja szellemi nagyságodat és érzed, ahogy tágulsz…

 Kitágul a tér körülötted és te érzed, hatalmas fény vagy…  a Mennyei Atya fénye… isteni minőség… ősi, szent energia.
Most lépj egyet előre, fordulj meg és lásd önmagad Isteni minőségedben! Lásd önmagad, magad előtt, ahogy itt állsz. Megmutatkozol önmagadnak ebben az Isteni Szent minőségedben.
 

Semmilyen kicsinyes gondolat nincs most benned. Semmilyen kétkedés, csak igaz isteni Hit és boldog igaz Szeretet, mert ez te vagy, az igazi létezésben az ősi energia erejében.

Most melléd lép valaki… lásd meg ki az… lehet mestered, vagy egy hatalmas arkangyal, és mond neked valamit, ami csak a tiéd, ami utadról szól, ami a feladatodról szól, ami rólad szól. Hallgasd tiszta szívvel és fogadd be, mert a tiéd…
 
 
Hallottad mit tudnod kell, érezd, ez mind igaz! Most lépj vissza magadba és vedd fel igazán ezt a minőséget. Lépj bele Önnön Lényedbe és legyél vele egy, hatalmas és fényes.

Láthattad most magad, felismerted magad, elfogadtad magad. Ott állsz a körben, tudod miért vagy itt, tudod ki vagy. A Nap Templomában, hatalmas szellem, kinek feladata, hogy a Fényt terjessze… Ősök jönnek, nagy tanítók mind körbe állnak és most arra kérnek a Mennyei Atya akaratában, hogy ezt a fényt szórd most, szórd most szét szíveddel, bármerre, amerre csak gondolod.

Szórd az Univerzumra, szórd a Földre, szórd mostani Énedre, lakhelyedre, nemzetedre, országodra, mindazokra, akik szeretetben élnek a szívedben, mindazokra, akiknek szükségük van erre a Fényre.

Oda küldöd ezt a fényt, ahová csak szeretnéd. Terjeszd ki magad, terjeszd ki fényed és engedd, hogy evvel az erővel áradjon.

Most pillants le és meglátod, alattad ott a fényút, melyen jöttél.

Indulj el lassan lefelé a fényúton. Figyeld, kísérnek téged szellemi és angyali lények... Figyeld, ahogy átléped a szellemi világok terét, és lejjebb ereszkedsz a lelkibe.

Itt az energiák kicsit sűrűbbek, de a köpenyek rajtad, mindentől megvédenek Téged.
Most legyél lelki minőségedben, és lassan haladj tovább az úton lefelé. Ez az út egészen a szívedig vezet.
Lépj most be szív szintedbe, szíved közepébe, a csodálatos fénybe...
Lelki energiáidat hozd le mellkasod közepébe, s áraszd szét a testedben…
Érezd, ahogy teljesen visszatértél a testedbe s újra itt vagy szíveden át, megérkeztél.

 

Legyél teljesen itt és most testi valódban, abban, aki itt most vagy, akárki legyél is fizikai testben. Már tudod, érzed, milyen szellemi nagyságokkal rendelkezel. Sugározd ezt a szeretetet testi valódra, áraszd magad köré, tudatosítsd magad itt, életedben.
 
Köszönd meg az utazást a szellemi segítőknek és Atyádnak…
 

Áldott vagy test, lélek és szellem egységben!

 

Most vegyél egy nagy levegőt, engedd szétáradni magadban, és ahogy kifújod, saját tempódban vedd fel újra fizikai léted ritmusát... melyben most már benne dobban szellemi léted tudatos Fénye!

Üdvözlet Új Életedben!
 
 
Pusztai Orsolya
Kristálycsakra

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés