love divine

 

Tisztító és feltöltő meditáció angyalokkal

  

Meditáció előtt kérd Atyádat, hogy szent áldásának fényét küldje rád, hogy körbefogva téged segítse meditációdat és védelmezzen Fénygömbjével, melyet áthat szeretete és gondviselése.

Kérd őrangyalodat és Földanyát is tisztelettel védelmezzenek és segítsenek ők is utazásodban. Érezd, hogy Földanyával összeköt téged egy szeretetteljes erő...földelve vagy.

Most lélegezz egy mélyet ebből a csodálatos fényből, mely körbeölel téged. Mennyei Atyád küldte le kérésedre. Szívd hát be magadba és áraszd szét a testedben, hogy átjárjon mindenhol...

Most fújj ki mindent, mi gát vagy kötöttség benned. Lásd, ahogy mindez fénnyé változik itt és most Atya akaratában. Minden sötétség eltűnik az Ő szent fehér fényében, mert Fénnyé változik.

Lélegezd be ezt a csodálatos Fényt..., áraszd szét magadban..., és fújd ki...

Érezd a békességet és a nyugalmat benned.

Most figyelj belülre és keresd meg magadban a szeretetet… Haladj befelé, érezd, ahogy figyelmed befelé fordul… keresd magadban a Fényt, mert hívogat téged.

Érezd, ahogy szándékodra, akaratodra megnyílik most szívcsakrád. Egy csodálatos örvénylő mozgást érzel mellkasodon és hátadon. Szívcsakrád nyílik meg most és tárul ki előtted, hogy megláthasd szívedben a Fényt!

Haladj befelé szívcsakrád örvénylő szeretetében… figyelj, mert egy Fényösvényen haladsz. Az vezet téged, egyre beljebb és beljebb jutsz. Boldog, elégedett érzés van benned. Érzed, ahogy a szeretet kitágul és átölel mindenhol téged. Haladj befelé, egyre beljebb… összeolvadsz teljesen a szeretettel.

Egy csodálatos fénylő térbe érkezel… csodálatos fehér, rózsaszín, arany, ezüstös fény csillan benne. Itt-ott lilát is láthatsz. Szikrák pattognak, és ez a fény körülötted táncol...

Csodálatos szeretet van mindenhol. Te felolvadsz benne, nincsenek határok… lelked teljesen kitárul és felveszi ennek a csodálatos szeretetnek a fényét. Érezd, ahogy tiszta szeretet és fény vagy, mert ez Igaz Léted!

Most innen, szíved központjából emelkedni kezdesz. Emel téged egy csodálatos fénysugár, mi megjelent feletted. Ez a Harmónia Sugara, mit leküldött neked Atyád, hogy vezessen. Szívedből indulj hát el a szeretettel. Emelkedj… ne akard, csak hagyd, hogy emeljen téged. Ne legyen elvárás benned vagy akarat, csak szeretet és elfogadás.

Most emelkedsz… könnyű vagy és szeretettel teljes. Csodálatos fények vesznek körbe… most megérkezel egy angyali térbe. Körülötted körben angyalok állnak. Ha körbenézel látod, egy csodálatos oszlopcsarnokban vagy. Kupolájából a Fény árad rád és átölel téged. Lágy zene szól… hallgasd és az itt lévő szeretetet érezd…

Angyalok mosolyognak rád és körbevesznek. Megkérdezik, hogy miben segíthetnek. Tedd össze kezedet és hajolj meg így köszöntve őket, és mondd el:

-        Azért jöttem, hogy felajánljam mindazokat a gátakat, hátráltató tényezőket és energiákat, mik nem szolgálják fejlődésemet. Mik akadályoznak abban, hogy utamon továbblépjek. Azért, hogy harmonizálódjanak energiáim bennem, és feltöltődjem azzal a fénnyel, mi továbbvisz utamon engem.

 

Az angyalok meghajolnak, mert pontosan értik, mit szeretnél. Bevezetnek az oszlopcsarnok közepébe.

Egy csodálatos fehér fénykör van odarajzolva, amibe mikor belépsz, felfénylik körülötted...

Körben az angyalok állnak, és kiválik most közülük 10 angyal, kiknek kezében csodálatos fehér fénygömb van. Köréd lépnek és ezeket a fénygömböket koronacsakrád fölé, körben odateszik. Ezek a fénygömbök összekapcsolódnak fényfüzérként, egy csodálatos fénykörbe, és elkezdenek jobb oldali irányban forogni. nézd, milyen csodálatos, szikrázó, fehér fénygyűrű alakult ki fölötted. Ez a fénygyűrű most elkezd lefelé haladni s közben, ahogy mozog, spirális energia alakul ki körülötted. Egy fehér fényspirál alakul ki körülötted, ami az energiáidat most megtisztítja. Nézd és érezd, ahogy belőled kiszippant mindent, energiák távoznak, sötét foltok, homályos fények, érzések gondolatok kiszakadnak belőled, ahogy halad lefelé ez a fehér fényspirál.

Tisztul lelked… érezd és lásd, ahogy felfénylik. Lefelé halad ez a fénykör, fejedet megtisztította, és belőle minden gondolatot, mi gátolt téged fejlődésedben kiszippantott.

Válladnál jár már… szíved felé halad. Nyisd meg, hogy minden olyan érzést, mi nem válik hasznodra és nem szeretetteljes, elvehessen tőled. Engedd és ajánld fel Istennek. Érezd, ahogy megtisztul, könnyebb lett szíved. Átadtad minden olyan érzésed mire nincsen szükséged.

Most gyomrodnál halad. Engedd el a feszültséget, minden félelmet, mi visszatart utadon téged, add oda, add át ennek a tisztító energiának, ajánld föl:

-        Vedd el, nincs rá szükségem. Angyalok, nektek adom. Atyámnak közvetítsétek felajánlásom.

 

Csípődnél jár ez a csodálatos spirális energia, tisztítva téged. Érezd, ahogy ott tisztít. Engedd el azokat a kötöttségeket, mik túlzottan fognak és nem engednek, hogy változtass. Engedd és add át, ne ragaszkodj semmihez, hiszen csak jót akar neked, felszabadítani téged.

Most lábaidat tisztítja, hogy szilárdan állhass, hogy utadra rálépve haladhass lelked szavára. Minden sötétséget most kiszív belőled, hogy az igaz úton lépj mindig előre.

Most ahogy leért, talpadon át még kiszívja belőled azt, amit még ott tartogatsz. Engedd...

Megáll a forgás, nézd a gömböket. Van, amelyik nem teljesen tiszta, mert átvette tőled azokat az energiákat, miket most elengedtél. Az angyalok odalépnek, mindegyik meg egy gömböt, és elindulnak a kupolában felfelé. A kupola tetején megnyílik egy fény, és abba a fénybe belehelyezik ezeket a gömböket. Ajánld fel újra Atyádnak és köszönd meg, hogy elveszi tőled. A gömbök fénnyé változnak és a fénnyel Atyához mennek. Megtisztultál ebben a szeretetben.

Most lásd, 10 másik angyal lép elő. Kezükben arany fénygömb ragyog. Ugyanúgy felhelyezik fejed fölé körben ezeket a gömböket...

Az atyai áldás, harmónia és szeretet ereje van bennük. Pontosan az, amire szükséged van, ami feltölt most téged, hogy harmóniában, egységben, szeretetben legyél. Abban az erőben, energiában, amire szükséged van utadhoz, feladataidhoz.

Az angyalok hátra lépnek és a gömbök elkezdenek forogni. Csodálatos arany glória alakul ki a fejed körül. Érezd, enyhe szellő, ahogy forog, megérint téged. Most ez a fénykör, ez az arany fénysugár elindul lefelé, ez is spirális energiát kavar körülötted, de ez most más érzés, mint az előző... Az kifelé szívó volt, ez pedig befelé adó.

Érezd, ahogy halad feltölt téged. Csodálatos isteni Fény jár át, nyisd meg előtte magad. Engedd, hogy feltöltsön, fogadd el, hiszen Isten adja neked. Ez az Ő kegyelme.

A fejedet feltölti olyan tiszta gondolatokkal, melyek az isteni Fényből fakadnak, és az isteni Tudatosságból jönnek hozzád. Érezd, ahogy arannyá változik egész fejed. Lásd, ahogy feltöltődik ezzel a csodálatos energiával.

Nyakadat megpuhítja, hogy ne legyen merev, hogy elfogadd mindazt, mi történik veled.

Most vállad feltölti arany fényével, hogy szeretettel s hálával viseld, mit kaptál erre az életre.

Halad lefelé, szívedhez ér. Egy csodálatos kristályfény válik ki ebből a fénylő körből… egyenesen szívedhez halad. Beburkolja… egy csodálatos áldásfényt kaptál. Ez csak neked szól. Istentől, Tehozzád. Az az áldás, mi mindig segít utadon, ha megkéred, és Istenhez szólsz Jézus nevében.

Lefelé halad… gyomrodnál jár és feltölti aranyfénnyel. Szeretet járja át. Nincs már kötöttség. Csak a szeretet és az elfogadás, könnyedség. Érezd ezt az energiát, ahogy harmonizál téged. Csodálatos, felemelő érzés. Légy hálás érte.

Csípődnél jár… és feltölti azt is, hogy érezd, az élet: öröm és te azért jöttél, hogy élvezd. Hogy megtedd mindazt hitben, szeretetben, mit elvállaltál szellemként, lélektestben.

Lefelé halad s lábaidhoz ér. Lásd és érezd, ahogy ez a csodálatos arany energia feltölt most téged. Lábaidba azt az utat írja bele, mit lelked ajánl teneked. Szabad választásod okán eldöntheted, hallgatsz-e lelked hangjára, s utadon követed-e. Lábad könnyű, járása csodálatos, mert fényes. Az isteni útra ráállított most ez az energia téged. Ha meglátod szívedben, s meghallod hangját, kövesd, mert szíved szava, mi igazat szól benned. Mert Isten szól általa lelkeddel.

Talpadnál jár és ott is feltölt téged, hogy a Földdel kapcsolatban maradhass és azokat az energiákat mindig befogadhasd, mi fizikai létedhez és életedhez kell. Mert bár szellem vagy és lélek, de tested van, mert ide születtél a földi létbe.

Megáll forgása a fénygömböknek, és az angyalok megint közelebb jönnek. Elveszik körüled és felviszik a Fénybe, hogy csatlakozzon a Teljesség erejébe.

Meghajolnak feléd és boldogok, mert látnak, energiáidat harmóniában. Te érezd magadban és körülötted… tiszta vagy, feltöltődtél az isteni Fénnyel. Harmónia van benned, örülsz a létnek, szereted magad és hálás vagy érte.

Most az angyalok kivezetnek a körből, és meghajolnak feléd. Köszönetképpen hajolj meg te is. Most mondj el egy rövid imát Istennek arról, amit szeretnél, mert meghallgat téged.

Most ezzel a csodálatos érzéssel helyezkedj vissza szívedbe...

Érezd, ahogy elhagyod ezt a teret, hol az angyalok megtisztítottak és feltöltöttek téged Isten kegyelmében. Imáid szent hangja ott rezeg benned, s Atyád áldását küldte köszönetképpen neked.

Haladsz vissza szívedbe… és megérkezel abba a csodálatos térbe, ahonnan elindultál felfelé az angyali létbe.

angel017

 

Érezd a szeretetet… és lásd a fényeket vibrálni körülötted. Érezd mellkasodban azt az enyhe, de jóleső áramlást, ami mutatja, hogy szívcsakrád nyitva áll. Most indulj kifelé egy csodálatos fényúton szívcsakrádon át, abba a fizikai térbe, hol újra egyesülhetsz önmagadban hármasságod erejében.

Ahogy kifele haladsz, figyeld lélegzeted… figyeld, ahogy egyre jobban érzed a tested. Érezd, hogy kitöltötted testedet belülről teljesen. Érezd azt, hogy most bele megérkezel.

Test – lélek és szellem egységben vagy itt újra.

Végy egy mély lélegzetet… érezd, ahogy a levegő tüdődbe árad.

Érezd, ahogy véred kering benned, ahogy talpad a földet érinti. Ahogy Földanya véd téged és vele kapcsolatban állsz. Érezd talpadban ezt a bizsergést, ahogy Ő jelzi, hogy itt van veled.

Halld a hangokat magad körül… most lassan saját tempódban mozgasd meg tagjaidat, és ahogy kényelmes térj vissza.

Legyél itt és most.

 

 

Áldással

Pusztai Orsolya

Kristálycsakra

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés