dream1

Hipnotáció kurzus

2018. március 31.- április 1.

 

Hipnotáció (Hipnomeditációs regresszív utazás) tanfolyam – a tudat rejtett tartalmainak feltárásáért, és az akadályozó blokkok feloldásáért.

A tanfolyam bevezet a hipno-meditáció módszertanába és gyakorlatába.

 

A két napos kurzuson elméleti és sok gyakorlati tapasztalatot adok át, mindent ki is próbálunk. Olyan felszabadító energetikai tér létrehozásával dolgozunk, melynek egyedi gyógyhatású rezgése megnyitja a mélytudat kapuját…

 

A hipnotáció gyakorlata (nem orvosi hipnózis) olyan mélymeditációs állapotban lévő tudat-felszabadítás, mely téren és időn túli traumákat old, az okok feltárásával, megértésével és saját döntéshozatal általi oldásával.

 

A tanfolyam elvégzésével olyan módszer birtokába jutsz, melynek alkalmazásával saját tudatodat szabadíthatod fel a gátló erőktől, és másoknak is segítesz, hogy ezt megtehessék.

 

Szükséges eszközök: 3 db kisméretű (kb. 5 ft-os nagyságú, lapos) kvarckristály, ugyan abból a fajtából. Pl 3 db. hegyikristály vagy ametiszt.

Füzet, toll, kényelmes ruha.

 

A kurzus 8 fő részvételével indul, de a létszám korlátozott, így azt a jelentkezés sorrendjében fogadom el.

A tanfolyam szombaton és vasárnap 9:00-17:00 óráig tart.

 

A tanfolyam részvételi díja: 49.000 Ft

A Kristálycsakra Lélekgyógyász Akadémia tanulóinak kedvezményes a részvételi díj.

 

A jegyzetet a tanfolyam elvégezése után e-mailben kapják meg a résztvevők.

 

Jelentkezés név és telefonszám megadásával Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.ben, ahol a jelentkezésed megerősítéséről is tájékoztatást kapsz.

 

Pusztai Orsolya – lélekmentor

www.kristalycsakra.hu

 

esprit de lescalier