orsi22

Az Úton járóknak a meditáció olyan, mint az anyatej!

 

A szellemi fejlődés egyik alapeleme az, hogy rendszeresen meditáljunk, így kötve össze testi, lelki és szellemi Önvalónkat. Mindez megnyitja bennünk azt a Fénycsatornát, mellyel beengedhetjük magunkba tudatosan szellemi erőinket, lelkünkön át.

Az Új Tudatosság energiáinak befogadásához és az azokban való megmaradáshoz fokozatosan ki kell fejlesztenünk azt a tudatossági állapotot, mely részünkké válva koordinálja testi átalakulásainkat is…

Hármas egységünk: test, lélek és szellem – harmóniában működve minden szinten egészségben tart minket, mégis mindegyiknek megvan a saját rezgése és fejlődési folyamata.

Ha szeretnénk megismerni és összehangolni Létezésünk aspektusait, szeretnénk fizikai életünket is tudatosabban és sikeresebben élni, akkor elengedhetetlen, hogy tudatunkat rendszeresen a lelki és szellemi terekre is fókuszáljuk és kifejlesszük ezt a készségünket.

 

A Kristálycsakra Központban kedd esténként 18:00-20:00 óráig rendszeres előadással egybekötött meditációkat tartok, aktuális témákban.

A jelenleg futó meditációkról a tanfolyamok menüpont alatt vagy a Főoldalon olvashatsz.

 

A meditációkat tartja: Pusztai Orsolya - lélekmentor, karma-asztrológus

Részvételi díj: alkalmanként 3000 Ft

A Központ címe: 1094 Budapest, Tompa utca 17/A,  III/21. Kapucsengő: 33

 

Várlak szeretettel

Orsi

Személyes konzultációkra is van lehetőség, amiről ITT találsz bővebb információt.