WebTarot1200 1

Arkánum szimbólumgyógyítás

Negatív állapotok és helyzetek oldása az Arkánumok erejével

2 napos workshop

2022. július 30-31.

 

 

Az Arkánumgyógyítás a Tarot ősi szibólumainak erejével dolgozik. Azokkal a titkos erőkkel, melyek ősi, isteni aspektusaink tanítását hívják elő.

 

Tudatunk, fizikai valóságunk a tér-idő rendszerének mátrixában, elmeprogramok irányítása alatt működik. Sokszor használunk olyan beragadt programokat, melyek tudattalanul kényszerítenek minket olyan cselekedetekre, melyeket már meghaladtunk, csak tudatosan nem ismertük fel.

Ilyenkor testi tünetek, negatív érzelmek, bántó helyzetek vagy újra és újraismételt cselekedetek hátráltatnak minket a továbblépésben.

A két napos, elsősorban gyakorlati képzésen megtanuljuk használni, és az időmátrix rendszerében gyógyítő erőként működtetni az Arkánumok szimbólumaiban rejlő isteni aspektusokat.

A képzésen való részvétel feltétele, az Akadémia szervezésében elvégzett Tarot I. (Nagy Arkánum) workshop, ami 2022. június 24-26. között pótolható.

 

További információ és részletek e-mailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Helyszín:

Kristálycsakra Központ


1094 Budapest, Tompa utca 17/A. III.emelet 21.

33-as kapucsengő

 

 

1 qBUPjmE67c 8aEVAYy6zDA

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés