1 napos CSALÁDÁLLÍTÁS 

- a lélekgyógyászat módszertanával-

2024. június 22. szombat

9:00-18:00 óráig

Nem véletlen, hogy az ember a Földre születik. Az sem véletlen, hogy melyik családot választja fejlődése érdekében, hiszen a család energetikai tere segíti vagy hátráltatja őt, hogy azzá fejlődjön, akivé lelke szerint vágyik.

Tágabb értelemben vett családunk egyes tagjainak sorsa meghatározó a többiek élete szempontjából. Az is befolyásolja mindezt, hogy nemcsak a jelen életünkbe nyúlnak problémáink gyökerei.

Őseink életeseményei bekerülnek egy közös energiamezőbe, melyet morfogenetikus mezőként ismer a tudomány. Ebben a mezőben lévő információk hatással vannak az egyén életére is.

A családi és ezzel összefüggően az egyéni sors nem más, mint a bennünk meglévő ősöktől, vérrokonoktól származó egyfajta vállalási kényszer.

Ez egy újfajta tudományos megközelítése az öröklődésnek, melyeket DNS-ünkbe kódolva őrzünk.

A lélekgyógyászat technikáján keresztül a családállítás egy új módszere vált lehetővé, mely a lelki és szellemi mélytudat tereiben oldja fel a család energetikai terében található blokkokat mind közösségi, mind egy-én-i szinten.

A terápia folyamán az energetikai térben észlelt problémákat nemcsak felszínre hozzuk, de fel is oldjuk, mert az oldások szellemi szinteken történnek.

Ennek pozitív hatásai íródnak át a fizikai élettérbe a terápia után.

 

A családállítás alatt lehetőség nyílik karmikus kapcsolati terhek levételére, energetikai kötöttségek megszüntetésére és egyéni feloldásokra is.

A családállítás folyamán minden résztvevő oldódik (a segítők és jelenlévők is) és gyógyul a terápia alatt, mert saját energiarendszerén keresztül mindeközben egyéni problémáján a tudattalanban is dolgozik a vezetők segítségével. Így felsőbb Énjén keresztül Önnön problémáit is oldja…

A terápia egész ideje alatt egy olyan pozitív energiatérben vagyunk, melyben szellemi támogatóink velünk együtt dolgozhatnak és segíthetnek minket.

10-14  fős csoportban történnek az oldások (a közreműködők létszáma a feladat tükrében alakulhat), személyenként kb. 30-40 perc időtartamban.

A csoportterápia alatt egy konkrét, jelenlévő személy családi és egyéb problémája kerül feloldásra a többi résztvevő segítségével, a szellemi Világok útmutatásai alapján.

A résztvevők számára lehetőség van az életük adott témakörében egy élethelyzet és azzal kapcsolatosan felmerülő blokkok feloldására és esetlegesen, bizonyos karmikus terhek letételére.

A munkafolyamat kapcsán szembesülünk, megtaláljuk és megoldjuk a probléma okát.

Ha ezt megértjük és elfogadva képesek vagyunk elengedni, letehetjük az átvett sorsot, és kezünkbe vehetjük saját életünk irányítását.

 

 

Következő alkalom:

 2024. júliusi szombati nap 9:00-17:00 óráig

 

Helyszín:

KRISTÁLYCSAKRA Központ

1094 Budapest, Tompa utca 17/A. (Tompa-Liliom sarok) 

III. em. 21.

Kapucsengő: 33

 

 Regisztráció és állításra jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az állítás díja: 22.000 Ft

A szereplői díj: 5.000 Ft 

 

A terápiát vezeti:

Pusztai Orsolya-lélekgyógyász

 

 

Visszajelzések a családállítással kapcsolatban (név nélkül):

 
 
Még csak most fogalmazódott meg bennem, hogy visszajelezzek a családállítással kapcsolatban. Azt hiszem most látom át, hogy mi is történt azóta velem vagy legalábbis most tudom szavakba önteni.
 
Persze csakis jó dolgokat tudok mondani:-) Amiért nagyon hálás is vagyok nektek és minden fenti segítőnek is. Nagyon sokat változtam azóta belülről. Közvetlenül már az állítás utáni napon és héten elég mély megéléseim voltak. Ezek azonban segítettek, hogy meglépjek egy fontos lépést az életemben. Nem volt könnyű, de legalább már szembe tudtam nézni vele. Azóta is sok minden változik, alakul bennem. Most már sokkal könnyebb emberek közt lennem és nyitottabbá is váltam. Persze van még magamon mit dolgoznom, de úgy érzem, hogy a szüleimet már el tudtam engedni és a saját életemre koncentrálok. Jól vagyok és kezdem önmagamat megtalálni. Néha még a belső békét is sikerül elérnem:-) amit azelőtt soha nem éreztem még magamban.
 
Szóval nagyon hálás vagyok nektek és köszönöm a segítségeteket.
Sok szeretetet és köszönetet küldök.
 
Öleléssel,
M.
 
Drága Orsi!
 
Életem egyik legjobb döntése volt, hogy elmentem hozzátok családállításra. Áldjon meg az Ég Titeket és a Munkátokat. Az egész családomban változások indultak be, "véletlen" helyzetek sorozata... A kérdés, tudunk-e ezekkel élni, vagy még mindig homokba dugjuk a fejünket? A felismerések megszaporodtak, hála Néktek is ezért.
 
Áldás Rátok!
A.
 
 
 
Drágák!
Szeretném megköszönni Nektek a szombati csodálatos élményt!!! Nagyon jól vagyok és most úgy érzem minden a helyére került az életemben... össze állt az elmúlt 2 évem nehézségeinek (inkább poklának) a magyarázata...
... Köszönök mindent.
 
ÁLDÁS ÁLDÁS, ÁLDÁS.
Judit

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés