angel

Az adventi próbák - meditáció

2020. december 01. kedd 17:30 - 19:00 óráig

Maximális létszám: 9 fő

 

Szent Mihály ünnepétől a Karácsonyig (Szentestéig) tartó időszak a belső megpróbáltatások ideje. Ebben az időszakban egyre inkább fogy a Nap világító fénye, és növekednek a sötétség erői.

A 4 utolsó hét azonban különösen jelentős… Ez az időszak olyan, mit egy év végi vizsga… amit eddig elsajátítottál, megtanultál, arról most a gyakorlatban is számot kell adnod.

Advent alatt különösen nagy erővel igyekeznek az embert megpróbálni. Az embernek ekkor kell megerősítenie erkölcsi-szellemi erőit, és megtapasztalnia saját erejét.

Ha ezeken a próbákon sikeresen átjutunk, bizonyos erkölcsi tulajdonságokat fejleszthetünk ki magunkban. 

- az Érzékelés tisztaságát

- a tiszta Vágyak felismerését

- az Érzelmek bizonyosságát

- a Szellemiség erejét!

 

Ezekről a próbákról, és azok eredményeiről az emberi energiarendszerbe feljegyzés kerül, ami a következő év tanulnivalóit (vagy ismételnivalóit) jelenti majd.

Az angyali erők átadnak nekünk minden egyes héten egy-egy erkölcsi erőt, melyből táplálkozva azt magunkban erénnyé fejleszthetjük, és ez által sikeresen teljesíthetjük a próbákat.

 Az előadás folyamán, áttekintjük a hét próbáit, és megszerezhető erényeit, és gyakorlati meditációban éljük át ezen időszak isteni erőit… hogy felkészülten állhassunk a próbák elé.

 

Szeretettel várom mindazokat, kiket szívük hozzám vezérel.

Áldással,

Pusztai Orsolya - lélekgyógyász

 

Helyszín:

Kristálycsakra Központ

1094 Budapest, Tompa utca 17/A 3. emelet 21.

Kapucsengő: 33  

 

Hozzájárulás: 3.000 Ft

 

 Jelentkezés: http://www.kristalycsakra.hu/index.php/esemenyek

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés