kristalykapu

Kristálykapu meditáció – beavató-kód aktiválás

A 9 Kristálykapu megismerésére és segítő erejük behívására

2017. 05. 30. kedd

18:00-20:00

Minden év májusában egy hatalmas erejű aktiválás zajlik a földi energiatérben. Úgy nevezik a 9 Kristálykapu útja… idén májusban is megtörténik bennünk ez a hangolás.

Ezzel a meditációval szeretnék segíteni befogadni azokat az erőket, melyek dolgoznak bennünk és rajtunk.

Ez a beavatás olyan rezgésmintákat aktivál energiarendszerünkben, mely a már szellemileg aktív kristály-eredet-fonal (DNS) szálait összekapcsolják energetikai mezőnk azonos részeivel.

A most előttünk álló beavatás megint egy olyan lehetőség, mely újabb kapcsolati pontokat nyit meg teljességünk szellemi, lelki és fizikai terei között. Olyan energiapályák, Fényszál-összeköttetések aktiválódnak, melyeken már kristálytiszta minőségű fluid-fény energia áramlik…

Ezek olyan Kristálykód beavatások, melyek a szellemi szubsztancián keresztül nyitnak meg eddig elzárt (inkább azt mondanám általunk, magunk elől lezárt) lélek-tereket. Ezek a lélekterek mintegy felébredve elkezdenek olyan „vibrációkat”, rezgéseket küldeni, melyek újrahangolják fényterünket. Ezzel bekapcsolják fénytesteink azon funkcióit, melyek az Új test kialakítását vezénylik tovább.

 

A meditáció során:

Átlépünk a kristálykapukon, aktiválva a bennünk létező Teljesség energiáit. Aktiváljuk a  Ka-csatornánkat. Befogadjuk az Isteni szeretetmező rezgéseit és összekapcsoljuk a kristálykapuk tartományait, majd átadjuk magunkat az Aranykapu beavatásnak – ami a Teljes összekapcsolódás, Hazaérkezés energiája...

 

Szeretettel várok mindenkit, akit szíve a kristályerők felvételére hozzám vezet…

 

Helyszín:

Kristálycsakra Központ

1094 Budapest, Tompa utca 17/A.

III.emelet 21. 33-as kapucsengő

A meditáción való részvétel díja: 2500 Ft

 

Jelentkezés: az ESEMÉNYEK menüpontban

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Áldással, Pusztai Orsolya

Kristálycsakra

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés