jesus teaches

Jézus a szívbéli tanulásról

Tanuljatok szívetek szerint...

 
 
A tanulás fejleszt titeket. Velejárója az, hogy tudatosodtok, ismeretetek és látókörötök tágul.
A tanulás előrevisz titeket, de arra vigyázzatok, hogy a tanulnivalót mind be kell fogadjátok. Le kell ülepedjen bennetek, hogy javatokra váljon. Ne legyetek túl gyorsak… Néha meg kell állnotok… megérteni.

 

Tanulással az úton haladtok, mindent mit megértetek egy lépés utatokon a tudatosulás, az ébredés, a Teljesség felé.
Azt tanuljátok, mi érdekel bennetek, mert arra van irányultságotok és az kell felébredjen lelketekben. Ha valami iránt érdeklődést mutat szívetek, tanuljátok azt, mert ti megérzitek, hogy részetekké akarjátok tenni, így a tiétek.

Minden tanulás, öröktől való tanítás. Mindent, mit megtanultok bennetek van s rá lelketekben kaput nyittok.

 
Mikor idejöttetek elzártátok azt mire nincsen szükségetek, ne befolyásoljon titeket utatokon, hogy a döntéseket mindig az adott szintnek és tudásnak megfelelően hozzátok.
De ha megértetek és tovább akartok lépni, erre lehetőségetek nyílik. Ha kéritek, akarjátok, és érte a tanulás energiáit mozgósítjátok, megnyílik a Tudás kapuja előttetek és feltárul mindaz, amire itt most szükségetek van.
 
Ezért tudjátok! A tanulás olyan energia, mi bezörget a Tudás kapuján, hogy megnyissa azt. A tanulás felébreszti bennetek azokat a kódokat, amire megnyílik ez az ajtó.
Beléphettek és Tudásotokat újra magatokhoz vehetitek. Feltárhatjátok, mit eddig rejtegettetek!
 
Ezért figyeljetek arra, mire van késztetésetek, mert arra az ismeretre van szükségetek. Azt tanuljátok hát, mi érdekel benneteket és keressétek a vezető jeleket. Mert mindig angyalaimat küldöm el hozzátok, hogy segítsenek, és a tanulás útjára benneteket rávezessenek, mutassák meg, ez a tudás az, mi téged érdekel. Ez az, ami a kaput megnyitja neked.
 

Hát álljatok mindenhez érdeklődéssel és figyeljétek meg, részetek-e... mert megérzi azt szívetek.

 
A tanulás – fejlődés.
 
Velejárója a tudatosulás és az ébredés. Tanulni, fejlődni, tudatosodni jöttetek. Hát tegyétek azt, amit szerettek! Mindenhez álljatok úgy, hogy tanulhattok belőle és figyeljétek mi az, mi megragad bennetek, amin elkezdtek gondolkodni… vissza-visszatér emléke.
 

Tudjátok, ez azért van, mert tanulásotok van vele...

Hát keressétek, hol tanulhattok róla, és ne álljatok meg az első nem szóra, hanem keressetek tovább és meglátjátok, kezetekbe adom tudásotok.

Tanuljatok, mert az vezet titeket! Akarjatok tanulni és legyen hitetek, mert minden mi történik, tanít benneteket!
 
A tanulás olyan energia, mely megnyitja a Tudás kapuit és beléphettek oda, mi nektek a Tudás Csarnoka!
 
Tudatosodjatok a tanulással és legyen hozzá erőtök s hitetek, mit most reátok sugárzok!
 

Áldásom rátok.

 

Jézus
 

  

Pusztai Orsolya
Kristálycsakra