JESUS-2 másolata

Jézus az Új Világról…
 
 

Jézus szól:

Új Világotok bensőtökben válik valóra! Testetekkel akkor léphettek át e Földre, ha már lelketekben megteremtettétek és szívetekben tisztán elfogadtátok!

Az Új Föld a Teremtésben a Ti alkotásotok is. Ti magatok, felsőbb, tiszta Énetek isteni Akaratával kívántátok megvalósítani az Emelkedést.

Az Isteni Terv tudói vagytok, együtt teremtetek az isteni Akarattal. Mindaz, mit kivetítetek szívetek Fényével, az megvalósul egy „Vágy-dimenzióban”.

Ez a Vágy-dimenzió a kivetített isteni Akarattal egyezően valósul meg, de ti annak alakítói vagytok.

Ez azt jelenti, hogy az Isteni Akarat létrehoz egy mintát. Olyan ez, mint egy kifestő… megvan a minta, megvannak a vonalak, a struktúra, de magát a színeket, az elrendezést ti rajzoljátok meg. Ti döntitek el, mikor fejezitek be, mennyit rajzoltok meg belőle, hogy tetszik az nektek.

A teljes megvalósulás a ti döntésetek függvénye. A kép akkor lesz kész, mikor az Isteni Tervvel megegyező Fényben ragyog. Ennek a Tervnek a képe ott van Bennetek. Isteni Énetek Szívében és onnan sugárzik le szellemi tereteken át lelketekbe. Majd lelketek vágyán át fizikai szívetekbe – Szívmagotokba.

Ezt érzitek most, mert ez a Mag elkezdett bennetek dolgozni úgy, ahogy az Isteni Terv alakul. Erre reagál Szívmagotok és jelzéseket küld minden valótokba, ahol tudatosságotok szerint észlelitek azt.

Szellemetek teljes tudatában van mind-ennek. Lelketek belőle annyit fogad el, amennyi fejlettségében és vágyaiban egyezik rezgésével. Fizikai tudatotokkal azt fogjátok fel, amiben kapcsolódtok tudatosan lelki és szellemi tereitekkel.

Ezért a Megvalósulás fizikai szinteteken akkor jő el, ha ezt a szellemi képet Szívmagotokon átragyogva fizikai valótokban is képesek vagytok elfogadni. Hiába látjátok azt lelketek igaz terében lehozva azt fizikai Szívmagotokkal, míg befogadni a képet és elfogadni az Akaratot nem tudjátok. Addig fizikai testetekkel az Új Világba átlépni nem vagytok képesek.
Azt értsétek meg, a három EGYként működik csak. Test, lélek és szellem úgy EGY, ha lélek a szellem által a testtel Eggyé válik ebben a teremtett Új Világban.

Tudatosságotokat MIND-három szinten éreznetek kell, és Egyként kell elfogadnotok. Az Isteni Tervben rajzolt Új Föld szellemetekben már készen áll! Szellemi szintetekkel már ott laktok. Szellemi tudatosságotok már az Új Földön dolgozik, Gaia megemelkedett Tudatával együtt.

Az Új Föld készen áll! Fénye ott vár benneteket, de a szellemi térbe lelketeken át fizikai valótokkal csak akkor emelkedhettek, ha lelketek Szívében ezt a megrajzolt képet beszínezitek és színeit Szívmagotokba ültetve elfogadjátok.
Mert miképpen a Mag Életre sarjad – belőle megszületik az Új Élet, úgy születik meg fizikai valótokban is Új Földetek reménysége Szívetekben!

Ha ezek a Szívmagok összekapcsolódnak az Új Föld szellemi Képében, az elfogadásban, akkor nyílik meg lelki csatornátokon át az összeköttetés az Új Dimenzióval. Ekkor képes ez a Dimenzió átrezegni fizikai testeteket, mert Szívmagotokban összekapcsolódva megrajzolja az elfogadott képet. Ha ez a kép, mint TÉR-KÉP már ott van bennetek, tudatotokkal bármikor észlelhetitek! Ekkor vagytok KÉPesek fizikai szintetekkel is átlépni, és az Új Földön megVALÓsulni.

KÉPETEK: az ÚJ FÖLDön az ÉLETet megVALÓsítani.
 
Jézus szóltam
 
Tudatotokat most helyezzétek szívetekbe: fizikai, lelki és szellemi tudatotok EGYségével fedezzétek fel az Isteni Akarat szent Képét Magatokban, hogy elfogadhassátok Földetek és együtt, EGYként léphessetek ÚJ VILÁGOTOKBA.
 
Megáldalak benneteket.

 

Pusztai Orsolya
Kristálycsakra

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés