loveheartpinkgod

Az elfogadás és megkülönböztetés segítő ereje

Fénytér rendszer –  mesteri tanítás
 
 
 
Emberként magatokról alkotott gondolataitok és jövőképetek mozgatja másokkal való kapcsolataitokat.
Minden, amit önmagatoknak tekintetek az már gondolatilag és érzésben minősít titeket – általatok.
Ez a hit és teremtés energiája. Ezt élitek meg fizikai valótokkal s lesztek általa emberré a Földön.
 
Ami azzá tesz, ami Vagy, ilyenformán nem minősíthető, mert isteni. Ha megpróbálnád leírni, elmondani már keretet adnál neki. A Végtelent, a Fényt nem lehet keretek közé zárni, mert pont azt nem látnád meg benne AMI!
Lényeged megértéséért születtél a Földre, hogy felfedezd magadban isteni származásod.
 

Ahhoz, hogy megértsd Önmagad valóságát az elfogadás és megkülönböztetés ereje segít téged.

 
Az elfogadás megmutatja, hogyan kapcsolódhatsz bármely energiához anélkül, hogy minősítenéd, és ezzel megváltoztatnád.
Az elfogadás egyszerűen érzékeli az energiát, a Fényt, mert felismeri lényegét, ami csak a Létezésben érthető meg.
Az elfogadás egy olyan csatornát nyit meg benned, melyben nem áradhat más, csak a Szeretet isteni energiái, melyek felismerik Önmagukat mindenben.
Ez a felismerés az, mely képes már a Feltétlenben átölelni és meglátni mindent, mint Önmaga teljességének részét.
 
Miért van az, hogy valakit/valamit könnyen elfogadtok, mást pedig nem?
 

Erre is önmagatok a válasz.

 
Ha az az energia mely feléd árad egy bizonyos személytől, vagy helyzetből harmóniában van veled, akkor az elfogadás nem okoz gondot.

Ez a harmónia azt jelenti, hogy mostani lényeddel, éneddel, mindazt amit képviselsz, azaz érzéseid, gondolataid, hitvilágod útján, egyként, egy-tartományban rezegsz a feléd áradó erővel. Nincs ütközés, nagyobb energiakülönbség, ami fennakadna energia-tereden. Egy-et-értés van.

De ez az egyetértés fizikai éneden át nyilvánul meg, lelki emlékeid alapján. Tehát egod keveredik lelki energiáiddal érzés és gondolat szintjén is.
Ez egy általános emberi megnyilvánulás.

 

Ha az érkező energia más tartományban rezeg, mint saját energiáid, akkor találkozáskor diszharmónia, energiaütközés keletkezik, amely lökéshullám-szerűen beindítja egod védekező mechanizmusát, és bezárod csatornáidat.
Ezzel falat húztál az elfogadás energiái előtt, melyek elegendő erővel töltöttek volna fel téged a köztetek lévő Fénytér harmonizálásához.
Máris elutasítottad a személyt vagy helyzetet még mielőtt megláthattad volna lényegét.
Ez is emberi reakcióid része.
 
Mindezekből tanulva azonban képesek vagytok Önmagatokat felismerni ennél többnek. Megérthetitek, hogyan illeszkedik életetek szervesen az Egészbe.

 

Nézzük, hogyan tudjátok mindezt tudatosan, magasabb aspektusból megélni.

Ha tisztában vagytok hármasságotok EGYségével, akkor megéléseteket eszerint irányíthatjátok. Hármasságotok nem más, mint a Szeretet isteni Fényének összekötője Legfelsőbb Énetekkel, mely általatok fizikai síkon így nyilvánulhat meg, folyamatosan fejlődve megéléseitek által.
 

Mikor tudatosan kívántok emberként élni, ezeket az aspektusaitokat nem hagyhatjátok figyelmeteken kívül, azaz mindenki és minden felé a Szereteten át fordultok, mert ez tesz EGGYÉ benneteket. Ha a szereteten át nyilvánulsz meg, azzal megnyitod a Szeretet-csatornád, ami az elfogadás erejével tölt el téged.

Ha Szeretet-csatornátokat nyitva tartjátok, akkor a felétek érkező energiák ezen át jutnak el hozzátok, s nem minősíti őket fizikai testetek energia-rendszere.
Így a Szeretet kapcsolódhat a feléd áradó erővel, ami szíved szerinti döntést jelent.
 

Ne gondold azt, hogy így minden energiát válogatás nélkül beengedsz, hiszen erre kaptátok az isteni kegyelemből a megkülönböztetés erejét.

 

Hogyan is működik ez a rendszer?

 

Emberként most is körülvesz téged olyan, szemmel nem látható erőtér, mely energetikai rendszered kiépülése fizikai síkodon. Ennek az erőtérnek van egy Fényburka, melyet Fénytérnek nevezek. Ez a Fénytér a te szenzorod, érzékszerveiden felüli jelzőrendszered, intuícióid irányítója. Ez egy olyan rendszer, mely kapcsolatban áll a földi és földöntúli síkokkal is. Egyfajta letapogatóként is működik. Először, minden találkozásnál, ami nem feltétlenül kell megtörténjen fizikai közelségben, ez a rendszer leolvassa az érkező energiákat. Lelki síkodon a beolvasott energiákra válasz érkezik lélekemlékeid végigfuttatása során. Egy interaktív kommunikáció indul meg mind szellemi mind fizikai Éned felé. A válasz kapcsán lelked érzeteket sugároz fizikai emberednek. Ha ezeket az érzeteket a Szeretet útján olvasod, megérted mi a „találkozás” célja, elfogadod magát a szituációt és szíveddel képes vagy választani a cselekedeteid közül.

Képes vagy a megkülönböztetésre.

Ha nem nyitod meg „Szeretet-csatornád”, akkor egod irányítja a „találkozást” és mindenképp felülkerekedni, önmagát győztesnek vélni kívánja, tehát minősít.

 
Szíved választása a megkülönböztetés erejével dönti el, miképpen éled meg a helyzetet, mi az az energia, mi elfogadva segít neked ebben. Ha Szereteteden át engeded Fénytered információt szívedbe áradni, azaz csatornád nyitva van, akkor összekapcsolhatod azt magadban a megkülönböztetés erejével. Ez az erő jelzőrendszered része, mely értelmezi lelki információid, isteni utad feladataival egybevetve. Ha a helyzet megélése tanító és segítő számodra, akkor szíved jelzőrendszere sugalmazza neked az átélést.
Így az energiák megélés szintjén részeddé válnak, azaz érzések és gondolatok útján fizikai szinten is kapcsolatba kerülsz a személlyel, helyzettel.
 
Amennyiben az energiák nem szükségesek megélésed szempontjából, szíved a megkülönböztetés erejével súgja, nincs vele dolgod. Ekkor szeretettel elfogadod meglétét, de nem engeded energiáidat összeolvadni vele. Továbblépsz.
 

A rendszer tökéletesen működik, ha a Szeretet-csatornán át használod. Ehhez azonban meg kell találnod és tudatosan működtetni kell tudnod magadban.

Nyitogasd szívedet és figyelj arra, hogy mindenki és minden felé szereteteden át fordulj! Ha észreveszed magad minősítésen vagy elutasításon, köszönd meg, hogy tudatosan észlelhetted és hívd segítségül szívedet.

Töltsd fel magad Szeretettel!

Először tudatosítsd önmagad iránt érzett szeretetedet, majd érezd át az önelfogadást. Ha Lényed szerető Fényével képes vagy feltölteni magad, akkor képes vagy arra is, hogy Szeretet-csatornádat megnyitva mások felé is így fordulj.

Gyakorold a Szeretetet először Önmagadon, hogy másokat is ezen át láthass meg!
 
Próbáld meg és fedezd fel Magadban a Szeretet csodálatos erejét!
 
 

Áldással

Hiranus

 

 

Pusztai Orsolya
Kristálycsakra