731ed9d3f20ef0c9967daac02450f96a

Nagypéntek margójára...

 

Húsvét misztériuma mindig ablakot nyit a lelkünkre, hogy befelé figyeljünk, és emlékezzünk.
Én magam is elcsendesedve, befelé figyeltem, és kicsit elmerültem a halál, és feltámadás titkaiban.


Felidéztem, hogy többször meghaltam és feltámadtam már az életemben...


Gyerekként mikor elváltak a szüleim, meghalt bennem egy családkép, de feltámadt egy új remény, hogy az élet megy tovább itt, a fejlődés útján.


Aztán, mikor a szívritmus-zavarom miatt nem vettek fel a balett akadémiára meghalt bennem egy táncos, de feltámadt bennem a harcos, aki nem adja fel soha, mert hajtja a szent akarat.


Aztán meghaltam 22 évesen, mikor édesanyám a karjaimban nézett rám utoljára. Eltemettem a külső gondviselést, de mindeközben feltámadt bennem egy belső, mindig biztos támaszt, és védelmet adó Szent erő, a tiszta vágy.


Aztán a betegségem okán mikor szinte mozgásképtelen voltam, én magam temettem el egy időre a reményt, hogy a sötétséget megtapasztalva újra keresem a fényt, mely megszületett és még fényesebben ragyog azóta is bennem mint valaha, a Szeretet!

 

Számtalanszor meghalunk és újjászületünk életünk folyamán. Hiszen minden anya meghal lánynak lenni gyermeke születésekor, és feltámad benne az édesanya, az új királynő.


Ahogy minden fiú megszűnik gyermeknek lenni az első, igaz szerelem átélésekor, hogy helyet adjon a benne ébredő férfinek.


Minden este meghal bennünk a tegnapi énünk, és minden reggel feltámad a mai...


Az Élet örök körforgása az elmúlásról és az újjászületésről szól... mindig.


Valami, ami már nem szolgál minket elmúlik, hogy helyet adhasson az újnak, ami valami másra tanít minket, valami másra, újra, és jobbra... Önmagunkról.
Most, a tudat evolúciójának fontos állomásán a bennünk lévő régi igazságrendszerek halnak el, és az új, tiszta, örök igazságok ébrednek!


Ünnepeljünk hát!


Hiszen semmi sem távozik addig, még nincs itt az ideje, és semmit sem fogadhatunk el addig, még készen nem állunk.
Ezért ha érzed, hogy változás van benned és a környezetedben tudd, itt az idő!


Újjászületsz...

 


Áldott Húsvétot kívánok, Pusztai Orsolya

 

 

Pusztai Orsolya

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés