orsisaman

Bennünk élő sámán-erő

 

 

Minden nőben él egy Sámánasszony, és minden férfiban ott a Sámán.

Ezen erők ott szunnyadnak bennünk, míg meg nem szólítjuk őket és teret nem adunk megnyilvánulásuknak.


Ahhoz, hogy ezek az erők bennünk jól működjenek, belső transzformációt, lelki alkímiát kell végrehajtanunk. Ez a belső transzformáció az önismeret útján indít el bennünket.

Előre szólok... nem egyszerű, hiszen minden változás régi énünk egy részének, vagy egészének levedlésével jár, így hosszan tartó, és néha fájdalmas folyamat.

 


Tudatunk által a kőből aranyat kell varázsolnunk úgy, hogy nehézségeinket, fájdalmainkat, és félelmeinket reménnyé, céltudatos hitté, és szeretetteljes elhatározássá változtatjuk!


Ehhez elsősorban az önmagunkba-tekintésre van szükségünk, belső szemünkre, és érzékszerveinkre.


Mivel emberi érzékeink elsősorban a külvilágra vannak hangolva, az onnan érkező impulzusok sokkal erőteljesebbek, így észrevehetőbbek. Egonk beállítottsága az általunk teremtett anyagi világ rezgéseire hangolódik, hiszen ez a feladata. Minden más impulzust háttérbe szorít, hiszen a túlélés ösztöne a legerősebb benne.


De ha elcsendesedünk, önmagunkra figyelünk, belső világunkra koncentrálunk, kitárul egy ablak, mely önmagunk valódi világát és lényét mutatja. Ezen az ablakon át egy ismeretlen-ismerős táj tárul a szemünk elé - lelkivilágunk!


Ez a táj varázslatos, csodákkal, és lehetőségekkel teli. Megláthatjuk teremtő erőnk erdejét, vágyaink folyóját, hitünk hegyét, szeretetünk napsugarát...


Ha ezen a csoda-ablakon rendszeresen átnézünk, megtanulunk nap mint nap a belső távolunkba látni, egy idő után felismerünk mindent, ami belső valóságunk, igaz rendeltetésünk, szívbéli célunk! Így hangolhatjuk át figyelmünket a külső valóság ösztönlétéből, a belső valóság útmutató csodájára.

 

Ezzel a felismeréssel belső örömtüzet gyújtunk és megszólítjuk a bennünk élő mágikus erőt.


Így a bennünk élő Sámán és Sámánasszony a melegség tüze körül táncra kél, és erejét átadja nekünk, hogy külső valóságunkat jobbá változtathassuk általa.


Vezesd magad az aranykorba, légy önmagad varázslója, életed mestere!


Figyelj a szívedre, jelölj ki pozitív célokat, tarts ki, és érd el őket, élvezd az élet lehetőségeinek boldogságát!

 


Áldással, Pusztai Orsolya

 

www.kristalycsakra.hu

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés