SZEM1

VÍZIÓ

 

2018. július 26-án, csütörtök hajnalban, 4:28-kor könnyes szemmel ébredtem. Figyeltem magam, hogy könnyeim okán tanulhassak. Az önfigyelem megmutatta nekem, hogyan oldódik könnyeimen keresztül a tehetetlenség fájdalma belőlem, és hogyan növekszik a reménység öröme bennem.

Könnyes szemmel kezdtem el leírni ezt a kis önvallomást 4:59 perckor

 

11 éves koromban egy egység-élmény segített megérteni, hogy a Mindenség részeként ugyanolyan lehetőségekkel és mégis más és más úton keresztül keressük ugyanazt a teljességet. Akkor, 11 éves fejjel egy vízió segített nekem elfogadnom azt, hogy bár különc vagyok, sok dolgot látok és hallok, amit mások nem értenek, és emiatt néha magányos vagyok, de lesz egy olyan lehetőség az életemben, ahol beteljesítem a küldetésemet és segíthetek egységet, teljességet teremteni.

 

22 éves koromban ez a látomás segített, hogy a kezeim között átlépő édesanyám halála ne törjön össze teljesen, és ne tagadjak meg mindent, amiben belül hittem.

 

29 éves koromban, amikor testi és pszichés állapotom okán feladni készültem az életet, ez a vízió szólított meg belső hangként, és vezetett vissza az utamra, szellemi mestereim szeretetteljes tanításába.

 

33 évesen ez a vízió adott erőt, hogy képességeimet felébresztve és használva, önmagamat a pocsolyából kiemelve és folyamatosan gyógyítva, másoknak is átadva a tudást és a gyógyítást, rálépjek spirituális vállalásom ösvényére.

 

Ez a vízió azóta is vezet… hol erőteljesebben, feladatok és üzenetek formájában, hol gyengédebben, megérzések és indíttatások okán.

Sokan, akik nem látják ezt a víziót, de ha készen állnak rá, rajtam keresztül belepillanthatnak, és én boldogan adom át minden képét, érzését és szenvedélyét.

 

A legelső látomásomban az egységes szellem, mint isteni erő, szerelemteljes védelemmel ölelte át az egységes lelket, mint istennőt, aki szerető útmutatással ölelte az egységes embert, mint gyermeket.

Mikor ezt először láttam gyermekként, a Szentháromság erejében a Mindenség, mint család érintett meg, és az emberi kapcsolatokban láttam meg a lehetőségét annak, hogy beteljesítsem feladatomat… amikor elvesztettem a családomat (szüleim válása és édesanyám halála okán), fiatal felnőttként, ebbe nem tudtam kapaszkodni már. Biztonságomat elveszítve összeroppantam. Ekkor jött lelkem támogatása, és gyógyulásom, fejlődésem lehetőségét a lélekkel való összekapcsolódásban láttam. Kihoztam magam a pocsolyából és készen álltam vállalt utamat járva fejlődni.

 

Ekkor vízióm újra megjelent egy fénylő ember képében, akit három csodálatos fénytest vett körül. Az első, ami az embert is áthatotta és körülötte rezgett, türkizkék volt, mely egy csodálatos ezüstöt csillogású testbe tágult, amit átfogott és körbevett egy arany ragyogás.

A szellem ereje kívánt vezetni engem és én megnyitottam magam. Olyan tanításokat kaptam a szellemi térben, és földi emberként is, olyan tudások váltak részemmé a múltból áthozva és a jelenben is megértve, melyek teljessé tették felkészítésemet gyógyítói és tanítói vállalásomban.

Mindezen feladatok és vállalások segítettek, hogy egy másik szinten, de egységesen tudjam látni és újra értelmezni utamat és fejlődésemet, de kicsit magányossá tettek újra. Nem az emberi kapcsolatok szintjén, hanem abban, amit csak én értettem és láttam… sokan nem.

 

Találkoznom kellett a félreértelmezések, irigységek és támadások energiájával. Nagyon sokat tanultam az ego-ról, köszönöm.

 

44 éves koromban újra láttam a víziómat.

Fa voltam. Arany koronám a Napba ért, és Nap Atya ölelésében biztonságban éreztem magam. Törzsem ezüst fényében, a szívemben Holdanya csillogott, békéje áthatott és megnyugtatott. Gyökereim nagyon furcsák voltak, egy arany egy ezüst és egy bronz gyökér nőtt ki belőlem lefelé, melyek szétváltak és „szaporodtak”, újabb és újabb gyökereket teremtve, ágazva. Földanya és Földszellem tartott engem, a gyermeket életben, biztonságban.

Akkor úgy éreztem, most jött el az idő, hogy test-lélek és szellem szintjén átadjam mindazt, amiért erre az életre születtem. Ekkor vállaltam fel, hogy újabb csatornákat nyitok meg magamban, több teret engedek a tudás átadásának és kinyitok egy kicsit a világ felé.

 

Mindig tudtam, hogy azért kaptam ennyi erőt, mert nagyobb hátizsákkal érkeztem, mint mások. Mindig éreztem, hogy azt az iránytűt kell követnem, ami bennem van és a sajátom, hiába mennek mások másfelé. Mindig ott volt bennem a vágy, hogy azt a teljességet, amit vízióimban, láttam, éreztem és élni kívánok mindenki megérthesse és megélhesse.

Szellemem és lelkem mindig egységesen támogattak, ezen részeimmel való kapcsolódás egyre könnyebb és gyorsabb. Ami nehezebb volt, a testemmel való egység folyamatos megélése. Testi sejtjeim annyi fájdalmat és szenvedést tapasztaltak, hogy nem mindig tudtam tökéletes egységbe rendezni őket.

 

Mikor idén júniusban „éppen” a zalaszántói sztúpánál voltam és egy tajwani rinpocse tartott tűzszertartást, beaktiválódott bennem egy eddig rejtett erő. A meditációs teremben imádkozva Gyógyító Buddha szólított meg. Vele eddigi életemben még nem volt szoros kapcsolatom, de tudtam korábban igen. Megértettem, hogy ezért vonzódtam a mantrákhoz, írtam és énekeltem őket magam is. Azon a napon a Buddha-tudat egy olyan életbeli énemet aktiválta bennem, mely segíti ezt az egységet megteremtenem magamban, és ha mások is úgy gondolják, bennük is.

Ehhez hozzá kellet járulnom egy szimbólum viseléséhez és új energiák közvetítéséhez.

 

Kértem Buddhát, vezessen jelekkel, és küldje hozzám azokat a lehetőségeket, amikkel ezt a testi-, lelki-, és szellemi egység összehangolásában megtehetem, és megmutathatom. Ő azt válaszolta, már megtette… akkor még nem esett le, mára igen.

Ebben az évben, mikor belepillantottam a Föld Akashájába, és az emberi tudat fejlődési lehetőségébe, a következőt láttam: 2020-ban, hogy melyik hónapban nem tudom, de év végét érzem, a Föld és az emberi tudat fejlődésében egy olyan fordulópont következik, ahol minden embernek döntenie kell, merre tovább.? Itt a mátrixrendszerek elválnak és a tudati rezgések más- más irányba fejlődnek tovább. Az az elszakadás, ami már jó néhány éve téma, itt történik meg látványosan. Ezután 2025-ig egy olyan periódus következik, ami az elmetudatot és a testet is ráhangolja az Új Föld mátrixára, vagy megtartja ezen a „régi” mátrixrendszeren. Amit 2012-re jósoltak, 2025-re tolódott az emberi energiák „felkészületlensége” miatt.

Látomásom, olyan küldetést vázolt fel előttem, mely magamon keresztül, saját tapasztalatom okán adható át hitelesen mindenkinek.

Miért pont most? Mert most van az a pont, ahol én és a velem együtt haladók beléphetnek. (Ezt majd valamikor kifejtem, nagyon hosszú ide.)

Miért én (mi)? Mert én (mi) képviselem azt a csatornát, mely képes megtartani a tudatformáló erőt abban a mederben, mely a tudatosság fejlődését szolgálja.

Miért így? Mert ez az a mód, ahol mindenki megérti és elfogadja, hogy később magasabb szinteken is megértse.

 

2018. május 14-én, egy férfi jött el hozzám karma-asztrológiai elemzésre. A feleségét ismerem, róla semmit sem tudtam. A képletéből láttam, hogy ő is küldetéstudattal jött, ahol nagyon sok embert tanít és gyógyít.

A beszélgetésből kiderült, hogy mivel foglalkozik (egy gyógyító termékkel), és én azonnal éreztem, ez az! Ez az én küldetésemet is segíteni fogja!

Ott megszólalt bennem belül valami, de még nem tudtam pontosan mi az. Kértem, hozzon nekem, kipróbálom… a tapasztalataimat megírtam nektek, itt, az oldalon egy cikkben.

 

Amit mások esetleg nem látnak, értenek, és emiatt sokan sztereotípiákat követve megítélnek, az az, hogy én látom és tudom, ez az az eszköz, ami átvisz minket 2020. év döntésén keresztül 2025. évben az Új Föld mátrixára. Ez segít, hogy test-lélek és szellem egységben tudjuk meghozni a döntést, előítéletektől, fájdalmaktól mentesen, hogy ne az elkerülés, vagy a félelem, hanem a hittel teljes, bizakodó szeretet vezessen az igen kimondásakor.

Mindez a küldetésem része. Semmi olyat nem teszek, amit nem vállaltam korábban. Biztosan tudom, hogy ez az az eszköz, amit kaptam, amiről Buddha is beszélt. Ki, hogyan használta előttem, vagy használja utánam, nem érdekel. Én így teszem: fogyasztom, gyógyulok - ajánlom, gyógyítok!

Elárulom, nekem is kellett oldanom magamban családi térben, a pénzzel való sztereotípiákat, hogy megértsem, és teljesen elfogadjam, az Univerzum bősége minden minőségben lehetséges. (Nem engedem, hogy téves, átvett meggyőződések eltérítsenek.)

 

Küldetésem, hogy a tanítások és a gyógyítások mellett, minél több emberhez eljuttassam ezt a „csodaszert”, mint egységbe hozó, gyógyító erőt, hogy 2020-ban minden emberben tudatos döntés születhessen testi-, lelki és szellemi egységben (egész-ségben).

 

Amit most tőletek kérdezek: ki az, aki ebben a küldetésben szeretne velem részt venni? Ki az, aki minden szinten tudatosan szeretne döntést hozni? Ki az, aki az előítéleteit levetve képes ezt a lehetőséget testi-, lelki-, és szellemi fejlődésként elfogadni, belőle magának és másnak is juttatni?

Kérlek, nézz magadba, és engedd, hogy a válasz minden síkon megjelenjen benned. Adj időt magadnak... és vágj bele!

 

Ha úgy érzed, vannak kérdéseid, többet szeretnél tudni erről, hívást érzel, küldetéstudatod van ezzel kapcsolatban, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy a facebook oldalamon elérsz...

 

Továbbra is tiszta szívvel és küldetéstudattal,

Pusztai Orsolya - lélekgyógyász

 

www.kristalycsakra.hu

 

 8479b167 a01b 46eb a291 357e071aa762

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés