holyday

Egy lélekmentor tapasztalata a testi-lelki gyógyító hatások összehangolásáról

 

Ezt a cikket most, közel 47 évesen írom, mert úgy érzem, most van már elég emberi tapasztalatom életemben, hogy hitelesen átadjam.

 

Lélekmentorként pontosan tudom, milyen fontos a tudati vezérlés rendbetétele, a lélek és a test kapcsolatának harmóniája. Az út, amit életem folyamán megtettem segített, hogy korábbi életeim segítő képességeit és tanító erejét felébreszthessem magamban.

Saját karmikus vállalásomat is így értettem meg, és hoztam egyensúlyba szellemi és lelki energiáimat, a testi valómmal.

Erre az életemre olyan sorsot vállaltam, mely testben korlátozott, de szellemi és lelki tartományokban szárnyaló. Szárnyalásom akkor vált teljessé, mikor megértettem, hogy a testem elfogadása nélkül ez nem megy.

 

Mikor 25 éves koromban, karmám aktiválódásával, a testem elkezdett megváltozni, mozgásomban korlátozott lettem, ízületi deformitásaim miatt elkezdtem nem szeretni magam. Dühített, hogy amit addig könnyedén megtehettem, fájdalommal jár és nehezített. Agyam nem volt képes harmóniát teremteni a vágyott és megélt tapasztalatok között. Nem tudtam nyugodtan, belső csendembe hallgatni, a múltban megélt egységélmény erejét ellöktem magamtól, az elkeseredés hatalmát választva.

Ez az elkeseredés először a fizikai orvostudomány felé fordított, ahol mindenféle vegyi anyagot nyomtak belém, a fájdalmat időlegesen enyhítve, de a feladatot nem megoldva.

Azt nekem kellett!

 

higher levels of consciousness

 

 

Ahogy a lélek hatni tud a testre, úgy tud a test is visszahatni a lélekre. Ha hagyjuk testünket az elkeseredés, panaszkodás mocsarába süllyedni, lelkünket is besározva elnehezítjük vele.

Ezt felismerve, lelkem és szellemem erejéhez fordultam segítségért, és felnyújtva kezemet a Kegyelem terébe, kihúztam magam az érzelmi és gondolati mocsárból.

Ez a megélés vezetett a lélek ismerete felé, és ébresztette fel bennem a múlt életeimben megtanult segítő technikákat, hogy elsősorban magamon alkalmazva hiteles segítővé és tanítóvá válhassak. (Erről tanítványaim és konzultánsaim biztosan objektívebben nyilatkoznak:))

Azonban azt is tudomásul kellett vennem, hogy a testi sejtek csak azt a lelki támogatást fogadják be, amivel együtt tudnak rezegni, azaz, ahogyan Jézus tanított, szilárd alapokat kellett teremtenem a bennem működő lelki és szellemi templomnak.

Átalakítottam az étrendemet, a rendszeres testmozgásomat a napi szellemi gyakorlatokhoz hangoltam, légzésterápiát alkalmaztam, energiaszintemet optimalizáltam. Jól éreztem magam, és többé nem látogattam meg az orvosokat…

Az élet folyamán, ahogyan minden, a test és a tudat is folyamatosan változik és hangolódik. Ezért nekünk is folyamatosan ellenőriznünk kell a kapcsolati rezgéseket a sejtek és az energiarendszer, a tudat között.

 

IMG 6081

 

Nálam a mesterszámok (életkorban is) nagyon erőteljesen hatnak. 11, 22, és 33 évesen is nagy változások történtek az életemben. Vártam a 44 éves koromat, mert tudtam valami történni fog. Kicsi csalódást éreztem, mert nagy durranást várt az elmém, valamiféle fizikai történés formájában, ugyanakkor az nem történt meg… vagy mégis?

Fel kellet azt is ismernem, hogy az elme nagy és kicsi fogalma relatív a valódi változásokban. Az agyam rágörcsölt egy dátumra, melyet ahelyett, hogy engedtem volna, és a figyelem jelenlétében egyszerűen csak megtapasztalom a változást, már kivetítettem valamivé, amit e miatt nem kaphattam meg. Azóta igyekszem úgy tenni, hogy belső jelenléttel tapasztaljak… és ennek okán láttam a Fénytestek változását és egy új energiarendszer kiépülését szellemi-, és lélektestemben. Ezt kaptam a 44. születésnapomra.

Ezzel a felismeréssel együtt azt a késztetést is kaptam, hogy a testemet felkészítsem az általalakulások befogadására, ugyanis, ha sejtek vezérlő rendszere DNS szinten nincs megfelelő rezgésszinten, akkor a Fény DNS-től érkező szellemi kódok a testi sejtek számára értelmezhetetlenek.

Sokszor tapasztalom a konzultációk kapcsán, hogy amit a tudat elfogad, a test elutasít, mert nincs felkészítve a befogadásra…

 

jacobs ladder tarot

 

Hogyan kezdjünk neki a test felkészítésnek?

Meg kell találnunk, azt a rezgést, melyet a szervezettel összekapcsolva, behangoljuk magunkat a befogadásra. Ezek pl. olyan gyógyhatású készítmények formájában érhetők el, melyeket alkalmazva bevisszük a kívánt rezgést magunkba. Ilyen pl. egy vitaminkúra is…

Onnan vesszük észre, hogy megtaláltuk a számunkra megfelelőt, hogy mind a testi közérzet és erőnlét, mind az érzelmi és gondolati harmónia, mind a belső és külső világ tudatos érzékelése és elfogadása jelen van.

 

 

Szeretnék megosztani veletek egy tapasztalatot, amit saját bőrömön éreztem meg:


Lélekmentorként tudom, ha olvassátok ezt az írást, akkor ti is, milyen fontos a testet irányító tudat tisztítása és a lélekkel való tiszta kapcsolat. Saját testem által azt is tudom, sosem szabad elhanyagolni a szervezet fizikai erősítését a szellemi támogatással "szemben". Ha elhiszitek ha nem, van amit fizikailag kell a testbe bevinni...


Mivel ez életbeli karmám az ízületek és csontok területe, pontosan tudom mit jelent fájdalommal, vagy a nélkül élni.
Sok mindent kipróbáltam már életem folyamán, mindennek adtam lehetőséget, ami egységbe hoz testi-lelki-szellemi szinten. Sosem érdekelt ki mit mond, hogyan kufárkodik a termékeivel, csakis a saját energetikai tapasztalatom számított.
Most először találkoztam olyan termékekkel, amik fényDNS szinten hatnak és az ősi sejtmemórián keresztül dolgoznak a testen. Miközben szedtem őket, figyeltem a csakraműködést, az auratér változását, a testi sejtek energiatöltöttségét, a működési program átalakulását, és a fizikai közérzetemet is.
Nem fogom őket megnevezni, ez nem az a fórum, de ha érdekel miről is van szó, keress meg Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.ben.

Ez a biológiai összetevő egyrészt az élet kialakulásának őssejt programját hordozza, és ezen a szellemi programon keresztül, a fényDNS átkódolásával állítja helyre az optimális működést, mert az ős-sejt programra hangol rá. Olyan módon turbózta fel a testi, lelki érzékelésemet, amitől én is kicsit meglepődtem:)
Másrészt egy olyan energiaprogramot tartalmaz, ami a testi sejteken át a mitokondriumban eltárolt működési programokra fejt ki hatást. Szedése alatt, minden testem, értem a fizikai-, lelki-, és szellemi tereket is, egységbe hangolását éltem meg.


A szellemi mestereimmel beszéltem ezekről a megélt energetikai tapasztalatokról, és a testi-, lelki-, szellemi hatásmechanizmusról is. Azt az információt kaptam, hogy minden lelki terápiát ki tud teljesíteni a meghatározott minőségben és kombinációban alkalmazott fizikai táplálás ezekkel (akár egyik akár másik) a gyógy-szerekkel.

 

karmalord

 

Mindennek lényege és tanulsága számomra az, amit Jézus ekképp fogalmazott meg: „Add meg a királynak, ami a királyé…”; azaz tápláld a testedet minden lehetséges módon úgy, ahogyan egy uralkodónak kijár, hogy elégedett legyen, hiszen földi életednek lehetőségét tőle kapod.

„… és add meg Istennek, ami Istené.”; azaz, kapcsolódj össze lelked és szellemed vezérlésével, hogy a tudati irányítás segítsen sorsod útján, minden megélés megértésében és elfogadásában.

E kettő együtt, test és lélek képes egységbe hozni szellemed erejével.

Ezzel az írásommal szeretném megosztani veletek az örömöt, mely új minőségem megélése okán van bennem, mert úgy érzem ez segít, hogy testben is bírjam azt, amit szellemileg feladatként még az ittlétemre kaptam.

 

Valamint készüljön fel minden hozzám érkező, hogy a szellemi gyógyítás előtt megkínálom őt a befogadást segítő nedűvel…

 

Boldog mosollyal, Pusztai Orsolya – lélekmentor, élet-tapasztaló

 

www.kristalycsakra.hu

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés