Borito

Az érzelmek kódja – lelkünk nyelvezete

Megjelent az Érzelmi kódok kártya és könyv!

Az ember nagyrészt érzelmeken keresztül éli meg mindennapjait, érzelmi befolyások által tudatosítjuk környezetünket és építjük fel világunkat. Hiszen ami iránt nem érzünk semmit, az mintha nem is létezne…

Az érzelmek lelki útmutatók. Ez egy olyan nyelvezet, melynek jelzéseit az emberi tudat képes felismerni és magának lefordítani. Ez a képessége mindenkinek megvan, a különbség csak abban áll, ki mennyire képes értelmezni ezt a nyelvezetet.

Itt jönnek be a képbe kódok. Mik is ezek és miért kell kódolgatnunk őket?

Az elménk tanulás útján képez asszociációkat, azaz általa igaznak tapasztalt összefüggéseket. Ezek, mint útmutatók meghatározzák döntéseinket és szépen lassan automatizmusokká válnak. Máris megszülettek a kódok, hiszen a tapasztalataink által belerejtettünk egy viselkedési formát vagy döntést.

Igen ám, de az évek alatt lassan elfeledjük, hogy ezek az automatikus reakciók milyen meggyőződéseken alapulnak, azaz milyen alapigazságot rejtenek a magjukban. Már nem magára az eredeti kiváltó okra emlékszünk vissza, csak a reakcióra, amit azóta is alkalmazunk.

Emberi létünkben az érzelmek is tanult reakciók. Hiszen hamar elsajátítjuk gyerekkorunkban, hogy mi az, amit szerethetünk, mert jó és mi az, amit nem, mert rossz. Ezek a szüleink és a környezetünk által megtanított igazságok. Ugyanakkor létezik egy olyan univerzális igazságrendszer, melyet csak akkor érthetünk meg, ha szívünkön át lelkünk útmutatásaira figyelünk. Ezek olyan érzelmi üzenetek, melyek el vannak rejtve, mint a titkosírás kódjaiban a valódi tartalom, az elme kategorizáló igazságtartalma elől, és csak akkor érthetjük meg őket, ha valóban figyelünk és nyitottak vagyunk rájuk.

Az emberi tudat kíváncsi. Megismerni, felfedezni vágyik. Ezért is vagyunk most itt… hogy tapasztaljunk, megértsünk, elfogadjunk.

Emlékszem gyermekkoromban rengeteg érzelem áramlott át rajtam. Pillanatról pillanatra jöttek és mentek és teljesen természetesnek tűntek. Kicsit később megtanultam kordában tartani őket. Megfigyeltem, mint általában a gyerekek, hogy a felnőttek milyen szituációkban, hogyan reagálnak. A nagyobbakhoz milyen érzelmekkel lehet kapcsolódni és melyeket kell elrejteni ahhoz, hogy pozitív visszajelzést kapjak? Más szóval megtanultam az érzelmi mintákat átvenni és saját magamba kódolni a kívánt hatás érdekében, ami a szeretet és a biztonság igényét kívánta betölteni. Ezekkel a mintákkal, melyeket én kódoknak hívok, egészen jól elboldogultam még felnőtt koromban is. Pontosan tudtam, hogy kinél melyik kódot hívhatom elő, hogy lehetek-e az érzelmesebb vagy inkább legyek a komolyabb fajta, a kölcsönös megértés érdekében? Ez rendjén is van így, hiszen ezek a jelzések segítenek eligazodni az életben. Ha az érzelmeinket helyesen értelmezzük, figyelünk rájuk és engedjük az általuk elindított energetikai rezgést végigáramlani magunkon, utat mutatnak és tanítanak.

Érzéseink pontos információt szolgáltatnak a látható mellett, minden láthatatlan részünkről is. Ez az a jelzőrendszer, mely teremtésünktől fogva egy alapkódokkal felszerelt jól működő, de általunk is programozható navigációs rendszer, amit talán nevezhetünk úgy is, hogy az Élet-GPS.

Miért az érzelmek?

Mert az érzelmek vezérlése a lélektől származik, egy olyan tudati részünktől, mely hatodik, hetedik, sőt tizedik érzékszervünkként is működik. Így sokkal több és pontosabb információt képes átadni nekünk, mint a fizikai tapasztalatokra rácsatlakozott elme.

Hogyan történik mindez? Azon az energiarendszeren keresztül, mely összekapcsolja a fizikai és a fizikain túli embert.

Mint említettem, már gyermekkorunkban elkezdjük elraktározni magunkba azokat az érzelmi tapasztalatokat, melyek pozitív vagy negatív módon, de nagy hatással voltak életünkre. Először szívből élünk, hiszen ez a természetes. Minden, amit tapasztalunk olyan nyilvánvaló, felfedezésre váró és csodálatos. Ez az állapot a gyermekkori idill, mielőtt még az ego által vezérelt énképünk kialakul. Mivel még nincs mihez viszonyítanunk, nincs önállóan kialakított hitrendszerünk, könnyedén megtaláljuk érzelmi központunkat. (a tiszta szív terét). Ilyenkor abból a természetességből nyilvánulunk meg, mely a létezés, a rácsodálkozás és a gyermeki lelkesedés sajátja.

Életünk folyamán ezek a megnyilvánulások nem mindig találnak harmonikus befogadóra, és a visszajelzések hatására elkezdünk szelektálni és programcsomagokat összeállítani.

A megtanult programcsomagok, a ”ki-mivel-hogyan működik”, a „kinél mi a legjobb megoldás és a legcélravezetőbb megnyilvánulás”, valamint a „kinél mit engedhetek meg magamnak” címeket kaphatnák.

 

Szeretet

Ahhoz azonban, hogy tudatosan felismerjük ezeket a programokat és megértsük lényünk minden aspektusát, az elme irányítását fel kell váltania a Szív vezérlésnek bennünk. Ehhez önmagunkat, mint tudati és energetikai lényt kell látnunk. Legelőször is az érzelmi nyelvezetünket kell megtanulnunk, hogy lelkünk útmutatásait megérthessük. Csakis akkor kerülhetünk újra önmagunk középpontjába, a tiszta szív energiájába, ha tudatában vagyunk, értjük és irányítjuk érzelmi energiáinkat.

Ez a felismerés már korábban lázba hozott, és elkezdtem a lélek nyelvezetének kódjait fejtegetni. Lélekgyógyászként számos lehetőségem volt és van az ember és a lélek nyelvezetének érzelmi kapcsolódásait, azaz nyelvi kódjait vizsgálni. Így az évek alatt összeállt egy 33 alapkódból álló szótár, mely segít értelmeznünk azokat a rejtett üzeneteket, melyeket lelkünk küld nekünk az emberi érzelmek ruháiba bújtatva.

Igen ám, de a tudás akkor ér valamit, ha meg is osztjuk… így azon kezdtem el gondolkodni, hogyan tehetem érthetővé azt mások számára is, ami nekem már nyilvánvaló? Akkor beugrott: szimbólumok! Hiszen foglalkozom a Tarot titkaival is, melyek láthatóvá teszik a láthatatlant, ősi jelképek segítségével. Ez az, ezt én is felhasználhatom… érzelemkártyák!

Így született meg az érzelmi kódokat feltáró könyv és a hozzá tartozó 33 érzelemkártya, mely egyszerű kirakások segítségével ad választ a lelkednek feltett kérdéseidre. Mindez természetesen csak útmutató és saját megérzéseidet nem válthatja fel, de mégis, mint egy lelki szótár segít, hogy tisztábban értelmezd a benned rejlő üzeneteket.

A könyv és a hozzá tartozó kártyák (a csomag ára 4.999 Ft) megrendeléséről és átvételéről Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. kaphatsz további felvilágosítást.

Áldással,

Pusztai Orsolya – lélekgyógyász, karma-asztrológus

www.kristalycsakra.hu

https://www.facebook.com/Kristalycsakra

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

Könyvkep

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés