csodanaplo

CSODANAPLÓ

Gyógyítói tapasztalatom során sok mindennel találkozom, hiszen mindenki problémája és feladata a saját szintjén más és más, de mégis van néhány alapvető dolog, mely minden probléma általános gyökere.

Az emberek nagy részének legfőbb problémája az elkeseredés vagy fásultság (ami az önmagunkba vetett hit hiánya) és a kishitűség vagy önrombolás (ami a meg nem feleléstől való félelem).

Mindez örömtelen élethez vezet.

Emberként hajlamosak vagyunk a napi rutin és megfelelési kényszer során elfeledkezni önmagunk csodálatos lényéről, egyedi tökéletességünkről.

Az állandó összehasonlítások során, mely duális világunk döntési szabadságát hivatott segíteni, valahogy mindig a sötétebb oldalt vesszük észre hamarabb.

Ez sajnos a modern világ negatív tudatprogramozó hatásai miatt is alakult így, hiszen nem enged, hanem tilt: így a „nem” ismerete sokkal erősebb, mint az „igené”.

Ahhoz, hogy újra elkezdjük életünk IGEN-jeit felismerni, van egy kedves és célravezető gyakorlat.

 

Ez egy nagyon egyszerű, tudatosító módszer, mely behangol minket a pozitív dolgok érzékelésére.

 

Amit tenned érdemes: minden nap (mondjuk este, amikor már nyugodtan tudsz ezzel foglalkozni) írd le, milyen jó dolgok történtek veled, különösen azokat, melyeket nem vártál, vagy gondoltál volna, így különösen jólesően töltött el téged, mégha nem is vallottad be azt akkor, ott, magadnak.

Írj le minden jóleső érzést, apró hangulatot, amitől az az élmény boldoggá tett téged. A legkisebb dolog is számít…

Ez az egyszerű kis gyakorlat napi 5-10 perces odafigyelést igényel, de látványos eredményeket produkál hit, hozzáállás, és a boldogság megtalálásának területén.

 

diary 

 

EZÉRT: vezess CSODANAPLÓT!

 

Legyen egy saját füzeted, amit külön erre a célra vásárolsz, vagy készítesz. Színezd ki az elejét, díszítsd fel, rajzolj rá és bele csupa olyan dolgot, ami örömet szerez neked.

Minden nap írd bele dátum szerint azokat a dolgokat, melyek életed apró csodáiként történnek veled.

Mit is nevezünk csodának?

A csoda olyan isteni segítő energia, amelynek megnyílva és azt befogadva, az számunkra a vágyott és életünket segítő dolgokat hozza el. A csoda megtörténte olyan belső boldogságot okoz, mely felszabadítja életbe vetett hitünket.

Ezért a csoda lehet akármilyen apró esemény is, mely segít céljaink elérésében, de ehhez egyéni akaratunkat hitünkkel kell felcserélnünk. Ne szabjuk meg egy csodának, hogyan segítsen nekünk, mert a csoda alaptermészete mindig az ideális történést generálja. Ha ragaszkodunk valamihez, vagy annak teljesülési módjához, azzal éppen hogy „keresztbe fekszünk” a megvalósulás útján. Ha tudatosítod egészséges vágyaidat és nem korlátozod feltételekkel spirituális energiáid szabad áramlását és megvalósító erejét, akkor „csak úgy” megtörténik és segítségedre lesz. Csak kérd!

 

Ilyenek csodák lehetnek például, amit sokszor észre sem veszünk, mert nem figyeljük meg, vagy természetes dolognak gondoljuk őket:

         -        siettél, és pont akkor érkezett a busz, mikor a megállóhoz értél

-         a boltban elfogyott a kenyér, de az utolsó pont neked jutott

-         segítségre volt szükséged és valaki felhívott, vagy valakivel találkoztál, aki megoldotta problémádat

-         szomorú voltál és valaki rád mosolyogva felvidított

-         amikor valami folyamatosan a fejedben járt, egy kismadár mindig feltűnt és dalolt neked, enyhítve ezzel gondolati feszültséged

-         gondoltál egy dalra és a rádióból az csendült fel

-         találtál az utcán 100 forintot és pont erre volt szükséged (mondjuk a bevásárlókocsibaJ), vagy ennyi hiányzott, hogy megvegyél valamit

-         a kocsidból épp a benzinkút előtt fogy ki az üzemanyag

-         egy másik útvonalat választottál, mint ami a megszokott és később hallottad komoly baleset történt ott

-         nyaralásodat tervezve bedobnak a postaládádba egy prospektust, ami pont azt az utat kínálja és annyiért, amire vágysz és megfelelő neked

 

Ezek mind csodák, mégha sokan természetes dolognak is tartják őket. Ha minden nap figyelünk rájuk és észrevesszük őket, rájövünk, hogy számtalan esetben segítik életünk. Itt most, csak mint megfigyelő vagy jelen, ne várj el semmit, csak figyelj!

Vezesd a Csodanaplót legalább két hétig, de a három még jobb.

Minden reggel kívánj magadnak újabb csodákat, és azt is, hogy észrevehesd őket. Kívánd, hogy a csodák segítsék vágyaid megvalósulását. Ehhez azonban azokat meg kell fogalmaznod, mint érzéseket, képességeket, örömteli dolgokat.

-         Szeretném ma a boldogság csodáját megélni!

-         Ma meg szeretném ismerni az elfogadás csodáját!

-         Nyitott vagyok a mai napon a kegyelem csodájára!

 

Michel Rauscher

 

 

Egyszerre csak egyre koncentrálj, de az számtalan formában jelentkezik majd az életedben.

Ez lehet egy sikeres vizsga, mint a siker csodája, vagy egy találkozás, mint a kapcsolódás/kapcsolat csodája.

A megengedés rajtad áll, a csoda az Univerzumon.

A második/harmadik hét végén majd észreveszed, hogy a csodák számolatlan történnek veled, hogy vágyaid megvalósulásának irányába tereljenek téged, ha hagyod…

Azért azt se felejtsd el, hogy ne kívánj olyant, ami szerinted megvalósíthatatlan. Amiben nem hiszel, vagy nem tudod elképzelni, hogy bekövetkezik, mert akkor azt pont te gátolod meg. Ezért vágyaid olyan irányba mutassanak, melyek nem túlzók és szíveddel is elfogadhatók.

Ha úgy érzed, szívesen megosztanád velünk tapasztalataidat és csodáidat, kérlek írd meg a hozzászólások közé.

Mindenkinek szüksége van bátorításra, együttérzésre, és sokkal könnyebben vesszük az akadályokat, ha tudjuk, mások is vannak akik hasonlóan éreznek és gondolkodnak.

 

Kívánok mindennap számtalan csodát nektek!

Szeretettel

Orsi

www.kristalycsakra.hu

 

 

dreams

 

 

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés