angel111

Megerősített angyali számok

 

Az angyalok sokszor üzennek nekünk számokkal és azok kombinációival. A gyakran visszatérő számok legtöbbször angyali útmutatást jelentenek. 

 

Vannak olyan különleges számsorok, melyek ismétlődően hívják fel magukra a figyelmünket (ezek általában ugyanannak a számnak a többszöröződései).

Ezek megértését segítheti az alábbi számkombinációs összeállítás, melyet angyali útmutatás alapján írtam le nektek.

Az útmutatást elsősorban szíveteken át értelmezzétek, hiszen mindannyiunknak sajátos szimbólum-rendszere van. Ezt az angyalok ismerik, így mindenkinek úgy próbálnak üzenni, ahogyan képes azt megérteni.

Áldással

Pusztai Orsi

 

 

Ha találkoztok nap mint nap az ismétlődő számsorral, errefelé keresgéljetek a megértésben:

 

11.  Életed a Teremtés pillanatának megélése a saját teljességedben: BÍZZ MAGADBAN!

 

22. Lelked most feltárja előtted a helyzetet és választhatsz, hogyan értelmezed: SZÍVVEL VAGY ELMÉVEL?

 

33. A most érzett teremtő frekvenciák addig rezegnek benned, míg eggyé nem válsz a megvalósulással: ADD ÁT MAGAD AZ ISTENI AKARATNAK!

 

44. A Szív tisztasága megmutatkozik most általad: BONTSD LE A MAGAD KÖRÉ ÉPÍTETT AKADÁLYOKAT!

 

55. Az érzés, hogy Istenhez tartozol segít, hogy: MINDENKIRE TESTVÉRKÉNT TEKINTS!

 

66. Az isteni Gondviselést képviseled Önmagad által: ENGEDD FELTÁRULNI BENNED FÉNYLŐ ÚTJÁT!

 

77. Isteni ajándékot kapsz szeretett gyermek: SZÍVEDBE A MEGVÁLTÁS EREJE KÖLTÖZIK!

 

88. A Fény mindenkiben világít, és sugara felvezet az angyali dimenziókhoz: FOGADD EL ANGYALI RÉSZEIDET!

 

99. Ha figyelsz a belső hangra, és szíved szerint helyezkedsz bele a veled történő dolgokba, egy újabb megéléssel leszel gazdagabb: ENGEDD A TAPASZTALATOT TUDÁSSÁ VÁLNI BENNED AZ ELFOGADÁS ÁLTAL!

 face-light

111. A tiszta Fény a Bensődből világít, s mit kívülről látsz, csak annak visszatükröződése: LÁSD MOST A FÉNYT, A FELISMERŐ SZEMEDDEL, ÉS KÖSZÖNTSD ISTENT MINDENBEN!

 

222. Lélekdalod szívedben zeng, hallgasd most belső füllel: DÚDOLD LELKEDDEL DALODAT ÉS ENGEDD ÉRZELMEIDBEN TÁNCOLNI MAGAD!

 

333. A mosoly életre hívja az örömöt, az öröm pedig segít, hogy rátalálj a szeretetre benned: MOSOLYOGJ!

 

444. A tiszta érzés, szeretetteljes gondolattal, áldott tettet terem: CSELEKEDJ MOST SZÍVEDBŐL A SZERETET ÁLTAL!

 

555. A Rend olyan harmónia a Létezésben, mely egyensúlyban tartja a részek Egységét: ENGEDD AZ ISTENI RENDEZŐ ELVET MEGNYILVÁNULNI ÁLTALAD!

 

666. Mielőtt bármilyen változás történik veled, lelked és szellemi segítőid előre jelzik azt neked: MOST ILYEN VÁLTOZÁS ELŐTT ÁLLSZ, LÉGY SZERETETTELJES, ELFOGADÓ FIGYELEMBEN!

 

777. Emberként részese és alkalmazója vagy az isteni tudásnak: MOST FELISMERHETED, HOL VAN BENNED AZ A TUDÁS, MELY SEGÍTI JELENLEGI ÉLETHELYZETEDET!

 

888. Tudatosítsd a kapcsolatot égi segítőiddel és lélekcsaládoddal, hívd meg őket álmodba vagy a meditációdba és kérd segítségüket: SZELLEMI SEGÍTŐID ÜZENETET HOZTAK SZÁMODRA, NYISD MEG A SZÍVED ELŐTTÜK!

 

999. Amikor valaminek figyelmet szentelsz, akkor Szeretetfényedet összekapcsolod vele. Ez az ismeret első lépése: KAPCSOLÓDJ MOST ÖSSZE A TISZTA MEGISMERÉS FÉNYÉBEN, ISMERJ FEL!

 face-light

1111. Ahogyan magadhoz viszonyulsz, úgy fordulsz a világ felé is: LÁSD ÖNMAGAD ISTENI LÉNYÉT MINDENKI MÁSBAN!

 

2222. Figyelj meg mindent a szíveddel, mert a földi életben nem csak az tanít téged, amit méltónak találsz, hanem az is, amit nem gondolsz érdemesnek: ENGEDD EL AZ ÍTÉLKEZÉST ÉS HAGYD, HOGY FELTÁRULJON A LÁTSZAT MÖGÖTTI LÉNYEG!

 

3333. Ha nyitott maradsz az üzenetekre, az előtted feltűnő formákban is megláthatod azokat: FIGYELD MOST A FORMÁKAT ÉS SZÍNEKET, TANÍTÁST KAPSZ!  

 

4444. Érezd magadban az Univerzum támogató erejét, és a szellemi Világok Fényét: VELED VAGYUNK MINDENBEN, BÍZZ A SZERETETEDBEN!

 

5555. Önmagadban megtalálod Ősemlékezeted Forrását, hogy biztos tudója légy Léted nagyságának:FIGYELJ MOST A BENNED ÉLŐ BÖLCS TANÁCSAIRA!

 

6666. A nevetés energiája olyan rezgésekkel hatja át lét-tereidet, mely gyógyítja fizikai tested minden sejtjét: MA SOK ÖRÖM VÁR RÁD, HA SZÍVBŐL TUDSZ NEVETNI, GYÓGYULSZ!

 

7777. Ha nem veszíted el hitedet a Legmagasabbrendű Igazságban, úgy az angyali segítségre és mesteri tanításokra is nyitott vagy: EZ A TANÍTÁS MOST EGY VÁRATLAN HELYRŐL ÉRKEZIK!

 

8888. Döntés előtt állsz, egy pillanatra hunyd be a szemed, tárd ki a szíved és kérd segítőid támogatását: A SZERETETTELJES VÁLASZ ELVEZET A MEGOLDÁSHOZ!

 

9999. Mikor a Legszentebb Akarat általad működik, te is szellemi részévé válsz a Teremtés irányításának: TÉGY MA BÁRMILYEN JÓT ÉS BENNED IS JÓVÁ VÁLIK VALAMI ISTEN ÁLTAL!

 

Szeretettel és áldással

Pusztai Orsolya

Kristálycsakra