esoteric metatron archangel 009k

Angyalok a meditációról

 

A meditáció egy olyan energiaáramlás, melyben a lélek egy másik dimenzióba helyeződik át. Energiatesteid feltöltődnek fénnyel, és egy meditációs burok alakul ki a fizikai test körül.

Ez a burok az, mi a meditációs ciklus alatt megnyitja a kaput a léleknek abba a dimenzióba, hol feltöltődik, hol információhoz jut, és ahol elengedheti azokat a terheket, mire már nincsen szüksége.
 
A meditáció - egyesülés. Egyesülés azon energiákkal, mire a léleknek szüksége van. Egyesülés azzal a tudással, melyet a lélek magába tud fogadni, és a földi tudatban felszínre tud hozni. Egyesülés azokkal a dimenziókkal, melyeknek rezgései éltetik a lelket, melyből információt és feladatot hoz át a meditáció alatt.
 
A meditáció - tudatosodás. A lélekben és a lélek energiatesteiben a szellem által már benne van minden. De a meditáció ezeket a kapukat nyitja meg: a lélekkapukat. Mert minden energiatesthez és minden dimenzióhoz külön lélekkapu tartozik. A meditációban mindig azon a kapun lép át a lélek, melyben tanulhat, és információhoz juthat. Melyből energiával töltődhet fel, s útját ezzel az energiával gazdagodva folytathatja tudatosabban, felkészültebben.
 
A meditáció - utazás. Utazás a lélek kapuin át. Utazás a fénynek országába, utazás a teljesség honába. Meditáció alatt a lélek azokat az energiákat kapja meg, s olyan fényerőkhöz jut hozzá, mely feltölti, mint egy akkumulátort.
 
A fizikai lét a lélekből sok energiát vesz ki, s az energiatestek is apadhatnak, ha fel nem töltitek őket. A meditáció olyan, mikor rácsatlakozol egy olyan isteni forrásra, mely feltölti lélek-akkumulátoraidat. Több ilyen akkumulátorod van, ahogy több kapu nyit több dimenzióba. Mindegyikhez tartozik egy, mi azt az energiamintát árasztja beléd, s azzal az energiaminőséggel tölt el. Ugyanis feladataitok nagyon összetettek. Minden úthoz, minden feladathoz, több energiaforma csatlakozik. S ezeket az energiákat nemcsak fizikai környezetetekből, de más dimenziókból, a Fény hazájából kapjátok.
Ezért, aki tudatosan nem is, de míg teste alszik s pihen, meditál, mert átlép azokon a lélekajtókon, amik eljuttatják azokhoz a csatlakozókhoz, hol feltöltheti lélekforrásait, az akkumulátorokat. Aki tudatosan meditál és ezeket az ajtókat megtanulja megnyitni, az az akkumulátorait sokkal jobban feltöltheti. Így ereje, energiája s tudása lesz ahhoz, hogy életében a feladatokat megoldja, s a nehézségeken felülemelkedjék.

A meditáció olyan energiákat hoz le néktek, mi segíti fizikai testetek állapotát az egészségben tartani, szellemi mivoltotokat épen tartani, mind fizikai, fiziológiai, értelmi, s érzelmi energiáitokat behangolni arra a szintre, amelyre szükségetek van.

A meditáció olyan gyakorlat, melyet ha megtanultok, életetek részévé válik, s olyan lesz, mint mikor levegőt vesztek. Tudjátok, hogy lélegeztek, de oly természetes, hogy nem kell mindig rágondolnotok, mert részetek. A meditáció is ilyen lesz néktek, ha gyakoroljátok s engeditek, hogy vezessen benneteket. Meditációban mindig kérjétek szellemi vezetőtöket, őrangyalotokat, és mestereiteket, hogy legyenek veletek, energiáikkal, erejükkel, tudásukkal segítsenek benneteket megtalálni azt az ajtót, mit átlépve magatokhoz vehetitek az „energiacsomagot”, melyben tudás, öröm, fény, szeretet, teljesség és béke lakozik.

Édes lelkek, hát tárjátok ki az ajtókat és fogadjátok be a Fényt. Meditációban tudjátok ezt megtenni… hát gyakoroljatok, tanuljatok, és ne akarjatok görcsösen semmit. Hanem hagyjátok, hogy a meditáció vezessen benneteket, s ne ti vezessétek a meditációt. Készüljetek elő, tegyetek meg minden előkészületet, hozzátok testeteket olyan állapotba, hogy lelketek vezethessen, s átléphessen a megnyitott lélekajtón.
 
Drága lelkek! Mind tudtok meditálni, csak rá kell hangolódni, s meg kell találnotok utatokat, mely az ajtótokhoz vezet. Kísérletezzetek! És ne bánjátok, ha elsőre nem sikerül, de legyetek türelmesek és szorgalmasok. Meglátjátok, a meditáció gyümölcse beérik, s elröpít titeket lelketekkel oda, hol egyesülhettek Isteni Énetek erejével, a Teljességgel, az isteni Békességgel.
 
Ennyit szólunk most, áldottak legyetek.
 
 
Pusztai Orsolya
Kristálycsakra