garden-angel-web

Segítő angyalok üzenete
 
Gyermekek, égő, izzó lelkek! Itt vagyunk mellettetek, s veletek szívetekben eggyéválva járjuk utatok segítő kezünket kitárva.
 
Szeretetünk körbefon titeket, s óvó energiáink áradnak bennetek.
 
Annyira vágyunk rátok, hogy szeretetünk a kölcsönösség fényében fonódhasson össze! Annyira szeretünk, hogy szívünk fonala tiétekben ékes! Mert feladatunk az eggyéválás: a szeretetben, a szívben, az útban!
 
Segítő angyalokként kísérünk benneteket itt a Földön és továbbítjuk kéréseiteket az Égben, Isten szívében. Létünk, feladatunk benneteket segíteni.
 
Fületekbe isteni szavakat súgni, szívetekbe szeretetérzéseket önteni. Minden lelket kísér segítő angyal (angyalok). Senkit nem hagy magára Urunk! Finom sugalmazások, hirtelen felismerések, apró rezdülések, melyekben megnyilvánulhatunk nektek. Ezt érzi, ki már fogékony szíve szavára s sugárzó energiánkra.
 
De ennél többet is láthattok és hallhattok, ha velünk még jobban összekapcsolódtok. Először nem kell mást tennetek, mint elfogadnotok létünket. Tudjátok! Veletek, bennetek, körülöttetek rezgünk. Isteni fény által sugárzunk, mely bennetek is él! Ezért tudunk összekapcsolódni. A Fénnyel!
 
Minél több fényt engedtek ki-, és beáramlani magatokon keresztül, a csatornátok annál tisztább, láthatóbb, érezhetőbb lesz. Ezért csak tudjátok! Ti bennetek ott a fény, ahogy bennünk is! A két fény eggyéválhat szívetekben, ha nem álltok ellen, s beengedtek minket. Ha ezt képesek vagytok elfogadni, már az első lépést megtettétek tudatosodásotok útján.
Az elfogadást kövesse figyelmetek.
 
Lássátok magatokban minden apró rezdülésünket, érezzétek üzeneteinket, mit küldünk nektek. Kérdezzetek tőlünk, s figyeljétek, hogyan nyilvánul meg válaszunk.
 
Mikor ránk gondoltok, a szeretet érzése nyitja meg szíveteket befogadásunkra. Ha nem is láttok vagy hallotok minket, akkor is tudjátok, mi mindig minden pillanatban veletek vagyunk!
 
Készek meghallgatni benneteket, készek segíteni titeket, készek arra, hogy megnyilvánulhassunk bennetek és körülöttetek.
 
Mivel Egy a rezgésünk a Forrásban, ezért bármikor küldhettek általunk üzeneteket más lelkek segítő angyalán keresztül. Mondjátok el nekünk szívetek óhaját, lelketek üzenetét, s mi azt a Fényen keresztül továbbítjuk a megszólított lélekhez.
 
Ti úgy hívjátok: telepátia.
 
Ez rezgés, fényüzenet, mi az Egy Teljességén keresztül találja meg a „címzettet”. Mi halljuk és értjük kérésed, s továbbítjuk üzenetedet, mi gondolatban, vagy szívbéli érzésben nyilvánul meg benned és abban is, kihez szól.
Látjátok?
Minden mozgásban, rezgésben van. Minden ÉL! Ebbe az életbe kapcsolódjatok bele, s ne korlátozzátok magatokat csak fizikai kereteitek közé. Hagyjátok szárnyalni lelketek s engedjétek, hogy testetek is átvegye finom rezdüléseit. Így hangolódhatunk egyre jobban össze a tudatosság hullámain.
 
Kérjetek, kedves lelkek, kérjetek! S kívánalmaitok meghallgatást nyernek segítő angyalaitok szívében, hogy továbbíthassák azt a Teljességbe.
 
Kapcsolódjatok minél többen össze a Fényrezgésekben, és nyissátok meg magatokat a segítségnek.
 
Szeretetáradat, mi körülvesz mindent. Fonódjunk Eggyé benne, mert lényegünk ez!
 
Isten Bennetek Él, drága lelkek!
 
 
Pusztai Orsolya
Kristálycsakra