1020 másolata

Égi tanítók hírnöke

Üdvözletet hoztam nektek lelkek, az Égi tanítók ereje fénylik Bennem. Az Ő hírnökük vagyok angyali rangban, nevem Loanly, ezen szólítanak.

 

Dicsőség a Tudás minden angyalának, kik az Égi tanítók szolgálatában állnak! Ők segítenek, hogy tudatosodjon lelketekben mindaz a tudás, mi megvan bennetek.

Emberi lelkek! A tudatosodás útján haladtok, mert fejlődéseteket ez szolgálja. Tudásotok, mi Bennetek rejtezik, mind tiétek, de belőle csak annyit láthattok mi felszabadítható. Örüljetek ennek, mert ez tanít, fejleszt titeket, s ha a tudatosodás útján egy szintet elértek, újabb szabadulhat fel bennetek, hogy azt is megismerhessétek!

Égi tanítók segítenek nektek ebben! Ők olyan Mesterek, és Isteni Fénylő Lények, kik a Szent Egységben élve a Tudást birtokolják, s nektek továbbadják. Nagyon sok módja van az égi tanításnak, de a tudás mindig eljut ahhoz, kinek szüksége van rá, s megért a továbblépésre. A Tudás bennetek felszabadítható az égi mesterek által, kik erejüket s energiájukat rátok összpontosítva megnyitják a lélek tudáskapuit, melyekből felszínre törhet a benne kódolt erő. Ez az erő felszíni tudatotokba érve felismeréssé és valós tudássá válik bennetek. Erre az energiaegyesítésre azonban meg kell érnetek!

Minden tudásszint nyit egy kaput. De előtte bizonyítanotok kell, s csak ha megértek rá, s képesek vagytok befogadni, akkor kapjátok meg ezt a kegyelmet. A mesterek tanítanak benneteket nappal és éjjel is! Olyan helyzeteket állítanak elétek, melyben kiderül érettségetek, fejlettségetek. Ennek függvényében jöhetnek az újabb „leckék”.

A tanítás megjelenhet fizikai szinteken, élethelyzetekként. Segítségnyújtásban, feladatban, nehézségekben. Ha szívvel s hittel megoldjátok, s bizalmatokat az isteni Gondviselésbe helyezitek, jól „vizsgáztok”.
A tanítás érkezhet angyalokkal. Sugalmazás, érzések útján. Mikor megérzitek, mi lenne a helyes egy adott szituációban. Egy gondolat villan fel bennetek, mit angyalok sugallnak, s ha követitek szavát, tanítást kaptok, mi továbblépéseteket segíti.
A nagy próba nem meghallani s megérteni a feladatot, de bízni benne! Bízni magadban, abban, hogy képes vagy mindent megtenni, s a Gondviselés útját járni szabad akarattal. Ez, miből tanulsz, ez mi továbbvisz a tudatosodás útján!
A tanítás sosem áll meg, folyamatos. Mikor tested alszik, lelked olyan helyre megy segítőivel, hol az Égi mesterek tanítják közvetlenül. Mindenkit fölkészítenek előtte álló feladatára, senkit sem hagynak magára, tudatlanul.
Azt, hogy a Fönt tanultakból te mennyit hozol le magaddal, s fogadsz be, az már rajtad múlik. Te gazdálkodsz abból, mit megkapsz! A könyvet a kezedbe adják. Ha te nem olvasod el, az a te döntésed, s utad továbbiakban e döntés szerint alakul.

De ha a tudást megkaptad, a feladatok is ehhez igazodnak már. Ezért tűnik néha egy-egy próbatétel nehéznek. Mert még nem tudatosult benned, mit már megkaptál. Ezzel jön felszínre! Ebben a szituációban! Mert ha nem ijedsz meg tőle, hanem hittel s bizalommal látsz neki megoldásának, minden Tudás, mi ehhez kell, felszínre tör benned. Már részeddé válik, megtanultad, hasznosítod, s továbblépsz vele utadon: a tanulás, tudás útján.

Így lássátok! Nem a szerencsétlenség az, mire mindent ráfogtok, s a felelősséget továbbhárítjátok. Ez mind tanulás, tudatosodás, fejlődés. A továbblépés lehetősége! Mert aki kér, az kap! Lehetőséget, tudást, segítséget! Csak azt is tudjátok, annyit kaptok, mit be tudtok fogadni, mire érett már lelketek, s felkészült. Mindenki annyit vigyen, mit elbír, s ne rakjon magára felesleges terhet. Ezt is lássátok! Mit feleslegesen magatokra vesztek, hátráltat benneteket a haladásban! Tudjátok, a ti utatok arra visz titeket, merre a nektek megszabott tanulás, fejlődés vár.

Próbák mindenkinek adatnak. Mindenkinek a sajátját kell megoldania, ezért ne hasonlítgassátok össze egymással! Figyeljetek saját fejlődésetekre, s ha feladatotok mások segítése, azt is megtudjátok időben.

Meditáljatok, mert akkor fejlődhettek igazán! Ha összekapcsolódtok magasabb tudatotokkal, az Égi mesterek energiái jobban érvényesülhetnek fejlődésetekben. Ha meditációban tanítanak benneteket, a tudatosodási folyamat felgyorsul, s már magatokkal hozhatjátok vissza, mit tanultatok tőlük.
Az is segít, ha csak ellazultok, s hívjátok őket. A befogadás meggyorsítja a fejlődést. Ha ti is akarjátok a Tudást, s együttműködők vagytok, az elősegíti tanulásotokat.
Figyeljétek magatokat, s magatok körül, mert mindenből s mindenkitől tanulhattok!
Járjatok bizalommal, cselekedjetek szeretettel, s tartsátok fenn a kapcsolatot segítőitekkel.
 

Akarjátok és fogadjátok be a Tudást szívvel-lélekkel, hogy utatokat tudatosan járhassátok.

 
Üdvözlet néktek a Tudás birodalmából
 
Loanly szóltam
 
 
Pusztai Orsolya
Kristálycsakra

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés