light circle

2024 – Faltól-falig

A váratlan változások éve

 

Minden évben immár csaknem 20 éve az újév kezdete előtt szellemi útmutatást kérek az előttünk álló év eseményeiről, tanulnivalóiról, fejlődési lehetőségeiről.

 

A kapott információkat több csatornán keresztül ellenőrzöm, hiszen minden egóval rendelkező emberi lénynek, lehetnek olyan mintái, amivel esetleg félreértelmezi a kapott információkat. Ezért Számmisztikusként a számok útmutatásaihoz, Karmaasztrológusként a bolygók és a csillagok tanító erejéhez, Tarot szimbólumolvasóként a kártyák bölcsességéhez, és szellemi médiumként az Akashá-ban lévő információkhoz fordulok. Ezeket összeolvasva és egyeztetve írom most le nektek a 2024-es év útmutatásait. Megpróbálom nem elrendelésenként, hanem inkább összefoglalva, irányelv-szerűen átadni az információkat.

Ki - ki értse szíve szerint...

 

Amit előzetesen elmondanék az, hogy nagyon mozgalmas év lesz. Az írásomnak azt a címet adtam, hogy „faltól- falig”. Ez azt jelenti, hogy az események teljesen elvisznek a határainkig gondolatilag, érzelmileg és cselekedetileg is. Koppanásig… Kicsit úgy jellemezhetném, hogy kapkodjuk majd a fejünket... lesz meglepetés és hirtelen változás bőven.

 

Akkor kezdjük a számokkal.

2024. sok mindent tartogat, hiszen van benne két 2-es, van benne 0, és van benne egy 4-es. Ezek a számok külön-külön is értelmezhető minőségi információk, és összeolvasva, mint 8-as ugyancsak útmutatást adnak nekünk.

Kezdjük a 2-es számmal.

Ez a legerőteljesebb női minőség, a Hold és a víz elem száma. Jelenti az érzékenységet, érzékiséget, intuíciót, női-, szeretetteljes elfogadást, befogadást, azt a várakozó-, passzív erőt, mely figyel, türelmes, és képes kapcsolódni mindennel és mindenkivel. Amióta a 2000-es éveket írjuk ez a női erő indítja el mindig az évet, ezért annyira erős most az intuíció bennünk. Egy ideje már, a 2020-as évek eleje óta ez duplán érzékelhető bennünk, és a két 2-es közötti nulla, ami a számokban egy erőteljes, felfokozott minőséggel bír, ezt még meg is erősíti. Ezért a 2 0 2 az érzelmi intelligenciánk, az érzelmi döntéshozatalunk, az érzelmi értékítélő rendszerünk szimbóluma. Feladatunk az, hogy egyensúlyba hozzuk a bennünk működő érzelmi energiát a tudatunk bölcsességével, és az emberi személyiségükkel is.

 

A 4-es szám a Föld száma.

Jelenti a stabilitást, a családot, az összefogást, a munkát, a kitartást, a világ négy sarkát, a biztonságot, és a négy ősi elemet, ami ebben az évben nagyon erőteljesen hangol majd minket. Az elemek azért nagyon fontosak, mert nem csak a fizikai környezetünkben, az energiavilágban találhatóak, hanem személyiségünk építőkövei is, ezért akiben nincs kiegyensúlyozva a 4 elem, a személyisége sem tud kiegyensúlyozottan működni. Hogyan is hat ránk ez a 4 elem?

 

Röviden:

A föld a kitartásunk, az állhatatosságunk, az elköteleződésünk, az önbizalmunk. Általa érezzük magunkat biztonságban, két lábbal a földön. Nélküle nem tudunk jól „beleállni a dolgokba”.

 

A víz az érzelmi jelenlétünk, az érzelmi kifejeződés lehetősége, a kapcsolatrendszerünk irányítója, az intuíciónk működtetője. Általa érezzük azt, amit se nem láthatunk, se nem hallhatunk.

 

A tűz elem adja a lendületet, a hajtóanyagot, az inspirációt, az ötleteket, a lelkesedést, azt, hogy képesek legyünk bízni abban, hogy amit elképzelünk azt meg is tudjuk valósítani.

 

A levegő elem bennünk a rugalmasság, a spontaneitás, a változások elfogadásának és megélésének támogató ereje és a megbocsájtás képességének segítője.

 

 

Ha ez a 4 őselem bennünk jól működik, ők a pillérek, melyek személyiségünk alapját adják, megtartanak minket egyensúlyban és harmóniában. A feladatok így sokkal könnyebben elvégezhetőek, érezzük hozzá a lelki, és testi erőt is.

Így a számok ereje előre jelzi az érzelmi hullámzást, annak tartós és erős jelenlétét, azt a célt, hogy az érzelmeink határainak felismerése és esetleges megváltoztatása okán egy új stabilitást, élet-harmóniát legyünk képesek megteremteni magunknak.

 

Elérkeztünk a számok esszenciájához, ami ebben az évben a 8-as.

A 8 a Mars száma, erőt, energiát, lendületet, cselekvési esszenciát ad mindenkinek. Ez a lendület azonban egy olyan erő, melynek az irányultságát mi magunk adjuk meg, attól függően, hogy milyen érzelmek és gondolatok munkálkodnak bennünk. Akikben pozitívak, pozitív lendületet kap, akiben negatívak, az azt erősíti.

8 ereje az ösztön, életerő, hatalom, siker, pénz- gazdagság. Ez azt jelenti, hogy ebben az évben, ha teszünk érte, sokkal könnyebben érjük el a sikereket, mint korábban. Ugyanakkor az éremnek két oldala van. A nyolcas az ego, harc, az uralkodás, az önkény és a gőg száma is, így, ha rosszul használjuk, építés helyett pusztítunk vele.

 

Most is rajtunk áll:  2024-ben hatalmas erőt kapunk, mihez kezdünk vele, mire fordítjuk?

 

number 8 PNG transparent image download, size: 1280x1280px

 

Ha leírjuk a nyolcas számot azt látjuk, hogy szimbólumként 2 köre van. Az egyik az ég felé - mint fej, a másik a föld felé - mint test mutat. Középen, ahol a vonalak találkoznak a horizont, a középpont van, ezért a nyolcas szám egyszerre összeköti és el is választja eget és földet. Ha képesek vagyunk a szellemi és a fizikai erőnket kiegyensúlyozni, akkor ez élet-kerékként elkezd forogni, és hajtja előre a szekerüket. Ilyenkor a nyolcasból egy forgó kerék (propeller) lesz ami a hajtóerőt adja. Ehhez viszont arra van szükségünk, hogy a gondolati-, érzelmi-, és akarati energiáinkat összehangoljuk, és tudatos cselekvéssé alakítsuk.

 

Tarot iskola – Az Erő – VIII. | EZO.TV

 

 

Ha a Tarot szimbólumokat hívjuk segítségül, az általam használt rendszerben, a VIII-as az Erő lapja.

 

Azért írtam, hogy az általam használt rendszerben, mert vannak olyan Tarot iskolák, ahol a VIII-as Nagy Arkánum laphoz az Igazság kártyája tartozik. Én úgy vélem, hogy nincs nagy különbség, és ha megnézzük ez a két lap szinte egy és ugyanaz. Miért?

Mert az igazi erő az isteni igazság felismerésében és követésében van. Az igazság tudása pedig megerősít, és lelkiekben felvértez minket. Most én mégis az Erő lapjáról mondanék néhány szót. Ha a Raider rendszer VIII-as lapját megnézitek, egy fehér ruhába öltözött fiatal hölgy tartja a kezében egy oroszlán fejét, és nyitja ki gyengéden a száját. A lap szimbóluma megmutatja, hogy az igazi erő nem az izmokban rejtezik, hanem a szellemi hatalomban. Az Erő lapja az I-es kártya, a Mágus rokona. A Mágus a 4 őselem erejében dolgozik, aminek az esszenciáját az Erő lap hordozza. A Mágus lehívja a 4 ősi elemet, összegyúrja, a tudatos Erő pedig felhasználja és teremt vele. Az Erő lapjának legmélyebb szimbóluma a belső mély harmónia. Ezt az életerőt, bátorságot és szenvedélyt használhatjuk fel, hogy legyőzzük az állati ösztöneinket, és felülemelkedjünk a hitrendszereink félelmein. Szelíd törődéssel sokkal többre megyünk, mint agresszív támadó erővel. Az Őserő mindig teremtő alapminőség. Ugyanakkor ez az erőtartalék az, ami az elfojtások felszabadítása okán keletkezik bennünk, így mély szembenézésre szólít minket. Saját árnyékunk, eldugott és letagadott tudattartalmaink és tulajdonságaink várnak felismerésre bennünk. Érzelmi és mentális egyensúlyunkat csak akkor tudjuk helyreállítani, ha szembenézünk az árnyékoldalunkkal, bátran elköteleződünk magunk, és a fejlődésünk mellett, mert ez tesz minket igazán erőssé. 2024-ben úgy kaphatjuk vissza a teremtő erőnket, ha elfogadjuk az erősségeinket és felismerjük a fejleszteni valóinkat. Így jutunk erőforrásokhoz és ismerjük fel magunkban Istenemberségünket.

 

A 8-as szám okán írtam, hogy az a Marshoz tartozik mint esszencia, így ennek a teremtő erőnek, energiának és lendületnek, de ugyanakkor agresszív ösztön-nézeteknek is helye lesz a bolygó számrezgése okán az évben. Ugyanakkor asztrológiailag 2024 a Naphoz tartozik. A Nap a világosság, fény, rálátás, tudatos cselekvés és önirányítás. A Nap ereje aktivitás, a feltétlen szeretet megélésének lehetősége, melegség, sugárzás, méltóság, bátorság, öntudat ébredés. Ő a vezér, ő minden középpontja, az életet és fényt adó tudatosság. Őseink Nap-atyát a Krisztustudat ragyogásaként tisztelték, és belőle a végtelen isteni jóság és könyörület áradását fogadták. Ugyanakkor itt is van egy árnyoldal, ami elvakíthat minket, ha nagyon direkten nézünk bele. Ez a gőg, az önteltség, a hatalomra éhes zsarnoki erő. A Nap által lehetünk bölcs uralkodók, vagy lehetünk zsarnokok diktátorok az életünkben.

 

Végül nézzük meg egy kicsit energetikailag ezt az évet.

 

Nagyon erős hatások várhatóak mind bennünk, mind pedig a környezetünkben. Tudod: faltól-falig! Az emberi energia-mátrixban a 4 alsó testet (a fizikai test és az alsó 3 aura réteg) dolgozza meg nagyon az évben érkező hangoló-energia. Ugyanakkor a környezetünkben is hatalmas változások lesznek, és nemcsak kicsiben, hanem nagyban is. Sok rendszer átalakul, lesznek amik eltűnnek és újak jönnek. Ez a gazdasági- pénzügyi és egyéb ágazati szektorokra is vonatkozik. Földanya is megrázza magát, ezért természeti jelenségekben sem leszünk szűkében. Az év folyamán az aurarétegeink újraolvasása történik, ami azt jelenti, hogy az információkat szellemük feldolgozza és új minőségeket állít be az energia-mátrixban. Ehhez minden hónapban egy fénytesthangolás tartozik, ami nem csak tisztítja, de meg is erősíti az energiarendszerünket. Miközben a hangolású folynak és az átírások folyamatban vannak, sokkal érzékenyebbek leszünk a körülöttünk lévő energiákra, ezért azt javaslom, idén erősítsük meg az energia védelmünket.

 

Aki szívesen kapcsolódna hozzánk, és a havi energiahangolás meditációkhoz, személyes tanítással várom minden hónap 2. keddjén a Kristálycsakra Központban. A kiírást megtaláljátok a honlapon és a Facebook oldalamon is. Jelentkezés emailben.

 

Amennyiben meghallgatnád a 2024-es évről szóló bővebb tanításomat, és a hozzátartozó meditációt, a hangfelvétel nálam személyes Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. útján elérhető.

 

Kívánok áldott 2024-es évet!

 

Pusztai Orsolya – lélekgyógyász

 

www.kristalycsakra.hu

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés