Soul Perspective 

2021. Június – Önfelvállaló szeretet

A hónap mantrája:

TISZTA SZERETETKÉNT RAGYOG MOST A FÉNYEM

BÜSZKÉN ELFOGADOM BENNEM MINDEN ÉNEM!

 

 

Az elmúlt években fokozatosan, lépésről lépésre készítettek elő bennünket erre az időszakra, melyben most vagyunk. Tudati, érzelmi és cselekedeti erőink hangolásával az emelkedés újabb és újabb fokozataiba vezettek be minket. Néha finoman, néha erősebben, de mindig tudatosságunknak és kollektív energia-mitáinknak megfelelően.

Szellemi segítőink és tanítómestereink szellemünkkel együtt az isteni terv sors-kódjait hangolták tudatunkba, és alakították vele fejlődésünket. Lehet, hogy néha emberként csak úgy kapkodtuk a fejünket ide-oda, de magasabb aspektusból önmagunkra letekintve tudjuk, mindez minket szolgál és az isteni Teremtés áramában segít tovább minket.

Ezért itt az idő, hogy abbahagyjuk a siránkozást, és panaszkodások helyett tegyünk önmagunkért és ezzel kollektíven mindenkiért.

A most következő időszak előhívja, de ha nem engedjük, finoman kikényszeríti belőlünk ezeket a cselekedeteket.

Június napjai hatalmas energetikai változásokat indítanak el, hiszen félidőben járunk. Ezeket a változásokat az év elejétől egyre erőteljesebb hangolások készítették elő.

Június (és július is) éppen ezért nem csak érezhetően, hanem már láthatóan is megmutatja a lényeget: tudod-e ki vagy és mit akarsz tisztán a szíved által?

 

Megpróbáló helyzetek várhatóak, globálisan is, de nincs mitől félned. Ne feledd vállaltad mindazt, amit most átélsz.

Szellemed ismeri mindennek az elejét és a végét, nincs miért izgulnia…

Lelked begyakorolta életed minden helyzetét, ismeri földi utadat, ő biztos léptekkel vezet téged, ha hagyod...

Földi embered van ebből a nézetből kicsit hátrányosabb helyzetben, az ego korlátolt látásmódja miatt, de minden vélt hátrányt előnnyé tudsz fordítani, csak olyanoktól kell segítséget kérni, akik a „magasabb szempontok” ismerői. Hozzájuk nem kell messzire utaznod, csak magadba belépned, és ott megszólítanod belső bölcsességedet, szellemi önvalódat.

Nincs mese, lépned neked, az embernek kell! Ideje felismerned mindennek te magad vagy a kulcsa, és az ajtaja is. Lényed minden aspektusa Önvalód, Önmagad, TE VAGY!

Személyiséged, földi emberedet, ezért el kell kezdened tanítani, fejleszteni és Egy-én-is-ég-gé, Istenemberré érlelni!

Mindig van segítség, sosem hagynak egyedül. Számtalan angyali és mesteri lény közreműködik ebben a folyamatban. Neked csak kérned, hinned és engedned kell, hogy minden úgy történjen, ahogyan neked a legjobb!

Ehhez azonban először el kell fogadnod magad, minden szinteden, és hűen végig kell csinálnod ezt a fejlődési folyamatot, melynek a végén már nemcsak felülről lefelé, vagy alulról fölfelé, hanem az Egység szemével Mindenből - Mindenre te tekintesz.

Így tanulunk meg hűnek lenni Magunkhoz, ezáltal Istenhez.

 

jj

 

Ebben a hónapban érkező energiák segítenek, hogy átértékeljük viszonyulásunkat fizikai környezetünkhöz, vágyainkhoz, a helyhez és az időhöz is. Ez az elmúlt másfél év pontosan ezt volt hivatott megmutatni. A teremtésben semmi sincs „véletlenül”, nekünk a megértés által szükséges ezt elfogadnunk. Az, hogy az egyes helyzeteket aztán mire használjuk fel, hogyan tanulunk és fejlődünk általa, az már rajtunk múlik.

Ha leragadunk a megosztottság és a saját igazunk bizonygatásának mezsgyéjén, sosem jutunk el az Egység Országába. A megszokások, a komfortzónából való kilépés képtelensége, elfojtják a kreativitást, és becsukják a megismerés kapuit. Ezzel a nekünk átadott, belénk kondicionált igazságok végrehajtóivá válunk, isteni teremtők helyett.

Ne féljünk visszanézni és felismerni egy-egy döntésünk következményét, de ne süllyedjünk bele az emlékbe rosszallással, vagy önigazolást keresve. Amennyiben felismerjük az akkori történés minket tanító erejét, lezártságát és megértjük, itt a most-ban már nincs hozzá közünk, képesek leszünk elengedni az azzal összekötő energetikai kötelet. Nem kell minősítés, magyarázkodás, csak szeretetteljes elfogadás. Most ez vagyok, az akkori most-ban az voltam. Hogyan is gondolnám ugyanazt, ha akkor nem így történik… ez az igazság.

Te mindig te vagy, ahogy mindenki az, ami: Létező. Ez a létezés az, ami számít, és ez a létezés idő nélküli és igaz. Ha kilépsz a magadra kényszerített vagy elvárt szerepből, először csak gondolatban és érzésben, megértheted. Nincs jövő, ahogy múlt sincs MOST nélkül!

A szellemi tanítások szerint, ennek az évnek a hatodik hónapja az Odaadás energiáiban tanít és tudatosít bennünket. Képes vagy-e önvalód teljességével benne lenni minden pillanatban? Mi akadályoz meg még a tisztánlátásban magaddal kapcsolatban? Önmegvalósításod addig nem történhet meg teljesen, míg önmagadon át nem tudsz hű lenni lényedhez, a létezés alapjához: isteni eredetedhez.

Be kell bizonyítanod önmagadnak (nem másnak vagy Istennek), hogy teljesen átadtad magad a Szeretetben való létezés felismerésének. Amit elképelsz, e nélkül nem válhat valóra benned, mert kétségek ébredhetnek. Meg kell valósítanod a teljes odaadást Önvalód felé. Ez azt jelenti, hogy elengeded az emberi ragaszkodást mindenhez, ami minősít téged, azaz elengeded emberi önmagad illúzióját.

Ehhez van egy egyszerű mantra, mely az elején az egódat felháborítja (az jó, mert teljes figyelmével a jelenben van)… de a lelkeddel összekapcsol: Nem a magamé vagyok, Istené vagyok!

Ezzel fogadtad el teljesen Önmagad, hiszen Istennel eggyé váltál hitedben.

Június elején egy pár napos „beérlelő” szakasz segít, hogy ráhangoljon minket arra, hogy minden kétségünket és fenntartásunkat elengedve átadjuk magunkat tiszta önvalónk Isteni fényének! Ez a pár nap nagyon intenzív érzelmi hullámzást indít el bennünk… hogy mint az óceán a szemetet, mi is kidobjuk magunkból az ellenállásokat.

 

1355 Diseño sin título 23

 

A hónap energiája: az isteni HŰSÉG FELISMERÉSE önmagunkon át, mert ez kapcsol össze a Teljességgel.

Itt a Földön az vagy, amit önmagadról gondolsz, aminek önmagadat tartod.

Ki tudja rólad a valódi igazságot?

Emberként mindenki a sajátját látja bele a másikba, így mindenki csak azt látja amit hisz, de ha te nem hazudsz tovább önmagadnak, nem akarsz többé belelátni magadba emberi igazságokat, te megértheted ebben a felismerésben: ki is vagy te valójában.

Amint elvárások és illúziók nélkül felismered Önmagad, elfogadod létezésed igazságát (vagyok), hű leszel Önmagadhoz, így isteni Valóságodhoz.

Testünk isteni tudatosságunk kivetülése a mostani, emberi világunkban. Magától nem működik, csak a szellem vezérlése, a lélek éltető fénye tartja a Létezésben.

Ezt a Rend-szert a Gondolat isteni törvénye vezérli és az érzelmek lelki esszenciája tartja össze.

Ha tudatosan be szeretnénk lépni és rácsatlakozni az isteni REND-szerre, ismernünk kell a belépési kódokat.

 

Ez a csatlakozási-kód háromszintű és egy tudatos kérdés kapcsolja be.

  1. Van egy az emberünk tudatában, a testi szinten: Ki vagyok én?
  1. Ez nyitja a következőt, a lelki szinten: Miként ismerek Önmagamra?
  1. Innen pedig már a szellemi kódok tartományaiba léphetünk: Mit kell tennem azért, hogy ez a Tudatosság vezessen?

 

Minden egyes kód egy dimenzionális kaput nyit meg bennünk, ami egyesíti a hármasságot.

Így hozod le a gondolat erejét, az érzelmi töltet által a fizikai cselekvés dimenzióiba.

Az első kapunyitásnál az ember szólítja meg a szellemet, mikor ÉN-ségére (szellemi Önvalójára, felső ÉNjére) kérdez rá.

Majd következik a magasabb kapu, ahol a lélek kapcsolja össze emberünket és szellemünket a keresésben és felismerésben.

Végül, a harmadik kapu feltárulásakor a szellem hajol le az emberünkig, hogy tudatosságával irányítsa az alacsonyabb rezgésszintű elmét, hogy megcselekedje azt, ami szolgálja e hármasságot.

Mikor a tudatunkban mindhárom kapu nyitva, testünk, lelkünk és szellemük energiái össze tudnak kapcsolódni az isteni fényben és harmóniában.

Ezt egy mantrával is elősegíthetjük.

Mondogasd folyamatosan, míg azt nem érzed, hogy összekötődött benned Föld és Ég: SZERETEM A TESTEM, SZERETEM A LELKEM, SZERETEM A SZELLEMEM!

Akármilyen emlék, érzés vagy gondolat is ötlik fel benned a hónap során, nem véletlenül történik. Azért tárja eléd lelked a létezésed mélységeit, hogy megértsd önvalód.

Hogy az igazság fényében pillantsd meg magad és ne mások rád vetülő árnyjátékának higgy!

 

Nincs miért szégyenkezned vagy szomorkodnod. Minden felismerés közelebb visz a tiszta isteni igazsághoz: Fény vagy! Az árnyékot csak te teremted magad köré, éppen ezért csak te szüntetheted meg.

 

Hogyan? Szembenézéssel, felismeréssel, elfogadással és elengedéssel. Így emelkedhetsz felül és tisztulsz meg a Szeretet erejében.

 

A Hűség nem azt jelenti, hogy csak kimondunk valamit, mert meg is kell éreznünk annak tiszta valóságát Magunkban.

A Hűség nem azt jelenti, hogy csak érzünk valamit, mert úgy is kell cselekednünk, hogy kinyilvánítsuk e belső igazságot.

A Hűség nem azt jelenti, hogy csak automatikusan teszünk valamit, azt át is kell itatnunk a teremtő gondolattal.

 

Így válik bennünk eggyé Minden és tárul feli igaz Önvalónk. Így dönthetünk az Igazság ismeretében hűen Önmagunkhoz.

Emeld hát fel a fejed, tekints bizakodóan az életre és engedd, hogy végre Magad gondolkodj, érezz és cselekedj szíved szerint, ahogyan neked jó…

 

m15

 

Az év elején kirakott előrejelzés szerint, június hónap energiáit a XV. számú Nagy Arkánum lap, az Ördög szimbóluma segíti.

Erre a szóra sokan ráncolják a homlokukat… hogyan is segíthetne?

Lássuk hát, milyen tanítást is adhat nekünk?

A Tarot Nagy Arkánumai közül természetének megfelelően az Ördög a legnehezebben megfogható szimbólum, egyrészt mert a kollektív tudatban elutasítás és félelem kapcsolódik hozzá (köszönhetően a dogmatikus egyházi tanoknak is), másrészt mert mindenki számára más arcát mutatja, az egyénben elnyomott árnyék-énje szerint.

 

A kártya szimbóluma rámutat a világunkban lévő függőségekre (pl. szolgaiság), mértéktelenségre (pl. élményhajszolás), az akaratnélküliségre (pl. robot üzemmód), a jószándék kudarcára (pl. megalkuvás), valamint a meggyőződésünkkel szöges ellentétben álló cselekedetekre is (pl. megosztottság).

Az Ördög tükör, a fekete tükör. Minden árnyoldalát mutatja, hiszen ahol van fény, ott árnyék is akad… Ezért is félünk tőle, mert kendőzetlenül az arcunkba nyomja azt, amit el akarunk rejteni, vagy letagadunk.

Ő a kísértő, aki természetesen legtöbbször vonzó formában jelenik meg. De mit is kísért? Hát csakis azt, ami bennünk már elbújva, de ott van. Azt ígéri amire vágyunk, és tudja, hogy ezért a vágyunkért mi bűnösnek érezzük magunkat. Ő átlát az álcáinkon…

Ez az időszak egyébként is az álarcokról szól… bár felvettük, majd levettük a kényszer-maszkot, de mi van az emberi maszkjainkkal? Le tudjuk-e venni a szerep azonosulásainkat? Vagy továbbra is álarcokat gyártunk? Bebújunk valami, valaki mögé és letagadjuk a felelősségünket?

 

Most pengeélen táncolunk… a kártya azt mutatja, hogy a tűzzel játszunk, és pokolian(!) oda kell figyelnünk, nehogy megégessük magunkat. Mélyebb értelmezési szinten azt jelenti, hogy ebben az időszakban saját árnyékos oldalunkkal kell szembenéznünk… muszáj!

Ha most nem eszmélünk és a dolgokban jóérzés nélkül túl messzire megyünk, a végén már csak azok a kényszerek mozgatnak majd minket, amitől hasznot remélünk. Egoisták leszünk, magunkba zárkózunk, életünk pedig nem szól majd másról, mint az anyagi javak és a testi örömök hajszolásáról és saját igazságaink bizonygatásáról és mások irányításáról (a pandámiás helyzet óta folyamatos érzelmi zsarolásnak van kitéve mindenki a társadalmi nyomás, a tömegmédia programozása és az egyéni elvárások okán).

Minden embernek van napos és árnyékos oldala is, ezért univerzális az Ördög fogalma, hiszen minden emberben ott van, mindannyiunkban megtalálható isteni Énünk mellett. Amikor a dualitás tanítását vállaltuk, szimbolikusan mi magunk döntöttünk a bilincs mellett (emberi korlátok), így meg is kaptuk azt. Ha megtanuljuk vállalni a tetteinkért a következményeket, idővel eljuthatunk a szabadságig, felszabadulhatunk az „ördögi rabszolgaság” alól. Szabaduljunk meg mindentől, ami visszafog bennünket, és önpusztító mechanizmusainkat gerjeszti! Inkább nézzünk szembe negatív tulajdonságainkkal, és ismerjük fel saját döntési jogkörünket és felelősségünket, mit is szeretnénk?

A felismerés felszabadító erejében pedig éljünk döntési jogunkkal és legyünk azok, akik igazából vagyunk, létezők a fényben, emberek a Földön!

 

Áldott Önfelvállalást!

 

Pusztai Orsolya – lélekmentor

 

www.kristalycsakra.hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés