ODB 150818

2021. Május – A belső Igazság felismerése

A hónap mantrája:

ISTEN IGAZSÁGA RAGYOG A LELKEMBEN

ÖRÖK SZERETETE VÉD AZ ÉLETEMBEN!

 

Az év ötödik hónapja nagy erőkkel és átalakító energiákkal érkezik hozzánk. Az 5 az istenember, a mikrokozmosz száma.

 

Éppen ezért olyan hangolásokra és tudatosodást elősegítő változásokra számíthatunk, melyek elindítanak bennünk egy visszafordíthatatlan folyamatot, Önmagunk beteljesülésének útján.

Egyfajta dinamizmus lesz úrrá belső erőinken és teremtő potenciáljaink megmutatkoznak.

Éppen ezért nagyon figyelj minden gondolatodra és érzésedre, mert ezzel előhívod és létezésbe szólítod vágyaidat.

Az ember az idők folyamán elfelejtette, hogy Isten teremtő potenciáljával rendelkezik, így a felelősség is az övé. Hajlamossá váltunk mindent azokra a körülményekre fogni, amit valójában mi magunk teremtettünk. Mumust kiáltunk, hogy hibáztathassunk, hogy a felelősséget lerázhassuk magunkról, így az ego azt mondhassa: én nem vagyok hibás!

De itt az idő, hogy magunkba nézzünk.

 

 spiritual counselling and healing for soul connections

 

Akár tudjuk, akár nem, akár tagadjuk akár nem, a bennünk élő isteni teremtő erő akkor is működik, ha nem tudunk róla. Éppen ezért sokszor döbbenten állunk egy-egy szituáció előtt, miként is jöhetett ez létre velem? Hát úgy, hogy a gondolatainkban már megteremtettük, érzéseinkkel megtámogattuk, erőnkkel megvalósulásba hívtuk (sokszor tudatlanul).

Ezért kell most már odafigyelnünk önmagunkra és tudatosan, szívből irányítanunk ezeket az erőket magunkban. Minden bennünk lezajló dolognak, és minden ezáltal megmutatkozó külső eseménynek, mi vagyunk a gazdái, éppen ezért a felelősség is a miénk. Ezt el is fogadjuk mindaddig, míg rendben mennek a dolgaink. Amint valami nem úgy történik, ahogy vártuk, máris összedőlnek az ideológiáink, és kétségbeesve kapaszkodót (sokszor bűnbakot) keresünk. Igen, így működik a földi ember…

De ne felejtsd el, te Istenhez tartozol! Azért vagy itt, hogy ezt felismerd, és Istenadta jogodon megéld!

Amint ezt elfogadod, újra magadhoz veszed teremtő felelősséged, Istenemberséged útjára lépve, a tudatosság lépcsőin haladva végül megtalálod Önmagad!

 

Az átlényegülés korát éljük, most van az az időszak, amit a tanítványaimnak csak úgy emlegetek, hogy „felrázták a bilit”. Igen, ömlik ránk a tartalma… de mit is teszel, ha kakis leszel? Megmosakszol, tisztába teszed magad! Nem másokat kell szagolgatni, kritizálni, vagy fürdésre kényszeríteni, nekünk magunknak kell tisztára mosakodnunk! Lelkünket újra patyolattá varázsolnunk az Élet mágiájában!

Május hónap beavató energiája nagy lökést ad nekünk, hogy ezt megértsük.

Újabb és újabb tudatosodást segítő erőket és a fejlődésünket előmozdító lehetőségeket kapunk. Ha ÉL-ünk vele továbbléphetünk, ha nem, akkor várnunk kell egy újabb kegyelemre.

Ebben a hónapban egyfajta tudati mágia részesei lehetünk. Az alkimisták számára az ötödik elem, a quinta essentia, a mindent gyógyító orvosság, az elpusztíthatatlan valóság, a maradandó isteni ELV. Ez maga a Bölcsek Köve (sokan a Harry Potter filmekből ismerhetik😊).

Mindenkiben ott rejtezik, szíve egyik kamrájában (csücskében) ez a mágikus transzformátor, csak meg kell lelnünk.

Hogyan? Belső figyelemmel, belső utaink bejárásával. De mi van, ha eltévedünk? Nyugalom… belső bölcsességünk, hű vezetőnk nem hagy magunkra, csak kérnünk kell a segítségét.

Éppen ezért ebben a hónapban belső bölcsességünk kibontakoztatására törekedjünk.

 

s228235954263708970 p15 i2 w450

 

Meg kell találnunk a középpontunkat, hogy abból megerősödve tekinthessünk tiszta szemmel világunkra. Az irányokat is mindig a kiinduló pont határozza meg. A mi kiindulásunk pedig Önmagunk.

Csak azt kell eldöntenünk, hogy önmagunk melyik fokozatát vesszük alapul: az emberit, a lelkit, vagy a szellemit. (Ha már így kérdezik, nem lehetne mind a hármat?:))

A cél Önmagunk egyesítése, hogy az EGY tudatosságában kiteljesedünk.

Ebben segít az a beavatási gyakorlat, melyet 2010-ben adtak át nekem a Kristály-energiákban. Akkor aki végigment a kristálykapu beavatásokon, nagy lépést tett a tudatosodás útján Önmagában.

A Kegyelem ezért segít, hogy azóta minden májusban megismételhessünk ezen erők felvételét.

Most újra, egy újabb fokozaton haladhatunk végig ezen az úton és fogadhatjuk be, alakíthatjuk át isteni erőinket. Közben folyamatosan érkeznek hangoló és harmonizáló fények, hogy segítsék a bennünk zajló átalakulásokat.

A gyakorlatot itt találod.

 

 3e1df solar violet flame

 

Ez a hónap az Öntudatra ébredés egy fontos állomása, melyben meglátjuk, hogy saját igazságunk egyezik e az isteni alapelv EGY Igazságával.

 

Jézus tanítása szerint ez most a felismerések hónapja. Olyan igazságok jönnek felszínre az események kapcsán, melyeket eddig nem akartunk feltárni magunkban. Féltünk tőle, mit mutathat rólunk és világunkról. De ezek az elnyomott erők nem bántani, hanem segíteni akarnak a tiszta felismerésben. Ha valamit tagadunk, eltávolítjuk azt magunktól és nem tudunk vele mit kezdeni. De ha megvizsgáljuk a szeretet szemén át, akkor felismerhetjük, mi tartott eddig vissza minket a tudatos megértéstől. Istenember létünk e felismerések nélkül nem tud igaz önvalónkká válni. Az isteni Igazságot nem lehet elkendőzni többé se bennünk, se körülöttünk. Rajtunk áll, készek vagyunk-e szembenézni vele. Isteni erőink segítenek.

Nagy változások várhatóak ebben a hónapban minden téren. Emberünkben, érzelmeinkben, gondolatainkban és fizikai tereinkben, kapcsolatainkban is.

Most 3 hét áll rendelkezésre az erők felismerésére, de újra kapunk egy hosszú elő-, és utószakaszt, hogy beleszokjunk. Három fázisban ismerhetjük fel önmagunk igazságait és vehetjük magunkhoz tudatos erőnket, hogy saját magunk lehessünk előmozdítói a változásnak bennünk.

 

A hónap energiája: az ISTENI IGAZSÁG TISZTA ELFOGADÁSA életünkben (létünkben), mert ez az alapja a Szeretet Rendjének.

 

 m18

 

A 2020-as év végén megkértem a Tarot mestereket, adjanak útmutatást a szimbólumok erején át erre az évre, minden hónapra.

 

Május ereje a Nagy Arkánum XVIII. lapjában, a Hold szimbólumában mutatkozik meg.

A Holdat ősidők óta Istennőként tisztelik az emberek. Holdistennő megtanít bennünket a változásra és a ciklusokban rejlő fejlődési lehetőségekre. Ő maga a Lélek ereje, mely összekapcsol szellemit és emberit.

A Hold ereje a sötétségbe és az éjszakába, a lélek titokzatos világaiba kalauzol, megmutatva sejtéseinket, vágyainkat, álmainkat. A Hold erejében ugyanakkor benne van a Nap teremtő potenciálja, hiszen azt közvetíti számunkra. Az Ő arcán keresztül nyitott szemmel, egyenesen a Napba nézhetünk. Lelkünk által szellemünket látjuk!

A Hold a dualitás, a női erő… világos oldala a romantikus álmodozást, élénk fantáziát és erősen fejlett érzékenységet jelöli. A sötét oldala, a lélek mélységeit, félelmeinket, bizonytalanságunkat, rémálmainkat, sötét sejtéseinket jelképezi, a láthatatlan, megfoghatatlan dolgok keltette borzongást mutatja.

A Hold kártyáján az átváltozás jelképe látható, ahogy a farkas és a kutya a Holdat ugatják (a változás a tudatalatti gondolatokat, elnyomott érzések feldolgozását jelenti). Az átváltozást viszont csak akarattal és fegyelemmel érhetjük csak el. Ebben áll az élet alakításának képessége.

A kártyán látható két négylábú, a kutya és farkas azon képességeink szimbólumai, melyek révén mágikus és csodálatos dolgokat tudunk végrehajtani a világunkban. A farkas az ösztön, mely visz előre… a kutya az állhatatosság, hűség, mellyel kitartunk a változás útján. Együtt képesek csak vezetni minket a kanyargós úton… mely az élet próbáit, feladatait mutatja.

A Hold változékony arca hol több, hol pedig kevesebb fényt vetít ránk, mutatva, hogyan változnak az örömök és bánatok is utunk során. A mi feladatunk dönteni, felismerni, elfogadni, megérteni, ezáltal feldolgozni a múlt fájdalmait és veszteségeit – elfogadva életünk árnyoldalának tanításait. A Rák szimbóluma (mely zodiákusnak éppen a Hold az ura) arra tanít, hogy tekintsünk vissza, értékeljük a tapasztalatainkat és tanuljunk belőle. Ha így teszünk, nem követjük el újra azokat a hibákat (azaz nem haladunk hátrafelé), amelyek gátolják a fejlődésünket. Ha készen állunk önmagunkban a múlt tanításai és bölcsessége segítségével előre haladni, önismeretet gyakorolni, akkor az út mellett álló tornyok kaput nyitnak egy másik világba, igazi valóságunk otthonába.

A Hold az intuíció szimbóluma is, így ebben a hónapban fontos figyelnünk a megérzéseinkre, álmokban, meditációkban jövő útmutatásokra.

Kívánom mindannyiunknak, hogy segítsen minket a Tisztánlátás lelke minden felismerésben…

 

 

Áldással, Pusztai Orsolya - lélekmentor

www.kristalycsakra.hu

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés