are you feeling it we have now entered the lions gate portal and 8 celestial bodies are in retrograde 1024x612

2021. Február – Az érzelmek fénylő ereje

A hónap mantrája:

SZÍVBÉLI TEREMET MEGNYITOM A FÉNYNEK

LEGYEN TÁPLÁLÁSA MINDEN ÉRZŐ LÉNYNEK!

 

Az elmúlt években már elindult egy folyamat, mely a fénytestek tisztítását kezdte el bennünk. Sok felesleges érzelmi blokk szakadt fel és tudott eltávozni belőlünk. Most más dimenzióban, a lelkivilágunkban történnek meg az érzelmi gátak felszabadításai. A tiszta érzelmek ereje képes ledönteni félelmünk falait, melyek alacsonyan rezgő érzelmeket kondicionáltak bennünk.

2021. februárja érzelmi tisztulásunkat és újrahangolásunkat hivatott folytatni, ezért ebben az időszakban sokkal érzékenyebbek leszünk, és lelkünk a szeretet erejében intenzív érzésekkel rezonál majd. Olyan önkéntelen megnyilvánulások törhetnek elő belőlünk, amiket nem igazán tudunk elmével megérteni... és talán mi magunk is meglepődünk saját reagálásunkon.

 

De ne feledd: sose bántsd magad semmiért, hiszen minden érzésednek, gondolatodnak oka van. Ezt az okot feltárva megértheted, miért viselkedsz így vagy úgy egy adott helyzetben. Ez a megértés segít téged, hogy változtass, ha úgy tetszik…

Ami mindig a te választásod marad az az, hogy igazából TE döntöd el, hogyan akarod érezni magad!

Te döntöd el, hogyan reagálsz egy helyzetre, egy emberre, egy gesztusra… Mit vonatkoztatsz magadra és hogyan értékeled érzelmileg a szituációt. Haraggal vagy elfogadással? Szemlélőként vagy elszenvedőként?

Mi dönti el az érzelem pozitív vagy negatív jellegét? Mi magunk!

Az érzelmek egyrészt a lélek nyelvezetének kódjai (erről írtam is egy könyvet, érzelemkártyákkal kiegészítve), de ugyanakkor emberi elménk döntéseinek megnyilvánítói is. Rajtunk áll, melyik csatornára hangolódunk…

 

Minden érzelmi energiának töltése van, ezáltal elvesz vagy lead energiát.

A negatív érzelmek a mi energiánkból táplálkoznak, mi hozzuk létre őket, fenntartásukat mi biztosítjuk, belőlünk élnek (elvesznek). Mi vagyunk az érzelmi akkumulátorok, akikből táplálkoznak.

A pozitív érzelmek képesek hozzákapcsolódni az isteni energiák vonulataihoz, nem kell tőlünk energiát elvonniuk, sőt inkább táplálnak minket az Univerzum fényerői által (leadnak/átadnak számunkra energiát), hiszen az isteni frekvenciákon rezonálnak, abba kötnek bele minket is, azaz rákapcsolnak bennünket az isteni akkumulátorra, így erősítenek.

Érzelmi testünk rengeteg információt, érzelmi képet és programot tartalmaz. Ezek a képek az érkező impulzusok hatására rezonálni, éledni kezdenek és rezgésükkel érzelem létrehozására késztetnek bennünket agyunk által. Az emberi test így érez.

De létezik bennünk egy magasabb, szellemi frekvencián működő érzelmi rendszer is, ami isteni Szívünkön keresztül működik, úgymond kikerülve az elme befolyásoló hatását.

Most ennek a rendszernek a behangolása folyik…

 

soul2

 

Ahogyan a 2021-es évről szóló előzetesben szerepel, ez az időszak:

 

Az érzelmi erők hónapja, melyben megtanulhatunk isteni érzelmeink által vezérelten élni. Ezek olyan magasrendű energiákkal átitatott erények, melyeket fel kell fedeznünk önmagunkban. Ezek nem ragadnak le a földi ember érzelmi rezgéseinél, hanem kiemelnek bennünket erről a szintről, hogy tiszta felismeréseket tehessünk.

A hónap energiája: az ÉRZELMI TISZTASÁG ereje, mely felemel bennünket a megélés szellemi szintjeire.

 

Nem kell megijedni azonban, mert mindezek előhozzák belőlünk azokat a felismeréseket, melyek új szemléletmódhoz vezetnek bennünket...  és felismerjük az Egység Szeretetérzését.

Az érzelmi tisztaság csak akkor valósulhat meg bennünk, ha szívünk által magunkba fogadjuk és működni engedjük magunkban a tiszta isteni erényeket. Ezek az erények az érzelmeink által tudnak kapcsolódni hozzánk, mint vezérlő energiák.

Az isteni Igazság szívünkből szóló Fény. Ha ráhangolódunk felszabadító és tiszta érzésünk lesz, mert átvilágítja fizikai szívünk által befogadott elme-érzéseinket.

Az emberi szeretet érzése is ilyen kezdetben, de nem szívünkből, hanem elménkből árad, tanult sémák alapján.

Ha szívünk Fényével ezeket az elme-érzéseket átvilágítjuk, máris zavaros és visszatetsző lesz az energiájuk, mert azonnal feltárul bennük mindaz, ami hamis.

Most lehetőségünk van a tiszta választásra és érzelmi energiáink isteni Fényben való áthangolására.

Vezérlésünket Szív-szintünkre helyezve egy teljesen új érzelmi rendszert vehetünk használatba.

Ebben a hála érzésének megélése nagyban hozzájárul. A hálatelt szív imáját elmondva érezheted…

 

 1 soul or aura bruce rolff

 

A hálatelt szív imája

Mikor ezt az imát mondod, legyen a szíved tárva, mint egy hatalmas, csodálatos kapu!

 

Köszönöm Istenem mindazt, amit kaptam:

a fényt, a szeretetet, melyben fogantam.

Köszönöm mindazt, ami vagyok:

a te egyetlen fénylő csillagod.

 

Köszönöm Teremtőm, hogy mindezt megélhetem,

hogy a szeretet útján végre megérthetem:

egy vagyok teveled, ha téged befogadlak,

szívemben fényként mindig megtartalak.

 

Köszönöm minden napom, reggelem, estém neked,

köszönöm a családom és földi életem.

Köszönöm mindazt, amim van, hogy megérthetem:

a teremtést magamként megélhetem.

 

Köszönöm, hogy szívem vezet, ha hagyom,

köszönöm, minden tiszta érzésem és gondolatom.

Köszönöm, hogy egy lehetek a fényben teveled.

Vezess a szívemben s én követlek Istenem!

Köszönöm neked

 

 

 

Ahogy az év előrejelzésében írtam, kiraktam minden hónapra egy Tarot kártyát útmutatóul.

Február szimbóluma a Nagy Arkánum XVII. kártyája, a Csillag.

 

m17

 

A Csillag a remény fénysugara, amely felcsillan a sötétségben. Útmutató erő, vezérlő csillag.

A Csillag a bölcsesség és a mélyebb összefüggések felfedezésének kártyája is. Mutatja azokat a terveket, vágyakat, melyeknek már helyet adtunk magunkban, és velük pozitívan tekintünk a jövőbe. A lap az alázat és a vágyakért vállalt áldozathozatal felismerésére szólít fel, ami megszabadítja elménket a gőgös éretlenségétől. Ehhez bátran lépnünk kell a csillagunk után, vágyaink felé, mely valójában az életünkben a béke és az öröm időszaka.

 

Szimbólumai: A „meztelen igazság” istennője a víz mellett térdel, így itt az idő az alázattal teli lélekvizsgálatra! Így lehetőségünk van arra, hogy megoldjuk a feladatainkat, és érettebbé váljunk. Az istennő lábai a víz, a lélek és a föld, a test szimbólumait érintik (az istennő egyik lábával a vízen áll, arra a csodára utalva ezzel, ami akkor történik, amikor elérjük a belső megértés és megvilágosodás állapotát, és a lelkünkkel egyek vagyunk). A lélek és a test a valóságban két elkülöníthetetlen, kölcsönösen összefüggő világ. A vízen áramló körök az élet ciklikusságára figyelmeztetnek, arra, hogy minden életszakasznak megvan a maga jellegzetes feladata.

Az egyik korsót (Szent Grál: a tudat formája), amiből vizet önt, a vízbe (lelket az ősóceánba – összeolvadás) az istennő a jobb – azaz a tudatos – kezében tartja, jelezve ezzel, hogy mindig legyünk tudatában a körülöttünk zajló eseményeknek, és cselekedeteink mindig legyenek tudatosak.

A bal – tudatalatti – kezében tartott kancsóból folydogáló patak (mely a földdel kapcsolódik – testet ölt) pedig azt sugallja, hogy eljött a tudatos felismerés ideje. Itt az idő, hogy meghalljuk, meglássuk, megérezzük a döntéseink eredményét!

Az égen látható csillagok is fontos üzenetet tartogatnak. A hét kisebb csillag a csakrákat jelöli, a nagy pedig azt a szellemi vezérlő erőt, bölcseséget, melynek segítségével harmoniába hozhatjuk magunkat, és elérhetjük vágyainkat.

A Csillag tehát elsődlegesen a reményt, egy jobb, boldogabb jövőbe vetett hitet jelent. A hagyományos értelmezés a három védőkártya egyikének tekinti a Csillagot, mely örömteli sikert ígér. (A többit a Tarot tanfolyamon…)

 

Milyen rezonanciák várhatóak: 

 

A hónap folyamán egyfajta érzelmi behangolás történik… azt érezheted, hogy sokkal érzékenyebben reagálsz a szituációkra és jobban zavarnak bizonyos dolgok, pl. durvaság, igazságtalanság.  Ez azért van, mert érzelmi testedet olyan impulzusokkal telítik, mely megnyitja az eddig elzárt tereket benned, és hozzáférhetőbb leszel. Mindig tudatosítsd magadban, hogy te a Szeretet gyermeke vagy, Istenhez tartozol!

Először emberi szintünkön, elménken keresztül vezérelt érzelmi tisztítás és feladatmegoldás kezdődik. Emberi szívünkben lévő érzelemblokkok tisztulnak és jönnek felszínre gyermek és felnőttkorunkból. Lehet, hogy olyan személyek jutnak eszünkbe, akikről azt gondoltuk már mindent elrendeztünk velük. Használjuk a megbocsátás erejét és az áldás fényét, hogy elengedhessük a ragaszkodásokat és a sérelmeket.

Holdanya sokat segít minket felesleges érzelmeink elengedésében. Tedd bele Fényébe azokat az érzelmi dolgokat, melyekre már nincs szükséged és kérd meg Holdanyát vigye el fogyó arcával belőled. Érezd minden nappal egyre könnyebbnek magad, ahogyan a fogyó Hold megszabadít terheidtől…

Február folyamán a tudatban egy érzelmi kiértékelés történik, ami eléggé lefáraszthat téged. Érezheted, hogy semmihez sincs kedved és mintha lehangolt lennél. De ez csak az eltávozó energiák hiánya… töltsd fel a helyüket fénylő Szeretettel. Kérd a szellemi segítődet, jöjjön és hozza el neked Szíve Fénylő melegét. Ő beborít a Szeretet fénypalástjával téged. Engedd átragyogni magad…

A testi szintű tisztítások után a lelki hangolások ideje jön el. Lélekterünkben (asztráltest), mivel a lélek érzésekkel kommunikál velünk, nagyon sok ilyenfajta szennyeződést, blokkot tudunk felhalmozni válaszainkkal. Ezen a héten figyeljünk finom érzelmi rezdüléseinkre és minden velünk történő eseményben lássuk meg az érzelmi tisztulás lehetőségét. Figyeld meg, honnan táplálkozik az adott felmerülő érzelem belőled energiával? Az elmédből, vagy a Szívedből indult ki az impulzus? Tanult vagy szívvel megélt választ adsz egy-egy helyzetre? Ez a tudatos odafigyelés segít megértened önmagad és felfedezned érzelemvilágod alapjait… Hívd magad mellé a tiszta érzelem angyalait és a Szeretet Fényét kérd minden reggel Magadba, hogy segítsenek utadon.

Ezután a szellemi hangolások zárják a hónapot, ez a szellemi kód-beállítások időszaka. Érzelmi tereid szellemi behangolása folyik. A szellemi térben találhatók un. mesterkódok, melyek a tiszta érzelmi impulzusokat közvetítik az alacsonyabb rezgésű terek felé. Ezek a szellemi impulzusok az isteni fények érzelmekké alakítását segítik. Az Egység érzetből így válik Szeretet-érzés az emberben. A Teljességből –Megbocsátás, a Létezésből – Boldogság… Minden reggel nyisd meg energiateredet az isteni Fények hangoló erőinek és próbáld megérezni, ma milyen impulzusok töltődnek benned…

Február utolsó napján (álomban vagy meditációban) egy különleges ajándékot kapsz, egy Szívkristályt! Az a szellemi segítő hozza el neked és helyezi szívteredbe hajnalban, aki mindvégig segítette érzelmi tereid gyógyítását a hónap folyamán. Ez az erő segít neked, hogy folyamatosan tisztuljon érzelmi rendszered továbbra is…

 

Csodás és tiszta érzéseket!

Áldással, Pusztai Orsolya - lélekmentor

www.kristalycsakra.hu

 

hajo

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés