Secret of Love-web 1

Hiranus mester tanítása az érzelmekről

Ezt a tanítást meditációban kaptam attól az égi mestertől, ki segíti utamat és fejlődésemet. Ha nyitottak vagyunk a tanításokra és tiszta szívvel képesek vagyunk befogadni azokat, csodálatos dolgokat tudhatunk meg önmagunkról és a Világ működéséről...

Kellemes meditálást és tanulást nektek

Meditációmban egy csodálatos fényszobában találtam magam, ahová egy lágy erő emelt fel. Előttem állt a mester, kedvesen mosolyogva...

-          Miért vagyok itt, mester?
-          Tanulni vágysz, hát tanítalak.
-          Ma miről szól a tanítás?
-          Az érzelmekről.
-          Mik az érzelmek?
-          Isten gondolatai.
-          Nem igazán értem…

-          Mert földi szempontok alapján keresed benne az igazságot. Ha meg akarod érteni, ne így tedd! Isten gondolatai azok a minták, mik az első kiáradást követték. Ti úgy értitek meg: szeretet. Ez az az érzés, mi legközelebb visz ehhez. Ezek a szeretetminták kiáradtak, s tovább tagolódtak. Mindenben benne vannak, de ahogy a tagolódás egyre távolodott az Egytől, annál korlátozottabban tudott megnyilvánulni. Földi életetekben lelketek az, mi ezt a gondolat-szeretetmintát tartalmazza. Szíveteken át érzitek, de tudatotokba kerülve, testetek nyilvánítja ki. Ezért hiszitek, hogy az érzelmek testi eredetűek, kémiai reakciók. A test csak közvetítő, megnyilvánulási színtér. A szív az érzés otthona, mi a lélekből árad belé.

-          De ha minden érzés a szeretetből születik, hogy lehetnek negatívnak mondott érzések?

-          A rezgés a lényeg. Ez a tartalom. Magas rezgés emelkedettség, isteni tartalom. Alacsony rezgés, anyagbamerülés, fizikai tartalom. Minden érzés, mi szívedbe árad, jó. Magas rezgésű, isteni tartalmú. Képzeld el szellemed, mely Atyánk közelében, az Ő szeretetében rezeg. Azt a pozitív rezgést továbbítja lefelé hatalmas lelkednek, s a Nagylélek, mi számtalan kisebbel van kapcsolatban, sugározza ezt tovább. Míg lelked, mi most földi utad járja, fenntartja e kapcsolatot égi lelkeddel, (s aranyszállal) összeköttetésben áll vele, ez a szeretetenergia folyamatosan áramlik szívedbe, s szíveden át megnyilvánulva testedbe is. Ha ez a csatorna valahol megszakad, s a szív bezárul, nincs mi a rezgést fönntartsa, s az anyag lehúz. Tested alacsonyabb rezgésszáma, mit környezete által nyer, lecsökkenti szívedből jövő érzéseid rezgésszámát is, mikor megnyilvánulnak. Így keletkeznek a (negatív) alacsony rezgésszámú érzések. Akkor, ha elzárod magad az égi csatornádtól, s nincs mi rezgésszámod emelje, akkor a tiszta érzelmek nem jutnak ki szívedből akadálytalanul, hanem elvesztik ragyogásukat az anyagban. Míg így tudatodon és testeden át kinyilvánulnak, veszítenek erejükből, fényükből, rezgésükből, mert átveszik azt, mi testedből árad. Ezért fontos, hogy tested rezgésszámát is emeld!
Ezt kezdheted lelkedtől, vagy a fizikai síkról. Ha lelkedtől kezded, fontos a tisztulás, a kapcsolat. A csatornát meg kell nyitni, mi égi lelkeddel összeköt, hogy a szeretet akadálytalanul áramolhasson szívedbe. Ezt imával tedd! Ez a szeretet fog belülről átvilágítani, s megtisztítani, ha hagyod és kéred. Ha testeddel kezded, úgy is jó, csak lassabb. Rezgésszámát emelheted ételekkel, italokkal, mozgással és a szeretet szívedben való megtalálásával. Ha odafigyelsz szíved szavára, s mindent mi körülvesz, megpróbálsz szeretettel látni, az beindítja a folyamatot, mi emeli a rezgést, és megnyitja az égi csatornát.

Ezért tudd: minden érzés a szeretetből táplálkozik. Ha a csatorna tiszta, s a test nem húzza le, megnyilvánuláskor is szeretet marad, s szeretet mindaz, mi belőle fakad: Segítőkészség, Szerelem, Kedvesség, Önzetlenség, Hála, Boldogság, Áhítat, és még számtalan más megnyilvánulási forma. Ezért ne zárd be szívedet, mert rajta keresztül jön a Szeretet. Ha nem tud áramolni akadálytalanul tudatodba, s testedbe, akkor nyilvánul meg haragként, gyűlöletként, irigységként, rosszindulatként. A test szívja el rezgését. Így alakul át, s nyilvánul meg úgy, miről sosem gondolnád, hogy szeretetként indult! Csak te tudsz tenni ellene, csak te tudod mindet visszaváltoztatni szeretetté! Emeld fel őket újra igaz helyükre s ne hagyd, hogy az anyagba süllyedjenek. Nyitott szíveden engedd át őket, hogy lelked tisztaságából jöhessenek. Segítünk. Tiszta test – tiszta érzések – tiszta lélek. Légy akadálytalan vevő, tiszta közvetítő, Szeretet-megnyilvánító. Ezt tanítottam most neked!

-          Köszönöm mester.
 
 

Pusztai Orsolya

Kristálycsakra