motherearth31

A Föld-kapcsolatok tudatosítása és az energiák áramoltatása

  

A most zajló változások, tisztulások, elengedések és hangolások nagy jelentőségűek mind az emberiség, mind az egész Föld és univerzális tere szempontjából. Ez az esemény kihat egész Galaxisunkra és rajta keresztül a Teremtés-mátrix egészére.

 

Évről évre olyan átalakulások mennek végbe, melyek az Egység-be való tudatos tömörülést sürgetik. Csak egységes, összetartó tudattal és energiarendszerrel leszünk képesek az átlépésre. Csak a homogénen, bizonyos Fényfrekvencia határokon belül rezgő dolgok léphetnek át a Fénykapun, mely az ötödik dimenzió előszobája.

 Ehhez azonban le kell tennünk a minket ebben hátráltató energiákat. Ezek az energiák nagyon sokféleképpen nyilvánulnak meg. Gondolatok, érzések, hitrendszeri fogalmak, sőt bizonyos kapcsolatok formájában is. Nem léphetünk az útra nehéz, minket lehúzó teherrel, mert nagyon hamar elfáradnánk, és nem bírnánk azt végigjárni. Megrekednénk azon a ponton, hol erőnk (energiánk) elfogy. Ezért kell megtisztítanunk magunkat és kipakolnunk minden felesleges holmit a hátizsákunkból. Nincs szükség a nehéz súlyokra, lehúzó, megkötő, akadályozó dolgokra.

Helyette a Szeretet, a Hit és az Egység felemelő és segítő erői kellenek.

 

A leáradó energiák minden energiaterünket áthatják és ezáltal hatással vannak a bennünk működő rendszerekre. Ezek a hatások azonban alakítják környezetünket is. Így környezeti rendszerünk is folyamatosan fejlődik. Egyrészt az energiák direkt átadásával és szétáramlásával, másrészt a bennünk folyamatosan átalakuló és fejlődő energiarendszer kiáramló hatásai által. Nincsenek egymástól független dolgok. Ami környezetünkben változik, minket is megváltoztat, és ami bennünk alakul, az hatással van környezetünkre is.

Így minden, de minden változás bennünk is megtörténik, hiszen mi vetítjük ki magunkból környezetünket!

Tévedésben vagyunk, ha úgy gondolunk önmagunkra, embertársainkra, vagy környezetünk bármely szegmensére, hogy más, különb a többitől. Látszólag lehetnek eltérések, hiszen emberként végigjárjuk a felnövekvés és tapasztalás útját, és sok minden egyéb lélekemléket is magunkban hordozunk.

De ne felejtsük el, hogy ugyanabból a Fényből születtünk. A Teremtés Egy bizonyos szikrája hozta létre az Embert és ezt az Univerzumot is! Szellemi tudatunk EGY, mert az maga az Embertudat, isteni értelemben.

Ez az, ami számít, a Tudatosság. Ez építi fel az alrendszereket és teremti meg ezek változatosságait. Most léptünk bele abba a fázisba, és már benne vagyunk, mely fellebbenti ezeket a különbözőnek látszó képeket rólunk.

 Ezt úgy lehet megérteni, ha elképzeled, hogy egy olyan szobában vagy, melynek falai körben egységes üvegablakok. Ezen át süt be a Fény. A szoba a te Tudatosságod, a Külső Fény pedig az Isteni Tudat.

 

azsur

 

Igen ám, de az ablakokra mindenhol különböző képek vannak felragasztva, így teljesen beterítik a felületét. Ezek azok a Tudatosságodat eltakaró és befolyásoló képek, és gondolatok, melyet magadnak hiszel. Mivel a beáramló isteni Fény átvilágítva ezeket a rajzolt képeket rád vetíti őket, s te ezeket látod magadon, így magadnak képzeled és hiszed őket.  

De csak egy kis helyen kell megkapargatnod az üveget, hogy a tiszta Fény besüthessen, s feltátja hozzád érve igaz Valód.

Ekkor valami feléled Tudatosságodból benned, mert az isteni Tudat eltöltheti a tiédet és sürgeti a változást, akarja a tiszta Fényt!

Ezeket a képeket kell most letépned az üvegfalról, s hagynod, hogy feltáruljon isteni Léted, aki Vagy! Beárad az isteni Tudatosság Fénye és meglátod MAGAD!

Meg fogsz lepődni attól, amit felismersz. Azért mert most emberi elvárásokkal és elmével határozod meg önmagad. Ezért csapnak be a képek. De ha a Tudatosság Fénye felébred Benned, s átvilágítja Létezésed, rájössz, Te MAGA A TISZTA TUDAT VAGY!

S mivel ez a Tudat nem megosztható, mert mint maga Isten Létezik, rádöbbensz az igazságra:

és ezt most fogalmazd meg te MAGAD!

A fontos ebben a folyamatban az, hogy tudatos résztvevőiként mi magunk tárjuk fel Önmagunkról az igazságot. Ezért is szembesülünk olyan sok dologgal és tesszük le azt, amiről felismerjük, nem mi vagyunk, csak egy kép.

Így van ez Földanyánkkal is. Neki a mi róla alkotott képeinket kell ledobnia Magáról. Ő pontosan tudja kicsoda.

Nem neki kell bizonyítania felénk, nekünk kell felismernünk ŐT!

Azt, hogy Egyként érkeztünk, s nélküle nem lehetnénk azok, akik most itt vagyunk. Ő adja testünket a testéből, amit mi Tudatunkkal formálunk meg magunknak.

 Ő Anyánk, s mi saját anyánkat tagadjuk meg? 

Ezért van annyi szétszakadt család. A szülők tiszteletét felváltotta a mindenáron hajszolt érvényesülési vágy.

Hiába próbál Gaia Anyaként segíteni nekünk, ha mi szinte elzárjuk a felé vezető energia-csatornánkat, amin a szerető Föld-energia árad belénk.

A gyermek csak akkor lesz kiegyensúlyozott, boldog felnőtt, ha mindkét szülő szerető fényében és harmóniájában nő fel.

 

-earth-sky-

 

Minket két szülő nevel fel itt emberi létünkben Isten kegyelméből. Őket lélekként mi választottuk emberi anyánkként és apánkként.

De kaptunk még két gondoskodó szellemi nevelőt is, ők: NAP Apánk, és FÖLD Anyánk.

Apánk árasztja ránk a Fényt és ad erőt, Anyánk táplál minket és véd ölelő karjával.

Mikor köszönted meg nekik gondoskodásukat utoljára? Küldesz-e feléjük szeretetet és becsülöd, tiszteled-e őket?

(Ez minden szülődre, földi és szellemi szinten is érvényes.)

Nagy szükségünk van most a szüleinkre, hiszen hatalmas változás és feladat előtt állunk. Kihez megy a gyermek támogatásért, ha nem a szüleihez?

Szellemi anyánk és apánk pedig folyamatosan segítenek minket az energetikai átalakulásokban.

Isteni Fénytudatunk pedig mindig velünk, Bennünk van a Szeretet által.

A Tudatosság Fénye Szívünkben él. Ez maga a bennünk létező Istentudat (Atyánk).

Isteni Fénytudatunk befogadó, minket védelmező része szintén velünk, bennünk létező Égi Isten-Anyánk is mindig imádkozik értünk és szívünkön át tanít a kegyelemre.

Ők isteni Atyai ás Anyai Teljességünk!

 

Istenember létünk kiteljesedése azonban itt a Földön megy végbe, hol szerető szüleink a NAP és a FÖLD. Őket ugyanúgy tisztelnünk kell, ahogyan gyermek tiszteli a gondját viselőket.

Istenünk most rájuk bízott minket földi létünk idejére, és látja, hogyan viselkedünk.

Sokan elfelejtették a tiszteletet, és „önállósították” magukat. Elszakadtak a szerető szülői gondoskodás kegyelmétől, és köszönik, de nem kérnek belőle.

Áldott Nap Apánk és Föld Anyánk azonban azokat is táplálják, akik hátat fordítanak nekik. Igazi, szerető szüleink. Akkor is segítenek és életben tartanak amíg tudnak, hogy Önmagunkra találhassunk!

Ha mi tudatosan és alázatos tisztelettel elfogadjuk mindazt, mit nekünk adnak, akkor az Ő szeretetük által boldog és kiegyensúlyozott emberek lehetünk.

A Nap és a Föld energiái elengedhetetlenek számunkra. Ezeket energiaközpontjainkon, csakráinkon keresztül kapjuk. Ha ezeket a kapukat tudatosan mindig nyitva tartjuk ezen energiák előtt, életünkben csodálatos változások és fejlődések történnek.

Most az anyai energiák különösen fontosak számunkra. A változások a Nap mintájú, erőteljes energiákban történnek. Ezért ennek kiegyensúlyozására Földanyánk gondoskodó ölelésére és leföldelő (a többletet elvezető) energiáira van szükségünk.

 

Biztosan sokan tudjátok, hogy az emberi testben található főcsakrákon kívül mellékcsakrák is vannak. Mivel a Föld-energia nagy része ezeken áramlik be, fontos, hogy ezekkel is foglalkozzunk.

 

Nagyon sok mellékcsakra van. Sok, akupunktúrával foglalkozó gyógyító vallja, hogy a bőrön lévő akupunktúrás pontok, mind egy-egy mellékcsakrát takarnak.

De található minden szervünkben is, a szerv működését segítő energiacserélő központként működő szervcsakra.

A legfontosabb mellékcsakrák a tenyerekben, a talpakon, a könyököknél, térdeknél (minden hajlatban), a mellbimbókban, a halántékoknál, a kulcscsontoknál, a szembogarakban, fülekben, az ivarmirigyeknél, a májban, gyomorban, tüdőben, lépben, a csecsemőmirigyben és a csigolyákban találhatók.

Ha szeretet küldötök ezeknek a csakráknak, azzal segítitek működésüket. Tudatosítsátok, hogy megnyitjátok őket az isteni nap- és földenergiáknak, és köszönjétek meg szerveiteknek is, hogy értetek dolgoznak. Ők olyan sajátos szervtudatossággal rendelkeznek, melyet serkent a te szeretetteljes megnyilvánulásod felé, amivel elismered a munkáját.

Földanyától érkező energiáink talpcsakráinkon keresztül jutnak a testünkbe, ahol feláradva a gyökércsakrából osztódnak szét.

 

talpcsakra

 

A talpainkhoz (talpcsakráinkon keresztül) Földanya szívéből két csodálatos energiaszál érkezik, mely ezt a szükséges életenergiát szállítja. Sokaknak ez el van tömődve, vagy be van szűkülve, mert nem ápolják a szeretetteljes kapcsolatot AnyaFöldünkkel.

Egy egyszerű gyakorlatot írok le most, mellyel ez a Földenergia-kapcsolat a Szeretet erejével újra akadálymentessé tehető.

 

MotherEarth1

 

Figyelmeddel helyezkedj gyökércsakrádba, és addig itasd át szereteted fényével, míg élénk színű és egyenletes forgású nem lesz.

Ha szívedet megkérdezed: Jól működik ez a csakrám? A választ érzésben megkapod. Addig küldd oda a szereteted, míg szíved válasza egyértelmű igen lesz.

Ekkor tudatos figyelmeddel keress egy fényes energiaszálat, mely csakrádból lábadba vezet, és indulj el az egyik lábadban gyökércsakrádból lefelé, majd leérve lépj ki talpcsakrádon át a földbe, követve az energiaszálat. Most szíved szeretetét tudatosan küldd ebbe az energiaszálba és világítsd át lefelé. Töltsd bele a szereteted és érezd meg, mikor ér az oda Földanyához.

 Onnan fogod tudni, hogy megérkezett, mikor Földanya visszaküldi neked ezen a szálon át áldását és szinte eláraszt alulról egy melengető erőteljes energia. Nagyon jó érzés…

Lépj vissza gyökércsakrádba és tedd meg ugyanezt a másik energiaszál mentén, másik talpadon át.

Mikor mindkét energiaszál-kapcsolat teljes és árad rajtuk keresztül az anyai szeretet, köszönd meg Földanyának amit küld neked és lassan tudatosíts magadban szétáradni ezt az éltető energiát minden sejtedhez.

Ha úgy érzed, mindenhová eljutott, fejezd be a gyakorlatot és lépj vissza fizikai tudatodba.

Ezt a gyakorlatot ismételd, mikor csak szükségét érzed. Ha figyelsz szíved jelzőrendszerére, ő figyelmeztetni fog, ha a kapcsolat Földanyával nem tökéletes.

Tiszteld a Létet és mindazokat, akik segítenek neked ebben, gondoskodnak rólad, védelmeznek és szeretnek.

 

Áldott vagy, engedd hát, hogy ez az áldás megmutatkozzon rajtad keresztül!

 

Szeretettel:

Pusztai Orsolya

Kristálycsakra

 

 

gaia