Tündérrét kicsi

 A Tündérkirálynő ajándéka

Egy tündéri üzenettel érkeztem vissza Erdélyországból…

 

Sok csodát láttam (láttunk és tapasztaltunk mindazokkal, akik ott voltak), sok áldást kaptam, sok bölcsességet megértettem.

Az egyik ilyen csoda a tündérek birodalma volt. Mert megengedték, hogy belépjek oda és lássam lelkük fényéből épített otthonukat.

A tündérek olyan mágikus-isteni lények, akik azon dolgoznak, hogy a természet mindig harmóniában legyen az isteni renddel. Azért, hogy minden nőjön, virágozzon, gyümölcsöt hozzon és tápláljon. Általuk tudják a növények és az állatok az évszakok rendjét, és használják ösztöneiket létük fenntartására.

A tündérek éteri és asztrális tereket fonnak össze, hogy a szellemiből érkező információ anyagi formát ölthessen. Szeretetteli lényük összeköttetésben áll egymással és a természet lényeinek asztrális terével is, azaz lélek szinten mindannyiunkhoz kapcsolódnak.

Minden helynek megvan a tündéri „serege”, azaz az a tündéri kolónia, akik a terület védelmére és Rend-ben tartására hivatottak. Vezetőjük a Tündérkirálynő, akinek oldalán a Tündérkirály segédkezik. A hely Szellemével együtt, aki egy Föld-elementál (szellemi-helytartó), végzik a terület felügyeletét és az energiaszint harmonizálását.

Ha valaki ismeretlen tájra téved, kirándul, azt javaslom, mielőtt belép a területre (erdőbe, rétre) szólítsa meg szívén keresztül szeretetteljes érzelmi üzenettel a Hely Szellemét. Kérje engedélyét és védelmét a látogatása alatt, valamint biztosítsa őt arról, hogy betartja az erdő rendjét, békés szándékai vannak. Ha ezt megtesszük, olyan dolgokat láthatunk, melyek mások előtt, kik ezt nem tették meg, rejtve maradnak.

A Tündérkirálynő az isteni Szeretet érzelem-fonalaival dolgozik. Ez azt jelenti, hogy tiszta csatornán keresztül összeköttetésben áll a tündér-szellem lényeket létrehozó angyali rendekkel. Az ő szeretetteljes erejükkel képes létrehozni a Tündérkirálynő szívén és önnön érzelmi irányításán keresztül olyan szellemi formákat, melyek az asztrális tereken lefűződve, az étervilág információihoz kapcsolódnak. Az éterenergia látja el „élettel” a fizikai anyagot.

Ennek az energiának a segítségével, a Királynő minden tündéréhez kapcsolódik egy fényszállal, és a tündéreken át azok feladatait jelentő állati, növényi, valamint kristályos formák lélekrezgéseivel. Így tud minden rezdülésről és történésről. Ezen az érzelemtudati szálon keresztül küld információkat és feladatokat a tündéreknek.

Ha most elképzeled, akkor megérezheted, hogy a Tündérek látnak az állatok szemével, hallanak azok fülével és tapasztalnak a fák, bokrok, fűszálak, kövek „ természetfeletti” érzékeivel is.

Benne vannak a szélben, az esőben, a vizekben, a napsütésben, a földben. Benne a táj minden rezdülésében…

Ez a csoda áhítattal tölt el, mikor megérkezel egy olyan helyre, ahol a tündérbirodalom bejárata van. Egy-egy területnek és az ott élő tündéri lényeknek a kapcsolatát tündérkapuk biztosítják.

Ezek az átjárók a földi és a tündéri világ között legtöbbször egy csodálatos virágos réten és a rajta lévő fán keresztül történik. Nem minden réten van kapu, de minden réten dolgoznak tündérek. Az átjárókat olyan energetikai csomópontokon helyezik el, ahol a földi energiavonalak kereszteződnek és spirális alakban fordulnak. Ez a spirális energiatér teszi lehetővé a dimenziók közötti átjárást a tudattal. Az, hogy ezek a kapuk hol vannak és milyen területekre felügyelnek az adott hely Szelleme dönti el isteni útmutatások és Földanya engedélye alapján.

Istennek és a tündéreknek hála nekünk megadatott, hogy tudatunkkal és tündéri részünkkel átléphessünk egy ilyen kapun, ha már tündérországban, Erdély szívében voltunk.

Nem tudom leírni amit tapasztaltunk, mert egyszerűen meseszép és álomszerű volt. Tündérországban minden olyan, mintha álomból szőtték volna, sejtelmes és finom rezgésű…

Akkor érthetjük meg, ha összekapcsolódunk saját tündérségünkkel.

Minden emberben működik egy tündéri rész. Belénk kódolt szellemlény, akik mi magunk vagyunk tudatunk egy meghatározott részével. Ez a tündéri mivoltunk akkor ébred fel, ha szeretettel kapcsolódunk a tündéri szellemekkel, hálatelt szívvel az értünk végzett munkájukért.

Ezzel a részünkkel képesek vagyunk kapcsolatba kerülni a természettel, az állatokkal, a kristályokkal. Ha tündéri részünk aktiválódik bennünk, akkor a Tündérkirálynő szívfonala képes hozzánk kötődni és tanításokat, gyógyító erőket aktivizálni bennünk és küldeni nekünk. Megértjük az állatokat, a növényeket, a földet…

Az ajándék, amit elhozhattam magammal onnan, egy TÜNDÉR-PECSÉT.

A Tündérkirálynő ajándéka a tiszta szívű, természetet tisztelő embereknek.

Ez a fényszimbólum a bennünk rejtező tündéri erőnk előhívását segíti. Csak akkor működik, ha tiszta szívvel, szeretettel, önzetlenül adjuk át magunkat ezen részünk felszabadulásának. Ha megnyitjuk tudati kapuinkat és minden akarat nélkül megengedjük, hogy megtörténjen az emlékezés.

Nincs olyan ember, akiben ne lenne tündér! Csak elfelejtettük tisztelni magunkban ezt a tudati részünket és a hozzá tartozó erőket.

Most, ha szeretnéd, emlékezhetsz önmagad tündérségére!

Tündér-pecsét kicsi

 

Nem kell mást tenned csak nézned a Tündér Szimbólumot (amit a Királynő engedélyével és segítségével próbáltam meg lerajzolni) és elképzelned, hogy egy virágos rét közepén egy csodálatos fa árnyékában pihensz. A szimbólum aranyos fényként rajzolódik előtted a levegőben. Figyeled… majd mikor teljesen elkészült, belelépsz a közepébe.

Innen már nincs semmi más dolgod, csak engedned, hogy megtörténjen a felszabadulás. Figyeled önmagad és érzed, amint tündéri erőid dolgoznak benned és rajtad. Képek, hangok, színek és formák jelenhetnek meg a gondolataidban, érzelmeidben. Testi érzeteket, bizsergést, enyhe fuvallatot érezhetsz magadban. Ezek előjelek…, hogy tündér-részed kezd emlékezni önmagára.

Amikor a szimbólum elvégezte a feladatát, annyit amit aktuálisan megtehetett, akkor újra magad előtt látod majd lebegni a Tündér-pecsétet.

Ekkor köszönd meg a segítséget a Királynőnek, majd lassan térj vissza önmagad fizikai valóságához.

Valószínűleg többször meg kell ismételned a meditációs, tudat-felszabadítási gyakorlatot ahhoz, hogy teljesen aktiválódjon az erőd.

Ne feledd, mindig csak annyit kapunk és élünk át, amennyire készen állunk, amire felkészültünk…

Légy hát türelmes, hogy tündéri lehess!

 

Áldással és tündéri üdvözlettel

Orsi

www.kristalycsakra.hu

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés