talking-heart-

Ismerd fel a  SZÍVed HANGJÁ-t

 

Kérdésem van...így a válasz keresésére indulok...meditációban.

Szívem Igaz hangját keresve egy olyan érzés jár át, ami semmihez sem fogható. Mintha megszűnnék külön létezni: se én, se hang, se érzés, csak semmi. Mélyen szívembe merülök...

Kérem szívemet nyíljon meg arra a dimenzióra, hol kérdésemre választ kaphatok.... Egy hatalmas fényesség tárul ki előttem, melyből egy fénylő alak lép elém, megszólítva engem:

 
    -     Üvözöllek, a szív hangjának mestere vagyok.
-     Mi a szív hangja?
-      A szív hangja a lélek szava. Isteni szó, mely szíveden át hallik, s átjárja egész testedet, mert minden sejtedben benne rezeg. Ezt halld meg, ha szól!
-      Hogyan hallható mindig?
-      Tisztán és nyitva kell tartanod szívcsakrádat, s egész testedben tudatosan figyelned kell lelked rezdülését szíveden át.

-    Imában, meditációban szoktam elsősorban hallani, de lehetséges ez minden emberi szituációban? (személyes megjegyzés: tudatos odafigyelés után, egyre gyakrabban kapcsolódhatsz hozzá akármilyen szituációban)

-   Úgy tudhatod, ha kizárod mindazt, mi nem az, s csak az igazságra hangolódsz.

 

 A mester int és hangokat hallok magamban, de most a fejemben. Hangos, utasító, meggyőzően szóló, erőteljes hangokat. Olyan e hang, mind ami teljesen biztos abban amit mond, kétségek nélkül.

Majd alig hallhatóan szól egy másik lágy hang a szívemből: "ez a parancsoló hang nem isteni szó – ego."

Majd csend...

Ekkor nagyon kis rezdüléseket érzek testemben mindenhol. Halvány, finom érintések. Honnan jönnek? Figyelem őket. Átadom magam a rezdülések hullámainak, mik szívemhez vezetnek. Innen indulnak. Finom, lágy hangok. Nem utasítók, hanem szeretettel szólók. Isteni Igazságok vibrálnak bennük. Annyira magától értetődően tiszták. Átadom magam szavuknak, olyan, mintha dúdolnának. Dallamban beszélnek, ritmusban szólnak. Nem csoda, hogy füllel nem hallhatók. A szív rezgéseire és csatornájára vannak behangolva! A sejtek, és az atomok szintjén rezegnek.
 
 
-      A tested rezdüléseire figyelj – szól újra a mester – és vezesd azokat vissza szívedbe. Hangolódj rá szavára. A szívközpont a vevő, a sejtek az erősítők, s az érzések a fordítói lelked hangjának. Figyelj szívcsakrád egyenletes és tiszta forgására. Tisztítsd szeretetsugárral. Kérj engem, s én elküldöm a tisztító sugarat, de elég az is, ha a csakrádba hívod vizualizációval. Majd figyeld az apró és lágy jeleket, miket pulzál szíved, lelked áradásából. Vezesd át lelked hangjait szíved szavaiba, hogy feltárulhassanak előtted. Hagyd, hogy elöntsék testedet, s megnyilvánulhassanak igaz Isteni érzésben vagy gondolatban. Légy hajlandó a hallásra! Légy vevő a vibrációra! Légy nyitott a szóra!
 

Ezzel meghajol előttem és többet nem szól. Megköszönöm én is tanítását összetett kézzel és hálát adok mindazért, mit kaptam.

Köszönöm a tanítást.

 

Figyeljünk tudatosan szívünkre és minden rezdülésünkre, hogy felismerhessük magunkban az Igaz Isteni Hangot, mely lágyan halk, szeretetteljes, jó érzéssel tölt el, kétségek nélkül.

Kell egy kis idő a belső hallásunk behangolására, de érzéseink és cselekedeteink visszaigazolnak bennünket.

Hallásra fel!

 

 

Pusztai Orsolya
Kristálycsakra

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés