road to heaven this one

A lélek útja

Minden léleknek a teremtett világban van egy lélekösvénye, mely az adott lélek minőségéhez tartozik.
 
Ez a lélekösvény dimenziókon és életeken át az Univerzum középpontjába vezet, oda csatlakozik, a Forrás Központi Szívébe, Isten Teljességébe. Ezeknek a lélekösvényeknek meghatározott irányultságuk van, kijelölt „pályájuk”. Ezt úgy lehet elképzelni, mint a Földön a repülők légifolyosóit, melyek központja a repülőtér. Irányuk, mint a csillag sugarai, mindenfelé szétszóródnak, de mégis mind a középpontba tartanak.
Hogy a lélek melyik úton és milyen messziről indul a Középpont felé, azt saját vállalása, feladatai és érettsége határozzák meg. Minden lélekösvényen meghatározott szakaszonként MÉRŐKÖVEK vannak (azért ez a nevük, mert úgy néznek ki, mint a tányér alakú lapos fehér kövek, vagy mint a mérleg serpenyői). Ezek a Mérőkövek olyan „semleges energiájú” terek – körülöttük energiagömbök, amik a tér frekvenciáját szabályozzák és beállítják –, ahol a lélek megáll, és visszatekinthet megtett útjára.
Ez még a fizikai megtestesülés közben történik, a lélekvilágban. Ekkor szoktak földi szinten is előjönni álomban vagy csak úgy felvillanva előző életbeli cselekedetek, érzések, gondolatok.  A Nagylélek ismeri minden feladatát, hiszen a lélekrészek egységtudatával rendelkezik, így értékel, mértéket von az eddigi történésekből.
Azaz a lélek megmérettetik az eltelt útszakasz alapján (részeredmény:)). Kiderül, hol tart a fejlődésében. Itt a lélek egységtudatába belehelyezkedve felismeri mulasztásait, jócselekedeteit, kijavítani valóit, összehasonlíthat, elemezhet, és bizonyos határokon belül alternatívákat dolgozhat ki az addigi életút alapján például a javításra, vagy helyesbítésre, és ezek szerint dönt a további lépésekről.
A döntés következményeként a Mérőkő energiagömbje feltöltődik azzal a Fényenergiával, amiben benne van a döntésnek megfelelő kegyelmi-, és áldásFény. Ezek az energiák az Univerzum Központ Magjából származnak, az atyai teljesség Fényéből.
A Mérőkövek segítenek, hogy az életszakaszokat összehasonlítva a vállalt életúttal, azok eltérései kijavíthatók és korrigálhatók legyenek. A fizikai létben ekkor szoktak történni a „nagy” változások és felismerések, mert mindig felismerhető, hogy minden mindennel összefügg...
Ez is csak azt bizonyítja, hogy Isten kegyelme és szeretetet végtelen az Ő gyermekei iránt.
 
 
 
Pusztai Orsolya
Kristálycsakra

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés