all one 

Lélekújító meditáció

 

Befelé figyelj... csak figyelj… légy figyelmes önmagadhoz. Bármit érzékelsz is most, legyen az gondolat, érzés vagy testi érzet… egyszerűen csak tudatosítsd, hogy jelen van és ne foglalkozz vele többet. Hagyd, hogy elillanjon... Magad vagy a csendes figyelem. Ennek a figyelemnek az erejével teremtsd meg magadban a csendet…

Most figyelmedet vidd a szíved tájára, a mellkasod közepére, lélek szintre és a szív szintre…

Figyelj befelé, és keresd meg magadban azt a fényoszlopot, mely úgy fut végig benned mint egy fénylő gerinc… pont lényed középpontjában. Ez egy aranyos-ezüstös színű oszlop…

Lásd meg ragyogó csodáját, érezd meg magadban erejét… ahogy körülölel téged… szeretettel.

Ezt a szereteterőt engedd most magadba és kapcsold össze szíved szeretetével. Szeresd most magad, és figyelj magadra… tudod-e szeretni magad annyira, hogy itt legyél ebben a csodás pillanatban teljesen, tökéletesen… Zárj ki minden mást…

Engedd, hogy a Fény megtisztítson és védelemmel vonjon be téged… érezd felsőbb tudatod gondoskodását, hívd magadhoz Mennyei Atya szeretetét és védelmét.

Szíveddel szólítsd meg azokat a szellemi lényeket, akik segítőid és védelmezőid utadon, legyenek veled ebben a megújulásban.

Ott ragyog most már körülötted Jézusunknak szívének lángja, drága Szűzanyánknak kék fénye, arkangyalok tisztasága, Földanya szerető, gondoskodó védelme.

Egy nagy útra indulsz most lelkeddel, hogy megtisztulhass, megújulhass… ajánlj fel magadban érte egy apró fohászt.

Szívedben egy arany fénygömb izzik, Mennyei Atya válasza fohászodra…

Érzed azt az aranygömböt fényleni, forogni szikrázóan… érzed az energiáját. Kitágul köréd… bizserget, átölel, szeretetben és biztonságban tart téged…

Amint tudatosítod védelmező ölelését, a fénygömb és elindul veled lassan, felfelé… csodálatos érzés.

Fényhazádba indulsz, abba a térbe, hol mindig otthon vagy csak tudatodat oda kell fókuszálnod és szeretetedet ki kell nyitnod. Emelkedsz… egy csodálatos fény vezet, fényoszlopod, mely mentén haladsz a gömbödben, hogy felemelkedj egy olyan minőségbe ahol megtisztulhatsz és új lélek minőséget kaphatsz… A fénygömb egy csodálatos , kupolás épület elé érkezik, és annak gyönyörű teraszán leereszkedik…

Csodálatos, nagyon szép fény, ami körülvesz téged. Rózsaszínes, sárgás, aranylóan fehér. Nézz körbe, mindenhol angyalok sürögnek, forognak, és mégis minden olyan meghatározottan rendezett és nyugalmas... békés.

Egy csodálatos kapu előtt állsz… hatalmas, ragyogó, méltóságot sugárzó. Tisztelettel hajtsd meg a fejed a kapu előtt, mond ki a neved s kérj bebocsátást… S ha szíved igaz és tiszta, szándékod nemes, kitárul ez a kapu előtted… Ha nem akarna tárulni, kérd Mennyei Atyádat, Teremtődet, bocsásson meg neked minden tévedést, minden hibát, minden olyan dolgot, mit elkövettél önmagad vagy mások ellen.

Kérd a krisztusi Fény megtisztító erejét, feloldozó hatalmát magadra és ha szívedbe szeretet érzése költözik, tudd hogy a megbocsátás feloldozott .

Bocsáss meg hát magadnak is. Mondd ki magadban: Megbocsátok önmagamnak mindent Mennyei Atya szeretete által…

A kapu kitárul… Csodálatos fénylő csarnokot látsz, a teteje fénylő kristály. Színes, szikrázó és pompázó. Csodálatos fehér elefántcsont oszlopok tartják a kupolát. A padlója is fénylő kristálylapokból áll. Ahogy rálépsz, csengő hangot hallat és nevedet suttogja halkan a szívedben. Azt a nevet, ahogy Atyád szólít téged. Mert Ő nevezett el így, mikor a szellemi Fényben megteremtett téged.

Nézd, a kupolás csarnok közepén egy csodálatos, hatalmas angyal áll. Téged vár… indulj el, lépj elé… Hajolj meg, s köszöntsd őt tisztelettel és szeretettel. Ő mosolyog rád és üdvözöl…

Elmondja neked, hogy angyali családod vezetője ő, és nagyon várt már… örül, hogy itt vagy. Szeretetéről biztosít, mert tudja te is angyali lény vagy, igazi és fénylő.

A Kupolából finom fehér fénysugár indul el hozzád, és megtisztít téged... kívül-belül...

 

Mikor a tisztítás megtörtént, újabb fények jönnek, a szívárvány minden színében... átjárnak, töltenek téged...


Bekötődnek azok a fények, melyek új lélek munkádhoz tartoznak és új feladataidat segítik… Érzed ezek az energiák már mind a részeid, aktiválnak benned olyan dolgokat, tudásokat, energiákat és képességeket melyek szép lassan fizikai valóságot öltenek majd általad.

Nézd, a fényben egy ismerős alak vár… Jézus az. Ismerd fel őt, kitárt karjával hívogat téged. Mosolyog rád, büszkén, szeretettel, hogy mindezt elvállalod és megértetted. Fogadd be fényét, megváltó szeretetét…fogadd el őt… engedd, hogy megáldjon téged.

Megfogja a kezed és a szemedbe néz… érzed elindul lefelé veled, együtt ereszkedtek, hogy visszahozzon az emberi valóságod létébe. Nem látsz semmit, csak őt, vele ereszkedsz… szeretete fog közre téged, beburkol fényével.

Egy csodálatos fényszeretet erővel ölel át, magadban érzed… mert szeret téged.

Ahogy ereszkedsz Jézussal lefelé meglátod magad alatt a Földet. Kéklőn hívogat… Tudod, új feladataid itt várnak, hogy fényedet áraszd, és segítsd azokat kik hozzád fordulnak. Már a felhők között haladtok lefelé… Biztonságban és szeretetben vagy, az angyalok integetnek neked… Boldogok, mert látják csodálatos új ruhában pompázol, ők értik és tudják mit jelent ez.

Megérkezel fizikai valóságod rezgéseibe… Jézus fizikai önmagad mellé vezet téged, szeretetével megáld és átölel. Most lásd és érezd meg a tested… majd lassan egyesülj tudatosan a testeddel… Foglald el fizikai önmagadban a helyed.

Érezd, hogy újra test, lélek és szellem egységben vagy… Megérkeztél, és fizikai valóságod által hármas egységeddel egy új minőségben. Lelked megújulása utad tisztább és tudatosabb érzékelése vezet a mai naptól szíved által.

Lassan érzékeld a hangokat magad körül. A teret, a szobát, melyben most létezel. Mozgasd meg finoman a tagjaidat, tudatosítsd a testedet… és mondj köszönetet mindazért amit kaptál, amit átélhettél.

Lassan, saját tempódban, mikor úgy érzed, nyisd ki a szemed.

Üdvözöllek, itt vagy újra harmóniában, tisztán és egységben, új lélekminőségben.

Köszönöm Istenem.

 

Pusztai Orsolya

Kristálycsakra

 

pillangó

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés