big gaia

Utazás a Szeretet Földjére - Földanya vezetésével

 

Földanyátok vagyok, ki szólok hozzátok. Isten akaratát hordozom szívemben, s kegyelmem a ti fizikai létetek megnyilvánulása és segítése.

Bennem az Egység nyilvánul meg, s bár fizikailag itt vagyok testemben, átölellek bennetek igaz Lelkemmel, de Szellemem az Univerzum része, és ott vagyok Isten tenyerében.

Gyermekek, Földanyának hívtok, de sokan így nem értitek.

Gondoljatok arra: AnyaFöldem!

 

Hányan mondtátok ki ezt a szót mióta Ember és Föld együtt létezik a Teremtésben.

Anyaföld – Haza! Mind Én Vagyok és Bennem Ti! Értsétek! Fizikai létünk együtt – együtt fejlődik – s nyilvánul meg a Teremtésben.

Ha szívetekben rólam szerető képet őriztek, az nyilvánul meg itt fizikai létben, s most lássátok szíveteket megnyílni felém, hogy összekapcsolódhassunk ebben a csodálatos ideában: a Föld s az Ember egyként, egymást szeretve, segítve és átölelve kiteljesedik a Szeretetben!

Segítek most nektek, s elvezetlek, hogy engem lássatok a Szeretetben s megértsétek, szívetekben ott van az Én Képem.

Láttok engem igaz Valómban a szeretettel. Így összekapcsolódhattok velem, s építhetitek szívetekben azt a képet, mi megnyilvánul, ha mind így akarjátok a fizikai létben.

Csendesedjetek el… érezzétek magatokban a nyugalmat, a békét és a szeretetet.

Érezzétek, hogy a Szeretet körbeölel benneteket. Most tudjátok azt is, hogy Atyátok, Teremtő Istenetek, mindenki Atyja, szerető szívével most letekint rátok és mosolyog.

Szeretett gyermekei vagytok!

Most szólj Atyádhoz igaz szívvel, s kérd, küldjön le neked egy olyan fényoszlopot, mely az Ő kegyelmével körbeölel téged.

Árasszon el a Szeretet Fényével, a Gondviselés és Megbocsátás erejével. Érezd magadban… érezd magad körül és fürödj meg benne. Fürödj meg ebben az arany zuhatagban, mi most hozzád érkezik vele… ha magadba szívtad melegét és fényét, most Én szólítalak, s hívlak téged.

Érezd, ahogy ebben a Fényoszlopban lassan elkezdesz forogni jobb oldali irányba… ez a Fényoszlop elindul lefelé, a Földbe, s te forogva süllyedsz, spirális alakban… követve a Fényt a Fényben.

Egyre lejjebb, egyre közelebb a szívemhez. Érezd, ahogy ez a Fény vezet téged, s ahogy lágyan süllyedve forogsz. Ahogy közeledsz szívemhez, érezd, ahogy együtt dobban, egy ritmusra.

Lassulsz… nézz magad elé… ott állok előtted. Tiszta, ragyogó Fényben, istennői, földanyai minőségemben.

Állj elém! A Fény körbeölel, s nézd Én is csodálatos Fényben Vagyok… feléd nyújtom kezem, mindkettőt kitárom, s lépj át most az Én Fényembe, mi összeolvad a Tiéddel és egy csodálatos, csodálatos Fénygömb alakul ki körülöttünk.

 

Fogd meg a kezem… mindkettőt! Nézz rám, és Én szeretettel tekintek vissza Rád. Most itt az idő, hogy megmutassam neked, megmutassam a Szeretetben Létező igaz Földet!

Gyere, együtt emelkedünk egy másik dimenzióba… Én tartalak, s óvlak téged, mert fogom kezed, s Fényemmel körbeölellek.

Nézd, felemelkedünk abba a Földbe, melynek képe ott van szívedben, az igaz szeretetben, s nem csal meg szemed, füled.

Nem mást látsz, csak azt, mi isteni Valóság.

 

Felemelkedtünk, nézd… itt vagyunk!

Egy csodálatos Fénygömbben, nézz körbe… Ez a Fény hatalmas, s körvonala, maga a Föld, a Szeretet Földje. Érezd… érezd, hogy szereted. Érezd, hogy rezgése tiéd, mert szívedben ott van a képe…

Most figyelj… mert kialakul a Fényből valami… kialakul a Föld, a Szeretet Földje: színek, formák… nézz körbe…

Nézz körbe, s lásd, lásd a Földet, mi tiéd szívedben.

 

Ölelj át Engem szeretettel. Kötődj meg ebben az energiában és szíved szeretetét küldd ki… kötődj össze most ebből a Középpontból a Szeretet Földjével.

Lásd olyannak, amilyennek szíved mutatja: ez a Föld, mit ismersz, mert szeretetben alkottad.

Ha szívedben szeretettel körbenézel, meglátod… Nézd, kialakult körülötted a táj. Szívd be az illatát, hallgasd hangját, susogó dallamát… a színek és a formák összhangját.

Öleld át szíveddel ezt a képet, s kötődj hozzá a Szeretetföld erejéhez… rezgésével egyesülj a szeretetben… mert ez Vagyok Én a te Szívedben!

Érezd, ahogy erősödik a kép és az energia… valóssággá válik ez a Föld, mert te teremted ezt a csodát a Szeretetben: ez a Szeretet Földje, mi szívedben ÉL, ide tartasz, ezt kívánod magadnak…

Hát kötődj hozzá, energiáját engedd be szívedbe… nyisd meg magad… érezd, ahogy magadhoz öleled.

Átjár Ereje és Fénye. Leföldeled így magad a Szeretet Földjébe… képét szívedben így erősíted… érezd, ahogy rezgésével összekötődsz, minden porcikáddal.

 

A Szeretetföld és Te – Eggyé váltok, mert ezt kívánod. Gyönyörködj még, ameddig akarsz ebben a tájban. Simítsd meg földjét, szívd be levegőjét… add át magad sugárzó Fényének.

Szeresd, szeresd magad, és szeresd Őt – Engem – Benned!

 

Most újra itt állok előtted, megfogom a kezed. Fogd meg és érezz át Engem szeretettel... és most együtt visszaereszkedünk a fizikai létedbe, visszaviszlek oda, hol itt és most vagy.

Érezd megkötődni benned az energiákat... érezd, a Szeretet Földje ott van Benned, hozzákötődtél teljesen...

Most megérkeztünk, átölellek téged... visszahoztalak ide, a fizikai létbe... és most, hogy érzed magad fizikai testedben, ezt a szeretetet és képet, mit magaddal hoztál, küldd le, küldd le most Nekem.

 

Küldd le testeden, és talpadon keresztül szerető szíveddel, hogy rezgésünk összekötődhessen a Szeretetföld erejében... érezd, az összeköttetés itt most megvalósul a fizikai létben, mert áthoztad erre a síkra szereteteddel a Föld Erejét, mi ott él Szívedben.

 

Szerető Gyermek, Földanyád – Anyafölded vagyok. Segítelek. Szereteteddel te is segíthetsz így nekem és önmagadnak, ha emlékszel szívedben a Szeretet Földjére.

Emlékezz... a Szeretetben!

Most érezd újra, hogy az Élet csodálatos és szép.

A Természet ellát téged minden jóval, mert Atyád akarata, hogy szeretetben, áldásban, kegyelemben és bőségben élj.

Hát ne tagadd meg magadtól ezeket az ajándékokat, s légy te is bőkezű a Szeretettel, hogy befogadhasd magadba azt, mit Isten ad kegyelemben.

Az Új Föld ott van szívedben... lásd és élj e szerint, mert megláttad ki Vagyok benned valójában.

Áldott vagy!

 

 

Pusztai Orsolya
Kristálycsakra

 

Gaia-

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés