eye1

Kristálycsakra Lélekgyógyász Akadémia - 9. évfolyam

2 éves LÉLEKGYÓGYÁSZ-ENERGETIKUS képzés

Indul: 2018. áprilisában - Budapest és Győr

 

2018. évben két éves képzés indul a test, lélek és szellem tudatos megismerésére, gyógyító erőink aktiválására és az univerzális gyógyítás elsajátítására

A létezés folyamatos fejlődés és megismerés…

Ahhoz, hogy mi is tudatosan részt vegyünk ebben a fejlődésben, megértsük önmagunkat és a világot amelyben élünk, egy olyan szemszögből kell rálátnunk az életre, mely ismeri de ugyanakkor túlmutat az emberi elme korlátain.

Mikor az ember elkezdi keresni a válaszokat, minduntalan visszatér önmagához, míg rá nem ébred: a változás és fejlődés lehetősége benne van!

Ahhoz, hogy tisztán láss, legelőször is meg kell tanulnod megérteni, szeretni és elfogadni önmagad. Tisztelned mindazokat a részeidet melyek akár láthatóan, vagy láthatatlanul, de hozzád tartoznak. Ehhez azonban tudnod kell, ki vagy és mi a szereped, a helyed az Univerzumban, a nagy egészben…

-        Igen, de hogyan is kezdjek neki?

-        Van-e egyáltalán használati útmutató az emberhez?

Létezik útmutatás… olyan szellemi ismeretek, törvényszerűségek és az ezek által születő egyéni tapasztalatok, melyek megértése által ráébredünk, minden értünk, velünk történik. A nehézségek ezáltal feladatokká és tanulnivalókká válnak, az Önmagunk megismeréséhez vezető úton.

Bennünk rejlik minden erő és képesség arra, hogy kiegyensúlyozott és tudatos életet élhessünk, ezáltal magunknak és másoknak is segítséget nyújthassunk.

Mindaz a tudás, amit megszerzünk, mindaz a tapasztalat, amit e tudás által megélünk, minket gazdagít belső bölcsességben, melyet vihetünk tovább utunkon.

Ha mindezt megértettük, készen állunk arra, hogy tudatos gyógyítókká válhassunk…

A képzés alatt foglalkozunk

- az emberrel, az emberi tudat és viselkedés formáival. Megtanuljuk felismerni, megérteni és gyógyítani emberi lényünket.

- a lélekkel, a benne és általa zajló folyamatokkal. Megértjük, hogyan is kapcsolódik e részünk hozzánk, miként tudatosodhatunk, gyógyulhatunk, gyógyíthatunk általa.

- a szellemmel, azzal a tudatos irányítással, mely létezésünk isteni mintáját tartalmazza és tudatosságunk irányítója. Megtanuljuk, hogyan tudunk emberként felnőni szellemi erőinkhez, hogyan használhatjuk e potenciálunkat az univerzális gyógyítás során.

A két éves képzés célja, hogy harmóniába hozza a test, lélek és szellem szintet, rámutasson a tiszta tudás és az univerzális törvények gyakorlatára, valamit megismertesse a hallgatókat azzal az energetikai gyógyítással, mely az univerzum erői és a tudatosság által, szellemi esszenciánkon keresztül működik.

Mindannyian szellemi létezők, szabad akarattal rendelkező isteni lények vagyunk. Rajtunk áll, miként élünk a nekünk adott lehetőségekkel… hogyan kerülünk közel Önvalónkhoz.

Példák a képzés tárgyaiból:

- önismeret, ami minden további tudás alapja

- mozgás és légzésterápia, mint a szervezet öngyógyító folyamatainak beindítója

- koncentráció, meditáció, ima, mint tudatosságunk kapcsolati lehetőségei

- a világ és az ember, a teremtés csodája, az Univerzum törvényei, szerveződése, az ember isteni hármassága, pszichológiai önismeret

- a létezés törvényei, dimenziók, őselemek, inkarnációs folyamat, sors, karma

- az ember sorskódjai, számok és bolygók üzenete az életünkben, mit is hoztunk magunkkal

- aura és csakratan, az energiák működésének, és az univerzális ember létének alapjai, energetikai tisztító technikák

- belső utazás és érzelmek felszabadításának gyógyítói gyakorlatai

- a szellemi világ minket segítő lényei, és a velük történő kommunikáció, angyalokkal, mesterekkel, elementális szellemlényekkel való gyógyító együttműködés gyakorlata

- az öngyógyítás alapjai, színek, formák szimbólumok, hangok, rezgéstan szerepe a test-lélek és szellem gyógyításában

- érzelem, gondolat, és tudat működése a gyógyításban, mint az önvezérlés lehetőségei, és a képességeink felébresztői

- az energetikai gyógyítás alapjai, fénysugarak és kozmikus erők, beavatás az isteni gyógyítás energiáiba - a Kristálycsakra gyógyító csatorna aktiválása

- kristálytudat, kristálygyógyítás, mint a fényerők közvetítésének ősi lehetősége

- a természet patikája, gyógynövények csodálatos ereje, földsugárzások mérése - radiesztézia

- energia-gyógyász ismeretek és gyakorlatok, mint a kozmikus gyógyítás alapjai

- gyógyítás a mátrixrendszerekben, távgyógyítás technikái

- a lélekgyógyászat titkos tanításainak és gyakorlatának elsajátítása

- karmaoldó technikák gyakorlatának elsajátítása

-test-lélek és szellem egyensúlyának megteremtése energetikai módszerekkel

Az első évben a tanulók elsajátítják mindazokat az ismereteket, melyek a tudatos gyógyítás önismereti és integrált alapjai. A második évben a hallgatók megismerkednek a kozmikus kommunikációval és elsajátítják azokat az energetikai és tudati technikákat, a lélekgyógyászat lehetőségeit, mellyel univerzális gyógyítókká válhatnak.

A második év végén a tanulók a sikeres házi-vizsga után tanúsító oklevelet kapnak a kurzus elvégzéséről.

Az oklevél egyéni gyógyítói tevékenység végzését lehetővé teszi - személyi szolgáltatás - keretében.

A tanfolyam kezdete:

 

Budapesten, 2018.  április 28-29. szombat és vasárnap, 9:00 órától - Tájékoztató március 26, hétfő 18:00 órakor a Központban.

Győrben, 2018.  április 28-29. szombat és vasárnap, 9:00 órától - Tájékoztató március 23, péntek 17:00 órától, Győrben, a Generációk Házában

 

Az első napon a felvételi elbeszélgetés és az adatlap kitöltése után kezdődik az önismereti modul. A tanítás 17:00 óráig tart.

 

Ezt követően minden hónap adott hétvégéjén, ugyancsak szombaton és vasárnap folytatódik a képzés 9:00 és 17:00 óra között. Amennyiben az adott tanítás szombatja vagy vasárnapja ünnepnapra esik, az oktatás az azt követő vagy megelőző hétvégére kerül (megegyezés szerint).

A képzés helyszíne: Budapesten a Kristálycsakra Központ, 1094. Tompa utca 17/A.  III.emelet 21. Kapucsengő: 33.

Győrben a Generációk Háza, Aradi Vértanúk útja 23.

 

 A tanfolyamra való jelentkezéssel a hallgató vállalja a képzésen való folyamatos részvételt. Mivel a tanfolyam ideje alatt egy fokozatos testi, lelki és szellemi fejlődésen halad végig minden tanuló és a csoport együttesen is, ezért a kurzus ideje alatt (2 év) négy hiányzásnál több, a kimaradt tárgyak ismétlését irányozza elő.

Hiányzás esetén (max. 4 hétvégi alkalom) a tananyag (az aktuális tandíj megfizetésével) letölthető, ami így részvételnek minősül.

A képzés díja tartalmazza az elméleti és gyakorlati órák díját, valamint a jegyzet biztosítását (ez elsősorban elektronikusan történik).

Jelentkezés a név és telefonszám megadásával, e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A jelentkezés határideje: 2018. március 31.

A tanulócsoport min. 12-15 fő jelentkezésekor indul, létszáma korlátozott.

A tanfolyam ideje alatt képzett gyógyítók, természetgyógyászok és szellemi tanítók vezetik az órákat.

A kurzus vezető oktatója: Pusztai Orsolya lélekgyógyász-parapszichológus, önismereti tréner, karma-asztrológus

Várlak egy közös utazásra, a tudatos megismerésre, a gyógyítás és gyógyulás csodálatos világába.

További információ a fent megadott e-mail címen kérhető...

 

Szeretettel,

Pusztai Orsolya

lélekgyógyász, karma-asztrológus, önismereti terapeuta

 

Kristálycsakra

 Orsika3kicsi