szemelyiseg

SZEREP-ÉN ÁLLÍTÁS - a személyiség belső ellentéteinek feloldása

 2017. július 20. csütörtök 18:00-21:00 óráig

a szellemi világok útmutatásai alapján kidolgozott egyéni módszerrel

 

 

Az ember multidimenzionális lény, emberként sokszínű.

Ezt a sokszínűséget és tapasztalatot személyiségünk részei teszik lehetővé, melyek ha nincsenek harmóniában életvezetési gondokban jelentkeznek bennünk.

Ilyenkor szerepeink nem együttműködően, hanem lázadóan működnek bennünk. Ennek jelei párkapcsolati gondokban, önbizalomhiányban, sikertelenségben és betegségekben is megjelenhetnek.

 

Tudatunk életünk viszonyaira sajátos szerep-éneket alakít ki, melyek által, az aktuálisan használt oldalunk legjobb lehetőségeivel élhetünk az adott életterületen.

Egységes személyiségünk az, melyet mi magunk-ként vagy más néven én-ként definiálunk.

Ennek az egységes személyiségnek részei vannak, és ők a szerep-ének, akik megtanultak egy-egy adott helyzetben megfelelően viselkedni (szerepelni).

 

szerep én állítás

 

Ilyen szerep énjeink például:

-        a bennünk élő gyermek (hisz felnőttként is gyermekei vagyunk a szüleinknek)

-        a családtag

-        a felnőtt

-        az anya vagy apa

-        a férj vagy feleség (élettárs)

-        a barát

-        a munkatárs

-        pozitív vagy negatív szemléletű (ezt hívhatnánk az optimista vagy pesszimista énünknek is)

-        az árnyék (akibe minden nem kívánt tulajdonságot száműzünk)

-        az online én (amikor tudjuk, hogy viselkednünk kell)

-        az offline én (amikor senki nem figyel és elengedjük magunkat)

-        és egyéni szinten a megélések és tanult reakciók szerint még további szerepeink...

 

Minden egyes én-részünknek sajátos érzelem-, gondolat-, és vágyvilága van. Telve örömökkel vagy csalódásokkal, az eddig megélt tapasztalatok által.

De minden énünk energiája együttesen formálja teljes személyiségünket.

A bennünk élő szerepek hatnak egymásra, tanulnak és tanítanak dolgokat a személyiségünk által egymásnak. Ha énjeink között nincs megértés, összedolgozás (közös cél) és harmonikus kapcsolat, akkor magunkban sem élhetjük meg az Élet teljességét.

A Szerep-Én állítás módszerével, amit a szellemi világok tanításai által dolgoztam ki, elkezdjük összehangolni (kibékíteni), harmóniába rendezni szerepeinket, hogy az egységes célt megértve és segítve támogathassák a személyiség boldog megtapasztalását.

Mi magunk is olyanok vagyunk belül, mint egy család, csak a családtagok itt saját szerepeink.

Ez a belső kiegyensúlyozást célzó terápia a már megismert családállítás rendszere alapján indul el, de a kollektív tudatban a lélek saját tudati terében teremt egy-Én-i harmóniát, hogy egységesen tudjunk haladni életcélunk útján.

 A Szerep-Én állítás a lélekgyógyászat technikáján keresztül történik, mely az Egy-Én lelki és szellemi mélytudati tereiben oldja fel a személyiség energetikai blokkjait.

A terápia folyamán a személyiség egységes terében észlelt problémákat nemcsak felszínre hozzuk, de fel is oldjuk, mert az oldások szellemi szinteken történnek az Én-ek harmóniába hozatalával és egységes segítő szerep kialakításával.

Mindehhez Énjeinket meg kell értenünk, el kell fogadnunk, és ha szükséges meg kell gyógyítanunk a szeretet és a megbocsátás kozmikus jóvá változtató energiájával.

Ennek pozitív hatásai íródnak át a fizikai személyiségbe a terápia után.

A terápia egész ideje alatt egy olyan pozitív energiatérben vagyunk, melyben szellemi támogatóink, lélektudatunk és szellemi intelligenciánk is velünk együtt dolgozik és segít minket.

Szerep-én3

 

12-15  fős csoportban történnek az oldások (a közreműködők létszáma a feladat tükrében alakulhat), személyenként kb.1 óra időtartamban.

A csoportterápia alatt egy konkrét személy Szerep-Én zavarai kerülnek feloldásra a többi résztvevő segítségével, a szellemi Világok útmutatásai alapján.

A munkafolyamat kapcsán szembesülünk a bennünk élő ellentétekkel, félelmekkel vagy gátló elképzelésekkel, de felfedezzük a bennünket támogató részeinket is. Az állítás során megtaláljuk és feloldjuk a probléma okát Én-képeink segítségével.

Ezáltal harmonizáljuk az egységes személyiség eddig zavart okozó területeit, így kezünkbe vehetjük saját sorsunkat!

Az állításban résztvevő segítők, a kapott szerepek kapcsán saját személyiségük hasonló részeinek meggyógyításán is dolgoznak terápia közben.

Az esti terápia alatt 2 állítás történik.

 

Várlak nagy szeretettel a belső utazásra!

 

A Szerep-Én állítás díja: 15.000 Ft

A szereplői díj: 3.000 Ft

 

Időpont:

2017. július 20.  csütörtök 18:00-21:00 óráig

 

Helyszín:

 

KRISTÁLYCSAKRA Központ

1094 Budapest, Tompa utca 17/A.  III. em. 21.
Kapucsengő: 33

 

A terápiát vezeti:

Pusztai Orsolya

lélekgyógyász

Kristálycsakra

 

Jelentkezés: a honlapon található események menüpontban (bejelentkezés után látható)

 

 

Visszajelzések a Szerep-Én állításokról:

 

BEA:
A szerep-én állítás még (napok múltán is) nagyon dolgozik bennem, viszont az eddigi tapasztalásaim, felismeréseim ezek:

 

- az állításom legnagyobb tanulsága a tudatos-én és a bizalom bevonása a mindennapjaimba. Nagyon nagy felismerés számomra és nagy megkönnyebbülés is, ahogyan összeállt a kép bennem mostanra. Vagyis, a tudatosság már régóta témám, de valahogy féltem mindig tőle, mert egyfajta kontrollként értelmeztem és abból, mint ahogy az az állítás során is erősen kijött, már nagyon elegem van. Szóval, ott akkor még csak az esett le, hogy a tudatosság és az akaratom nem ugyanaz, csak én mostam össze a kettőt. Azóta még az jött hozzá további felismerésként, hogy a tudatosság egy sokkal teljesebb állapot, ahol az érzéseim/érzelmeim is legalább akkora szerepet kapnak, mint a gondolataim. Tudatosan jelen lenni, ezt gyakorlom egy ideje, és ehhez most nagyon nagy segítséget kaptam ebben az állításban. Eddig olyan volt, hogy ezt az eszemmel tudtam és próbáltam csinálni, így lett belőle előbb-utóbb rágörcsölés és már megint az akaratomnál kötöttem ki. Mostanra pedig letisztult és olyan mint amikor, az agyi tudás kezd zsigerben megjelenni. Nem akarom megérteni, de érzem, hogy tudom:-) És ez nagyon nagyon jó. Elkezdtem belül lelazulni és ez óriási könnyebbség számomra:-)

 

- az érzéseim elfogadása, a teljes testemben jelen lenni (nem csak a fejemben), nekem valahogy a nőiség témával is kapcsolódik, és ehhez a többi állításokban szereplőként való felkérések abszolút telitalálatok voltak számomra: 

 

Női-én: a nőiség megélése és a női minőségek megengedése magamnak aktuális témáim, 

 

Egy állításban (fő)szereplőként: az önmagam megnyilvánítása, annak ami bennem van kikommunikálása, megjelenítése egy nagy kihívás nekem is. ebben "valahogy" a nőiséghez jutottunk el szintén a végére:-)

 

árnyék-énként pedig a szexualitás megélése nőként és a férfias hatalom erő használata, szintén nagy tanulnivalóim...
 
 
 
ERZSI:
 
"Drága Orsi!Hálás szívvel köszönöm a tegnapi napot! Annyira sokat adott nekem, hogy nem is találom a szavakat! Olyan szeretetet, és hálát éreztem, hogy segítettetek nekem! Egy teljesen más világban éreztem magam, mintha egy óriás védett, boldog buborékban lettem volna! Jól éreztem, hogy ott kell lennem!
Köszönöm."

 

 

 

 szerep-én1

 

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés