MARY1
Legyen hitetek! - Mária üzenete
 
 Mária vagyok drága, szeretett gyermekek. Tiszta szíveteket nyissátok meg nekem. Úgy hallgassatok engem szívetek fényében, hogy megigazuljon s megvilágosodjon minden szavam – Vélem!
 
Gyermekek! Szeretetem árad reátok, érezzétek gondoskodásom. Imáim ereje átrezgi a Földet, és minden gyermek részesül belőle.
Gyermekek, isteni utatok most itt járjátok, és nagy a küldetésetek, mert Haza kell találjatok. Próbák is vannak, melyeket meg kell éljetek, benne meg kell szilárduljon hitetek!
Legyetek nyitottak mindig a szeretetre, az áldásra és a kegyelemre! Ne zárkózzatok el semmi elől, kérlek. Legyetek nyitottak, hogy elérjenek benneteket az isteni Fények!
 
Gyermekek, öntudatotokra kell ébredjetek, mert hamarosan meglátjátok az isteni Igazságot! Itt az idő, hogy felfedezzétek, ti magatok vagytok – teremtésetek. Teremtett világotok magatok alakítjátok, s ha szeretet van bennetek: boldogság ez a világ, akárhol vagytok!
Ha engeditek magatokat becsapni a sötét erőkkel, akkor a lehúzó energiák titeket megkötöznek, és nem a szépséget láttatják veletek, hanem mindent más képbe elétek úgy vetítenek. Azt hiszitek az az igazság, s így elkeseredhettek, de mindig van remény, mert szívetekben Isten ÉL bennetek! Ha a Fényre felemelitek tekintetetek, s bizakodva jártok, az isteni Igazságot és Fényt mindenben megtaláljátok.
 

Nagyon fontos most, hogy higgyetek! Önmagatokban és a Fényben Bennetek! Hiteteket erősítsétek meg, hogy védelmezzen, hogy a Szeretet Útján vezethessen. A hit mutatja meg nektek ölelő kezem... hogy átölelhesselek benneteket, elém kell lépjetek. Én hittel megjelöltem nektek az utat, de magatokban meg kell találjátok, hogy ölelő karomba léphessetek és szívem körbezárhasson.

Drága gyermekek, legyen bizalmatok életetekben, hiszen azért kaptátok, hogy utatokat a Fényben most, itt járjátok.

Mária vagyok, gyermekek. Segítelek titeket. Erősítsétek meg magatokban hitetek!

Ha nehezen megy, először önmagatokban keressétek, mi az a gát, ami elnyomja igaz hitetek. Magatokat figyeljétek, és nézzétek, mi az, amit magatokban nem fogadtok el. Állítsátok magatok elé, s úgy nézzétek, hogy rávetítitek a Szeretet Erejét, hogy annak Fényében megigazuljon, és megértsétek: minden, mi bennetek van, fejlődéseteket szolgálja. Ezért, ha elfogadjátok, meglátjátok nem fog zavarni már benneteket, és ez az elfogadás is erősíti hiteteket.

Bármit tettetek, azt akkor azért cselekedtétek, mert így láttátok jónak. Ne bíráljátok felül magatokat, hanem bocsássatok meg és fogadjátok el önmagatok létét. Így haladtok a fejlődés útján és váltok egyre jobbá!

A megértéssel. Az elfogadással. A megbocsátással.

De mindezt ismerjétek fel, mert ennek ereje ott van bennetek! Ti vagytok azok, kik magatokban megláthatjátok, felismerhetitek és elfogadhatjátok. Ti vagytok, kinek meg kell bocsátani önmagatoknak. Isten már megtette, Ő mindig megbocsát, igaz szeretettel! Ti álltok ellen a megbocsájtásnak, ha nem nyitjátok meg szívetek a Szeretet Fényének, s nem fogadjátok el Létetek itt – most. Mert teljességben Éltek – nektek kell meglátnotok.

 
Gyermekek, legyen hitetek – hogy legyen szabadságotok! A hit szabaddá tesz benneteket és megértitek – minden jó – ha felismeritek.

Gyermekek, bármi is áll előttetek, a hit ereje vezet benneteket! Legyen szeretet, mi magatokban árad! Legyen megbocsátás, mi felszabadít a Mában! Legyen figyelem, hogy megértsétek, minden tanítás előre visz, vezet téged!

Mária vagyok. Szívem szeretete ölel át, drága gyermek. Érezd meg most velem. Ahogy Én szeretlek, Isten szeret téged. Szeresd te is magad, és bocsáss meg, hogy szabad lehess.
Életed szabadságában a szeretet és a hit vezessen!
 

Áldott gyermekek, Mária vagyok, anyátok. Szerető szívemmel minden gyermekemet áldom. Imádkozom értetek, hogy felismerjétek: a Hit az Út a szabadságba, vele eléred Istent.

Szent fiamat kérem, segítsen most néked. Nyisd meg magad a krisztusi szent Fénynek, hogy megigazulj vele hitben, szeretetben! Legyen EGY-ség, Békesség és Csend BENNed!
 
Ámen
 

 

Pusztai Orsolya
Kristálycsakra