Michael

Angyali részeitek megismerése, Mihály üzenete

 

 

 

Mihály arkangyal szólok most hozzátok! Tanítótok és segítőtök vagyok, az angyali világok energiáinak átadója és a Fény hírnöke.

 

Emberi lelkek, földön szolgáló angyali lények!
Mindannyiatok minősége tartalmazza a Mindenséget! Nincs olyan teremtett dolog, mi te nem lennél, csak nem mindenben nyilvánulsz meg. Feladatod szerint aktiválod energiaminőségeidet és alakítod megnyilvánult és megnyilvánulatlan részeidet. A rejtett részek, melyek most nem minősítenek, mert pihennek a Mindenség békéjében, nem szakadnak el tőletek.
A lehetőség mindig nyit számotokra ajtót, melyen belépve megkereshetitek ezeket a részeket. De csak elhivatott, szeretetteljes, kitartó lélek képes az akadályokon és próbákon át eljutni a Teljesség terébe! Ebben a Térben vagytok EGYek Önmagatokkal – isteni Valótokkal. Szellemi energiátoktól áthatottan, tudatotokra ébredten, alacsonyrendű rezgésektől mentesen.
 
A Teljesség teréig azonban át kell haladnotok fokozatokon. Ezek lépcsőfokok a Fejlődés Tornyában.
A tetejéről remek kilátás nyílik a létezésre, az isteni szintek dimenzióiból.
 
Így haladva, az emberi lét kell elvezessen benneteket az isteni Teljességig! Ez az Út, a felismerés, a megismerés.
Mindannyiatokban ott él egy költő, egy zenész, egy próféta, a gyermek és a szülő is. Számtalan lehetőség… te mit szeretnél feltárni magadból? Melyik részedet szeretnéd előhozni? Természetesen azt, amelyik utadat szolgálja, amelyik feladataidat segíti.

 

De honnan tudod meg, mi a feladatod?

Önmagad spirituális, szellemi részeinek felszabadításával! Azon tereid megismerésével, melyekbe beleírva ott a válasz!
Lelked az ki válaszol, rajta át jutsz el a tudásig!
Benned van a válasz, a megnyilvánulatlan létezés dimenzióiban.
 
Velünk lelked „hullámhosszán” beszélsz. Angyali minőségedben, mert benned van ez is. Ahogy már mondtam, minden megtalálható létezésedben, csak fel kell ismerned hol keresd.
Meg kell látnod magad angyali minőségedben, hogy lelki tereidben olvashass. Ez a minőség az angyali világok rezgéseit jelenti benned. Angyali minőséged rang, melyet kiérdemelsz, ha önmagadon át, haladva feltárod ezt a Világot is benned. Ez a létezés számodra egy olyan érzés lehet, mely összeköt, felemel, irányt mutat. Érezheted és láthatod is magad e Fény-minőségben ha a felismerés lépcsőin felfelé haladsz.

 

Első lépésként fel kell ismerned, több vagy, mint ami látható vagy érzékszervekkel felfogható.

Ezt könnyen megteheted, ha elkezdesz magadról, saját gondolataidról gondolkodni, és figyelsz arra, ahogy gondolkodsz…

Ki gondolkodik a gondolkodóról, hogyan gondolkodhat egy gondolat, ha nem áll fölötte semmi? Ha a gondolat csak egy testi „tünet”, ami egy folyamat vége fizikai világotokban, hogyan lehet akkor, hogy mégis van Valaki aki figyel, ezen is túl. Tud-e a gondolat másik gondolatot létrehozni, vagy van egy magasabb Gondolkodó?

 
Összezavar? Az a jó! Kibillent a megszokott, egymáshoz viszonyítható dolgok rendszeréből.
Akkor haladsz jó irányba, ha nincs mihez viszonyítani, mert a nem ismertet fedezed fel!
 
Ez a felismerés az első, a finom energiatestek észlelése körülötted, gondolataid erejével.

 

A második lépés, ha figyeled külső és belső reakcióid összhangját vagy ellentétes megnyilvánulásait.
Ha teszel, ne csak kézzel, de szívvel, érzéssel is tedd. Érezd meg finom érzelmi energiatereidet. Mikor cselekszel, követi-e azt egy érzelmi megerősítés, vagy éppen megelőzi azt?

Van-e feszültség a cselekedet és az érzelem között… Ha van, mi okozza?

Testi reakció lenne? Akkor követnie kellene a tettet és alátámasztania azt…

Hogy lehet, hogy számtalan esetben mégsem vagytok elégedettek azzal, amit tesztek?

Van valami, ami finoman terelget, figyelmeztet. Jelei egy másik létezésnek, egy másik dimenziónak! Lelkednek. Figyelsz ezekre?
 

Ez a felismerés még feljebb juttat. Érzelmi energiáid hasznosítását tanítja meg neked. Újabb energia-térbe léphetsz.

 
Most már elérheted az angyali dimenziókat, túlmutatva földi gondolataidon és érzéseiden. Megkeresheted a megismert energiaszintek mentén haladva.
A gondolatok felett és az érzelmek mélyén. Ott rejtőznek benned az angyali világok dimenziói, ott kapcsolódsz hozzánk angyali minőségedben.
Ha ezeket a részeidet felismerve felébreszted, olyan energia-csatornák nyílnak meg előtted, melyek vezetnek feladataid, élethivatásod ösvényén.
 
Ekkor nem tekinted az angyali energiákat távol állónak vagy idegennek tőled, hanem felismered azt, mint sajátodat, mint létezésed újabb dimenzióját. Testvérként fogadsz el minket, így szólsz hozzánk s szavaid rezgése összekapcsol az angyali kegyelem állapotával.

 

Érzékeld magad körül rezgéseidet, ahogyan belülről kifelé sugároznak. Áthaladnak a tested részein, mintha azok ott sem lennének, teljesen áthatva sejtjeidet...
 
Kérd most meg őrző angyalod, vagy bármelyik számodra kedves fénylényt, hogy segítsen érzékelned angyali tereidet.

Csak figyelj, akár le is csukhatod a szemed. A rezgésre, a tér-érzésre figyelj. Benned van, és mégis körbevesz téged. Nem áll meg a fizikai határoknál, lágyan hullámzik, bizsereg. 

 

Mondd:
-       Megnyitom magam az angyali világok isteni energiái előtt!
 
 
Kinyílik benned egy tér: az angyali világok dimenzióinak kapuja, mely a Fejlődés Tornyában vezet felfelé… Figyeld a Fényeket, ismerd fel saját angyali részeidet bennük, mert így válhatnak a rejtőzködőből megnyilvánulttá.
 
Most szívbéli érzésed mélyére ereszkedj le. Szíved Szeretet-óceánjában merülj el. Engedd, hogy bizseregve átjárjon ez az érzés…
Csak legyél benne, ússz a végtelen Szeretet terében…
Most tudatosítsd ezt az érzést létezésedben. Figyeld meg, hogy magadon át egy csodálatos, fénylő határtalan térbe jutottál. Ezek az angyali dimenziók benned. Itt angyali részeid érintenek meg, azok rezgésein át léphetsz egyre feljebb…
 
Most tudatosan küldd a szeretetedet minden részedbe. Ragyogják át tested és a tested körüli energiatereket is. Akaratoddal nyisd meg a csakráidat és engedd, hogy a Szeretet-fénye átmossa azokat. Csak figyeld a Fény áramlását mindaddig, míg egy harmonikus isteni energia-burok vesz körül, és benned csak Szeretet van.
 

Figyeld szíved szeretetét és az angyali fényeket most küldd homlokcsakrádba...

Érezd szívedből felemelkedni azt, a két szemed (szemöldököd) közötti területre. Most töltsd fel lelki látásod terét angyali létezésed energiáival. Egy kicsit feszítő, enyhe nyomást érezhetsz elől és hátul is fejed homloki területén és fejtetődön is. Megnyílik lelki szemed a Fény segítő erejétől.

Most vetítsd ki lelki szemeden (3.szem) át ezt az angyali minőséget arra az isteni Szeretetburokra, ami körbevesz téged…
Megjelenik előtted angyali minőséged Fény-képe. Láthatod magad az angyali világok dimenzióiban megnyilvánulva. Ez a minőség is benned van, ha keresed, megtalálod. Vizsgáld meg minden részedet és ismerd fel magad. Ha képes vagy fenntartások nélkül elfogadni, tiéd lehet… feltárul, részeddé teszed, beépíted fizikai emberi létedbe is.

 

Angyali minőséged elérhető számodra.
Most nyitott vagy az energiáira, mert lelked szintjén rezegsz.
Nyitogasd ezt a kaput addig, míg már tudati energiáid könnyedén megnyitják azt előtted, és ez a minőség átíródhat tudatodban is.
 
Most lassan hozd vissza figyelmedet testedbe, és engedd a szeretet energiáit visszaáramolni a szívedbe…

Szíved Fényén át, tudatosítsd magad testi valódban, és érezd meg a létezésedben történt felismerés hatására bekövetkező változást.

Angyali részeid felismerésével elfogadhatod ezeket az energiáidat is. Bármikor elérhetőek számodra, ha szólítod őket. Emberi valódban angyali is vagy egyszerre, ahogy mindaz vagy, amit elhiszel, felismersz és elfogadsz.

 
Ezek a Fények segítenek az angyalokkal való munkában, és a kommunikációban is titeket.
 

Emberangyalok!

Vegyétek magatokhoz angyali minőségetek és ismerjétek fel benne magatokat. Ébredjetek angyali tudatotok fényére!

  

Béke veletek!
 

 

Pusztai Orsolya
Kristálycsakra